LOMA (lyhyesti)

Mallorca

Nimesin kuvakansion tietokoneen työpöydälle nimellä ”eläkeläisloma”. Muutaman kuvan sieltä kameran muistikortilta tuonne kansioon siirsin ja heitän ne nyt tänne teidän ihasteltavaksi tai vihasteltavaksi, heh.

Mallorca

Mutta että OLIPA KIVA LOMA. Mulla oli tietyt ennakko(eläkeläis)asenteet Mallorcaa kohtaan, mutta koska tiesin, että siellä paistaa aurinko ja se on riittävän kaukana kotiympyröistä (mitenkään meidän ihanaa eläintarhaa kuitenkaan dissaamatta), niin ihan hyvillä mielin sinne lähdin. Varattiin hotelli Playa de Palmasta, joka oli n. 12 kilometriä Palmasta. Playa de Palma oli vähän niinku ois ollu jollain helevetin saksalaisilla festareilla, mutta meri ja kiva biitsi olivat 10 metrin päässä hotellista. Mukavasti ruokapaikkoja lähellä ja ihan hyvä meininki. Mikäs siellä ihmisen ollessa.

Playa de Palma

Playa de Palma

Ihanassa Palmassa käytiin kaksi kertaa, ensin kävellen ja bussilla, toka kerta pyöräillen. Suosittelen ehdottomasti pyöräilyä Mallorcalla!!! Ihanat pikkutiet ihan rannan vieressä, täydellistä. Pyöräily olikin yks loman kohokohtia ehdottomasti.

Mallorca

Mallorca

Ja se Palma! Se oli ihan todella kiva kaupunki, sitä monet mulle kovasti suositteli ja siksi siis Mallorcan matkakohteeksi valitsinkin. Palma on täynnä pieniä kujia ja ihania kauppoja ja ruoka ja -jätskipaikkoja.

Palma

Palma

Palma

Palma

Säät todellakin suosi, joka päivä täyttä aurinkoa ja semmonen +33 astetta. Lenkkeiltiinkin pari kertaa, otin toki juoksutossut mukaan! Tein kyllä varmaan hikoilun maailmanennätyksen, vaikka kilsoja per lenkki tuli vaan 5-6. Ihan hullun hommaa helteessä lenkkeily! Ei oo mun juttu yhtään, vaikka tosiaan muuten lämpötila oli mulle just sopiva. Mutta hyvä että jotain tuli kuitenkin tehtyä, koska jätskiä tuli syötyä aikas paljon… Noita kaksosasia Magnum-jätskejä RAKASTAN (kuva alla). Ja Kinder-jätskiä tietty piti maistaa kans.

Playa de Palma

Playa de Palma

Ja kun kuitenkin siellä odotatte, että mitäs kosmetiikkaa mä sieltä sitten shoppailin, niin KYLLÄ SHOPPAILIN. Olihan siellä toki Sephora. Eli Benefit. Mulla lähti homma vähän käsistä, mutta siitä teen ihan erillisen postauksen. Tai muutaman. Jos kehtaan.

Playa de Palma

Tätä meren kauneutta kyllä jaksoin hämmästellä läpi loman, en tiennyt, että tuollakin voi näyttää noin kauniilta! Nätti ranta!

Lomaa mulla on vielä pari päivää jäljellä, torstaina takas sorvin ääreen. Kivoja juttuja tapahtuu myös tässä loppulomapäivien aikana ja kertoilen niistä kyllä täällä blogin puolellakin! Muistakaahan osallistua täällä näihin synttäriarvontoihin!

Playa de Palma

Muita Palmaan tykästyneitä?

P.S. Joo, ei se mitään eläkeläismeininkiä ollut. Taisin itse olla pahin eläkeläinen Playa de Palmassa, simahdin yleensä jo ennen puoltayötä.

22 Comment

 1. Tiltu says: Vastaa

  Mä lomailin viime viikolla naapurisaarella Menorcalla. Mallorcakin näkyi meidän hotellilta 😉
  Siis tuo meri on aivan mahtavanihananällistyttävänupea! Mäkin jaksoin äimistellä monta kertaa päivässä valkoista hiekkaa ja aivan kirkasta vettä! Meillä oli myös suunnitelmissa pyöräily, mutta luovuttiin ajatuksesta lämpömittarin näyttäessä jatkuvasti yli 30 asteen lämpötiloja ja keskityttiin auringonottoon.

  1. Joo, en ois uskonut, että tuollaista merta löytyy tuolta! 🙂 <3 Ja hiekkakin tosiaan oli tuolla Playa de Palmassa ihanan valkoista ja pehmeää!

   Pyöräily sujuikin hyvin pitkälti "perse hiessä", eli kuumahan siinä tosiaan täydessä arskapaisteessa tuli. Mutta onneks tuolla kuitenkin tuuli aika paljonkin, joskaan ei onneks kylmästi!

   Menorcalle ehkä sit ens kesänä?! 🙂

 2. Oi että, ihanalta näyttää teilläkin reissu olleen!
  Ja tuo suklaapaikka!?! Ostitteko paljon suklaata sieltä? 😀
  Ja nuo jäätelöt, kade!
  Niin ja kosmetiikkashoppailu-postaus (tai useampi), tänne vaan, heti!! 😀

  1. No en yhtään, kun kaikki ois sulanu ku ulos astu. 🙁 ÄRSYTTI. Kyllä niitä kosmeshoppailupostauksia tulee! 😀

 3. Ooooh! Mulla kyllä ollu kans Mallorcasta samat eläkeläisennakkoluulot, mut siis tän postauksen luettuani voisin todellakin lähtee! Näyttää ihanalta!

  1. Joo, kyllä voin ilomielin suositella. 🙂

 4. Kinder-jäätelöä, naam! Ei voi olla huonoa :D. Ostoshoppausta odotellessa.

  1. Oli pettymys. 🙁 Ei maistunu yhtään Kinderiltä. Tiesin jo etukäteen, että sellasta tuolta saa mutta en enää muistanu paikanpäällä, joten ilahduin kun näin. 😀

 5. Siis ostospostausta odotellessa 😀

  1. Joo teen ehkä muutamia. 😀

 6. Oon ollut joskus teininä mummin kanssa Palmassa ja tykkäsin myös! Huvitti vaan, kun oli meikäläiselle shortsikeli ja paikallisten naisten keskuudessa oli pitkät mustat nahkasaappaat kovin in :D.

  1. Hehehe.

 7. Oi, Chocolat factory näyttää houkuttelevalta! Mallorca ei ole tuttu, mutta Teneriffa on. Vaikka se onkin ns. turistirysä on se oivallinen kohde lapsiperheelle. Siedettävän lentomatkan päässä, lämmintä ja mukavaa 🙂

  1. SUKLAATAIVAS, josta en voinu ostaa mitään, koska ne kaikki ois sulanu ku astu ulos!!! :”'( Hirveetä kidutusta!

 8. KINDERJÄTSKIÄ?????!!!

  1. Joo, ei maistunu yhtään Kinderiltä!!! Ihan hyvää tietty, mutta pettymys. Iso pettymys.

 9. Hah, pahin eläkeläinen Palmassa. 😀 Kuulostaa ihan mukavalta paikalta, en ole itse käynyt. 🙂

  1. 😀 Kannattaa! 🙂 Halvat lennot on ainakin mahdolliset.

 10. Maija says: Vastaa

  Oi voi, kun tuli ikävä tonne… Mallorca on tosi monipuolinen paikka eli tekemistä ja nähtävää on vauvasta vaariin. Tosi ihana paikka ja kuitenkin suht lähellä meitäkin. Tonne tuun vielä palaamaan joskus. 🙂

  1. Joo, nopea lentomatka on kyllä iso plussa!

 11. ellu. says: Vastaa

  Voii vitsi mä oon niin kade! Pikkusisko ja sen poikakaveri on nyt ihan parin kuukauden sisällä reissanneet jo kaks kertaa, viimeisimmästä just palasivat sunnuntaina.. ja ai että mikä rusketus pinnassa! Sulla näyttäis kans hyvin väri tarttuneen 🙂 Näyttää tosi kivalta paikalta 🙂 Kyllä pitäis itekkin päästä johonkin, tosin ei ihan ehkä noin kuumaan 😀

  1. Joo yllärihyvin tarttu väri, vaikka mulla yleensä kestää viikon, että ees jotain tapahtuu. Voi olla että noi aurinkokapselit vaikutti, kun niitä nyt testasin ekan kerran ihan kunnolla, eli aloitin syömään kuukautta ennen! 🙂 Samoin uskon niiden vähän myös suojaavan, koska kun vähän iho meinas palaa niin se punotti vaan hetken.

Vastaa