Kolmas käynti

Maanantaina oli mun kolmas käyntikerta Bulevardin Radical’Epilissä, valoimpulssihoidossa. Ja ensimmäinen näistä kerroista, kun menin sinne vähän masentunein fiiliksin. Olen ainakin ollut huomaavinani eron aiempien kertojen jälkeen, karvat kasvavat selkeästi hennompina eivätkä niin nopeasti. Mutta tällä kertaa tilanne näytti omissa silmissä aika samalta kuin lähtöpisteessäkin.

MUTTA piristyin kovasti, kun Radical’Epilin ihana hoitaja kertoi, että just näin sen pitääkin mennä ja aukkokohtia on jo valtavasti. Mulle iski ehkä nyt joku niin tyypillinen mulle kaikki heti nyt -meininki päälle, ja pitääkin taas muistuttaa itseään siitä, että tämä projekti vie aikaa. Ihan pian pitäisi kuitenkin karvuston selkeästi vähentyä ja vaalentua. Ja joo, toki huomaan ne aukkokohdat selkeästi itsekin, kyllä tämä hoito mulla tehoaa.

Tällä kertaa lisättiin jo vähän tehojakin valoimpulssimasiinaan ja nyt hoito selkeästi tuntuikin! Kainalot kuitenkin käydään molemmat kaksi kertaa niin nopsasti läpi, että olin ihan tyytyväinen suurempiin tehoihin. Etiäppäin! sanoi Arska parvekkeen lumikinoksessa.

Ja huom! Olen yhteistyössä Radical’Epil -hoitolan kanssa, mutta se ei vaikuta mielipiteisiini, kaikki aiheesta kirjoittamani on omaa tekstiä.

4 Comment

 1. Minna says: Vastaa

  Ohhoh, kuullostaa mielenkiintoiselta!! Tarviipa alkaa googlettaa asiasta vähän lisää 😉

  1. Kannattaa! Tai no, mulla on tosiaan vasta aika alussa tämä, joten ehkä viimeistään kesällä olen tosissani fiiliksissä tästä. 😀 Mutta lupaan raportoida tänne jokaisen kerran jälkeen, mikä tilanne on ja kuviakin varmasti kainaloistani jossain vaiheessa tulee. 🙂

   Jos pk-seudulla asustelet, niin lämpimästi suosittelen Radical’Epiliä. On hintatasoltaankin muuten edullisimmasta päästä (aluksi itsekin googlettelin hyvin pitkälti sen + tietenkin sijainnin perusteella).

 2. Anonymous says: Vastaa

  Itse kainalot ovat ko. paikassa saaneet valoa jo viisi kertaa ja toivoisin kanssa, että tuloksia tulisi nopeammin. Kehittymistä on kuitenkin tapahtunut 🙂
  Ihana henkilökunta RadicalEpilissä muuten!

  1. Hei mahtavaa! Ja kyllä, henkilökunta on tosi jees! 🙂

Vastaa