PERILLÄ

No täällä sitä nyt sitten ollaan, Rio de Janeirossa! Pitkä lento meni yllättävän kivuttomasti, Amsterdamin kentällä koneenvaihdon yhteydessä ehdin kuin ehdinkin Victoria’s Secretiin (olin kyllä varma, että myöhästyisimme koneesta), molemmat laukut tulivat myös perille ja pääsimme hienosti kentältä taksilla suoraan tänne asunnolle. Tuntui melkein liian helpolta, heh. Favela-kylät kentän lähellä näyttivät pimeällä ihan tosi pelottavilta ja olin onnellinen, että en ole Arman Alizad ja sain vain kiitää niiden ohi!

Kello on täällä nyt kaksitoista päivällä ja käytiin äsken etsimässä ruokakauppa ja laitettiin itse pientä aamupalaa. Asteita mittarissa näytti olevan +31, joten ei yhtään paha. Yllä olevassa kuvassa näkyy vilahdus Copacabana-rantsua, jonka lähellä tämä huoneisto siis sijaitsee. Kohta olisi tarkotus mennä tutkimaan sitä lähempää.

Nyt kuitenkin opiskelen hetken portugalia. Siis oikeasti. Englannilla ei täällä kovin hyvin pärjää.

Huomenna paluu tuttuun ja turvalliseen kananmuna-aamiaiseen…

 

5 Comment

 1. eekku says: Vastaa

  Nauttikaa lämmöstä ja lomasta =)

 2. Ruu says: Vastaa

  Oi kuvat näyttää kivoilta, ja innolla odotan lisää postauksia 🙂

 3. ihanaa lomaa teille :)!

 4. Oijoijoi sinua onnellista. Seurataan nyt tarkkaan joka postausta 😉
  -Helena ja Blackie Kahden Naisen Loukussa-

 5. Oi, kylä käyp katteeks!

Vastaa