Parhaat kasvonaamiot akneiholle

Kasvonaamiot

Kiitos taas ihoni vittumaisen tilanteen, onpahan tullut lärvättyä näitä syväpuhdistavia naamioita viime aikoina nassuun todella ahkerasti. Haluankin nyt esitellä mun ehdottomasti lempparit kasvonaamiot, jotka sopivat ihan kaikenlaiselle iholle, mutta erityisesti jos haluaa tehokkaampaa puhdistusta ja päällä on sellainen ei-niin-mukava ihon räjähdystilanne. En valitettavasti kyllä mitenkään osaa laittaa näitä mihinkään parhaimmuusjärjestykseen, nää kaikki kolme naamiota ovat aivan yhtä hyviä!

Lumene Deep Cleansing

No tämä Lumenen Matt Touch Syväpuhdistava Turvenaamio on vilahdellut täällä blogissa aiemminkin, mutta väliäkös sillä, tää on vaan niin superhyperhyvä. Älyttömän riittoisa, jo pieni määrä riittää koko kasvoille. Tää sama tuubi on ollut mulla jatkuvassa käytössä jo todella kauan. Naamion annetaan vaikuttaa 10 minuuttia. Tää oikeesti tuntuu suorastaan imevän kaiken rasvan ja epäpuhtaudet pois ja jättää ihon todella pehmeän tuntuiseksi. Ja tykkään myös tän tuoksusta ihan törkeesti! Tämä 100 ml:n tuubi maksaa noin 9 euroa.

Exuviance Purifying Clay Masque

Jos et tykkää sellaisesta mentholmaisesta tuulahduksesta kasvoillasi naamion poispesun jälkeen, tää Exuviancen Purifying Clay Masque ei oo sun juttu lainkaan. Mutta mä RAKASTAN TÄTÄ!!! Tästä naamiosta tulee niin freesi fiilis ja iho tuntuu supersyväpuhdistetulta. Naamion annetaan vaikuttaa 5-10 minuuttia tai kunnes se on kuivahtanut. Pesun jälkeen kasvot tuntuvat ihan hämmästyttävän puhtailta ja raikkailta! Exuviance on hoitolasarja, täältä löytyy lisätietoja.

Flow Kosmetiikka naamio

Tämä Flow Kosmetiikan syväpuhdistava, jauhemainen Hilla-Minttu -kasvonaamio sekoitetaan itse: 2 tl jauhetta ja 1 tl vettä ja lääpitään naamaan. Vaikutusaika on 10 minuuttia. Viiden minuutin kohdalla naamio jähmettyy kovaksi, mutta poispesu on silti helppoa. Ja kyllä avautuu ihohuokoset! Lisäksi ihosta tulee todella pehmeän tuntuinen. Tämä luomunaamio maksaa 13,90 rahaa ja Flow Kosmetiikkaa myy mm. Ruohonjuuri ja Life-kaupat (ja monet ekokaupat). Täältä lisätietoja jälleenmyyjistä.

Oliko sulla kokemusta näistä naamioista? Mitä käytät ite? Säännöllisestikö?

Osa tuotteista saatu blogiin.

0 Comment

 1. Salla says: Vastaa

  Kiehlsin savinaamio puhdistaa ihan törkeen hyvin, mutta myös kuivattaa jonkin verran 😛 Absolutionin savinaamion haluaisin, koska se oli kokeilemani näytteen perusteella yhtä tehokas, mutta ei yhtään niin kuivattava! Nyt just vaan ei oo varaa ostaa 😛 Otin just kokeiluun Madaran Peel-happokuorinnan ja se vaikutti pirun hyvältä. Vaikkei naamio ookaan mutta sama vaikutus 🙂

  1. Mä himoitsen tota Madaran Peel-kuorintaa!!!

 2. greta says: Vastaa

  Mä oon nyt ihan hurahtanut Madaran ihonhoitotuotteisiin, alotin maltillisesti peel happokuorinnasta ja sit laajensin detox-mutanaamioon ja sit puhistustuotteet ja rasvat. Ai että oon rakastunu! Aluksi hinta 24,95 kirpas mut sitku alotin käyttään niin oon kyllä tykänny ja iho kans 🙂

  1. Madara onkin ihan superhyvä. 🙂 En oo viel MITÄÄN huonoa löytänyt ko. merkiltä. Toi detox-naamio kiinnostaa myös. 🙂

 3. Sissi says: Vastaa

  Kuuluuko tuon Lumenen naamion kirvellä? Mä sain kaverilta tuubin ja jos vielä uskallan sitä kokeilla, puolitan vaikutusajan sillä se tosiaan poltteli ja iho oli sen jälkeen kuin olisi tullut paukkupakkasesta.

  1. Hmmm, ei mulla kyl kirvele, pistelee silleen tehokkaasti vaan.

   1. Sissi says: Vastaa

    Mä olin ihan tulipunainen sen jälkeenkin, en kyl uskalla enää käyttää:o

    1. Äh 🙁

 4. nea says: Vastaa

  Sain tuossa päivänä eräänä Nafhan kosteuttavan naamion testiin 😉 Rakastuin! Ensimmäinen naamio, joka pitää pestä pois mutta jättää siitä huolimatta ihon kosteutetuksi enkä tartte lisätä muuta voidetta 🙂 Tilasin heti niiden lärvinpuhdistajaa sun vinkkaamasta beauty popupista 😀

  1. Heh, aattelinkin, että se on ihan sun juttu 🙂 Oho, NAFHAakin saa tuolta, jee! 🙂

 5. Anna says: Vastaa

  Kokeile ihmeessä Madaran Detox-naamiota! Toi Lumenen turvenaamio tuntuu ihan lastentuotteelta siihen verrattuna! : D

  1. Älä??!

 6. Emilia says: Vastaa

  Juuri lueskelenkin tätä Lumenen turvenaamio naamalla, on tää kyllä tosi hyvää! Tykkään myös käyttää kaikkia niitä Freeman beauty -naamioita (esim. mansikka-suklaa), koska ne tuoksuu niin ihanalta! Ei ehkä vaikuta niin tehokkaasti, mutta sopii hemmotteluiltoihin 🙂

  1. Joo mä tykkään Freemanin jutuista kans. 🙂

 7. Jii says: Vastaa

  Kuivatuista aduki pavuista jauhetusta jauheesta + tilkasta vettä saa aika ihme naamion akneiholle. 🙂
  Suosittelen kokeilemaan.
  Tuota Flown savinaamiota täytyy ehdottomasti kokeilla, kuulostaa hyvältä.

  1. Mä aina kiinnostuneena lueskelen tämmösiä kotikasvonaamio-vinkkejä lehdistä, mutta eipä oo innostus riittänyt koskaan testaamiseen asti. 😀

 8. Dermalogican Sebum Clearing Masque on ihana! Sekin mentholinen. Kallista mutta hiton tehokasta

  1. Hmm kuulostaa etäisesti tutulta!

 9. Mari says: Vastaa

  Kiitos näistä vinkeistä. Täytyy testata tota lumenen ja jos löytyy niin flow:n naamiota kanssa! 🙂

  -Mari
  http://www.lookbymari.com

  1. Ehottomasti!

Vastaa