Paketointihommia

Käytiin tänään vielä hieman kaupoissa kiertelemässä ja ulkona sapuskoimassa ja sit kotiin, potkupuku päälle ja paketointiurakan kimppuun. Kietaisin makkarin maton rullalle ja levitin kaikki lahjat ja paketointivälineet lattialle. Paketoin lahjat aina lattialla, en omista niin isoa ja järkevää pöytää, että se sen päällä onnistuisi.

Olen todella huono paketoimaan, mun tekemät paketit ovat yleensä jostain kulmasta lörppöjä ja nauhat vähän miten sattuu. Silti yritän ainakin hieman panostaa pakettien ulkonäköön kaikenlaisten extrahärpäkkeiden ja kivojen nauhojen muodossa. Paino sanalla yritän.

Paketointihommat Reiskan kanssa on aina sitä säätämistä. Ainakin ekan tunnin ajan nauhat ja koristeet saavat kyytiä ja kaikkea mahdollista pitää ihmetellä ja joka paikkaan tunkea. Argh!

Onneks lopulta väsähdetään ja siirrytään tarkkailijan rooliin:

Tänä jouluna en ihan hirveästi lahjoja osta, olen työn kautta saanut jonkin verran lahjoiksi kelpaavia, saajalleen ehkä mieluisia kirjoja, levyjä ja kosmetiikkaa.

Nyt muuten suosittelen, että omat tai avomiehen lähisukulaiset lopettavat lukemisen tähän, jos ette ihan välttämättä halua tietää, mitä paketeista muun muassa paljastuu…Mutta jos haluatte, niin senkus kyyläätte seuraavatkin kuvat!

Tällaista kaikkea siis meikäläisen antamista paketeista tulee viikon päästä kuoriutumaan.

Osa on jo valmiina! En todellakaan saanut kaikkia tänään paketoitua, vaan huomenna jatkuu…Ja ne ”tärkeimmät lahjat” ovat vielä tulematta, eli ensi viikolla totisesti odotan niitä postinoutolappusia! Veikkaan silti, että jotkut saavat joululahjaksi kortin, jossa lukee ”lahjasi tulee…joskus.” 🙁

9 Comment

 1. LauraL says: Vastaa

  Oi, kylläpäs sulta lähtee kivoja lahjoja! Kissat on ihan mahtavia apureita 🙂 vielä kun ne sais opetettua pitään tassua siinä solmun päällä kun solmitaan nauha ja tehdään tuplasolmu.
  Voi kun itekin jaksais panostaa pakettien ulkonäköön noin.

  Sainpas testattua sitä Maxfactorin luomiväriä, kimalletta oli ehkä vähän liikkaa, ja se pysyvyys 🙁 varmaan sen 1,5 tuntia se pysy ihan hyvin, mutta sitten olikin viirut vaan jäljellä. Hyvää siinä oli levitettävyys ja jos joskus haluaa ekstra kimalletta voi tosta vähän sipasta.

  Ja se eucerin (kiitos!) vaikuttaa ihan hyvältä voiteelta, ainoo miinus siitä pienehköstä aurinkovoiteen hajusta.

 2. Minä tykkään paketoida joululahjoja, tosin parhaimpia on sellaiset säännöllisenmalliset lahjat ettei tule kupruja ja reikiä paperiin ;D Lattialla minäkin yleensä paketoin, tosin yhtenä vuonna lattia oli kuin lahtarin jäljiltä kun tökkäsin paljaan polveni sellaisen teippitelineen leikkuriterään -auts! Onneksi paketit säilyivät puhtaina…

  Tuo potkupuku alkaa houkuttamaan enemmän ja enemmän… Joskus viittä vaille kymppivuotiaana minulla oli sellainen yöhaalari, joka oli ihan paras 😀

 3. LauraL: Voi harmi, ettei sulla toiminu myöskään toi luomiväri. 🙁 Mä en käsitä, miten se oli Cosmossa päässy Vuoden parhaimmat kosmetiikkatuotteet-joukkoon! 😀 Eucerinin voiteet joo haiskahtaa vähän aurinkovoiteilta, mä sen sijaan rakastan aurinkovoiteen tuoksua! 😀

  Villasukka: Tavallaan mäkin tykkään paketoida lahjoja, paitsi suuremmissa erissä alkaa jossain vaiheessa tökkiä…
  Ehdottomasti kyllä suosittelen potkupuvun hankkimista, ihan ykkönen. 😀 Mullakin oli pienenä tommosia yöhaalareita!

 4. Elisa says: Vastaa

  Täällä yks, joka on onnellinen kun ei tänä vuonna tarvitse paketoida koko suvun lahjoja 😀 Homma on yleensä langennut mulle, koska paketoin nopeasti ja nätisti. Vuodet Stockan lahjapakkaamossa sekä Pentikillä ovat opettaneet…

  Toisaalta vähän harmittaakin, kun paketointi on just se juttu joka saa mun joulun alkuun 🙂 Tänä vuonna on vaan niin paljon töitä että ehdin vasta aattoiltana joulua viettämään ja lomaakin on ruhtinaalliset kaksi päivää.

 5. Elisa: Noni, nyt vasta sanot! Munhan ois pitäny palkata ammattilainen eli sut paketoimaan noi! 😉

 6. Ruu says: Vastaa

  huokaus, ainuttakaan pakettia en ole vielä kasaan kyhännyt, no jos vaikka alkuviikosta koitan saada ne aikaiseksi…

 7. Mä oon tänään jatkanu tätä paketointipuurtamista, kohta tulee nauhat ja ruusukkeet korvista ulos…

 8. Nata says: Vastaa

  hahahah olisitpa nähny mun paketit! paketoin skumppapullon niin, että käärin ihan pokalla stokkan ilmasta paperia sen ympärille ruttuun :DD

 9. Kyllä kuule Nata osa munkin paketeista on aikamoisia ruttukasoja, hyvät laatikot kun loppu jo aika alussa ja sit piti vaan jotenkin kikkailla.

Vastaa