Joulukuun LivBox

No niinhän siinä sitten kävi, että kun marraskuun boksista bloggasin ja ilmoitin itku kurkussa sen olevan mun vika boksi, niin isoveli sopivasti vieraili mun blogissa ja tilasi mulle joululahjaksi lisää boksia puolen vuoden verran. Sitä Marvisin ällö-hammastahnaa vastaan. Ja kyllä vaan ilahduin, tää boksi on vaan niin mainio juttu.

Eli isoveikka sai tahnansa ja minä joulukuun boksin, jonka sisältö on seuraavanlainen:

Clarins – Instant Smooth Perfectig Touch – Hiphei! Tämä oli vaihtoehtotuote ja sain sen parhaimman (toinen oli kuulemma ja ilmeisesti Paesen rajauskynä)! Tämä on meikin pohjustustuote ja vaikka mulla on siitä Benefitin joulukalenterista nyt vastaavia testattavana useampikin, niin tätäkin kokeilen mielelläni. Mun iho tosiaankin pohjustajaa tarvitsee, vaikkakin harmittavasti mä jatkuvasti jotenkin unohdan sitä laittaa…

LV – Täyteläinen jalkavoide – Heh, tähän ihana bloggaajakollegani Martina niin osuvasti totesi: ”TAAS jalkavoide?! Kellä niitä jalkoja riittää niin paljon??” NO NIINPÄ. Jalkavoide on muutenkin niin boring!! Myönnän olevani tosi laiska jalkarasvaaja ja etenkään tällainen tylsä hajuton ja mauton jalkarasva ei ainakaan saa mua kinttujani voitelemaan. Äiti kyllä tästä ilahtuu, sen tiedän varmaksi.

Rimmel – ScandalEyes Rockin’ Curves Mascara – On kyllä oikeasti todella ruma hylsy, huhhuh! Koska mulla on pidennykset, nää ripsarit on mulle aina vähän njääh. Sensai 38 toimii parhaiten, joten tämän taidan suosiolla laittaa eteenpäin.

Vichy – Aqualia Thermal Rich – Herkän ihon kosteusvoide, jonka pitäisi tuoda rauhoittavaa ja kosteuttavaa pintaa. Ihan kiinnostava, ja todennäköisesti käytän itse. Vichy on hyvä merkki.

Marc Jacobs Daisy Dream EdT – Minä onnenpekka voitin tämän tuoksun Duvessan blogipippaloissa ihan täysikokoisena ja se on vieläkin korkkaamatta! Olen vähän toivoton näiden tuoksujen suhteen, mutta nyt on ihan loistava tilaisuus tuoksutella tätä ensin tästä testeristä! Se pullo on tosin niin älyttömän makee, että tuskinpa siitä kyllä luovun!

Lisäksi boksissa oli se paras osa eli suklaatryffeleitä! Ja Elämyslahjat-lippulappusia sekä Enrique Iglesiasin tuoksu miehelle. Noh, mieshän multa löytyy ja ehkä se tän käyttää. Tryffelit pitää syödä tahi piilottaa ennen kuin se ne löytää.

Kokonaisuudessaan kiva boksi, kyllä mä ihan tykkäsin. Ei yhtään vautsivauvau-tuotetta, mutta ei mitään sysipaskaakaan. Ja suklaa oli kyllä tosi mukava ylläri.

Mutta mitäs mieltä siellä ollaan joulukuun boksista?

P.S. Olen kyllä ihan satavarma, että isoveli käy täällä mun blogissa useammin kuin kerran vuodessa (omien sanojensa mukaan, joululahjaideoita kyttäämässä). Kyllä se ryökäle täällä jatkuvasti ramppaa.

26 Comment

 1. Anonymous says: Vastaa

  Njääh t. Ruu 🙂

  1. Haha

 2. eekku says: Vastaa

  Kiva ele sun veljeltä =)

  1. =)

 3. Mä tykkäsin tän kuun boksista kovasti! Ja jalkavoidetta mulla kuluu ihan älyttömästi joten mä olin ihan innoissani tosta herkälle iholle sopivasta jalkavoiteesta 😀

  1. Toivottavasti mutsikin on 😀

 4. Mä tykkäsin tästä boksista! Kuvailin boksin avaamisen videollekin ja olin tosi tosi positiivisesti yllättynyt muutamista jutuista. Ja mikä parasta, se oli ihanan jouluinen. <3

  1. No toi Clarins vaikutti ainakin ekakokeilemalta tosi hyvältä 🙂

 5. Eikä ramppaa.

  1. Etpä.

 6. Satu says: Vastaa

  Hajuton ja mauton jalkavoide oli kyllä tosi booring!! Mut tykkään tavallaan kun taas yksi lisäsyy kinuta jalkojen hierontaa mieheltä 😀

  1. No toi ei jotenki sopinu tohon boksiin yhtään! 😀

 7. Anonymous says: Vastaa

  Ihana isoveli sulla 🙂

  1. Tää on saletisti isoveljen jättämä Ano-kommentti 😀

 8. Nina says: Vastaa

  Kiva veli sulla 🙂 Mä oon jalkarasvojen suurkäyttäjä. Aamuin illoin rasvaan kinttuni. Tai noh, ainakin joka aamu. Iltaisin joskus unohtuu. Toki kyllä priorisoin semmoisia jalkarasvoja, jotka tuoksuu hyvälle, koska levitän loput aina käsiini.

  1. Miten tohon oikeen pääsee??? Mä en ikinä muista tai ehdi ja sit ärsyttää se tahmasuus…

 9. LauraL says: Vastaa

  Tykkäsin tästä boksista. Kaikki tuotteet (samat kun sulla) menee varmasti käyttöön. Voi vitsit, kuinka reilu veli sulla on 🙂
  Viimeks olin jo lopettamassa tilausta, mutta tää boksi anto vähän toivoo. Kollasin kaappeja ja huomasin että jalkavoiteita on kertynyt, no, aloitin sitten joka ilta rasvaan jalat, että saan ne tuubit pois pyörimästä, vaikka onhan se koipien rasvaus tylsää..

  1. No niin on, tylsää! Mutta joo, tota rasvaa lukuun ottamatta oikein jees boksi 🙂

 10. Maailman ihanimman näköinen ripsiväri, ei saa haukkua rumaksi 🙂

  1. Se toinen oli kiva!!

 11. Myy says: Vastaa

  Ei mikään TAAS jalkavoide, kun eka jalkavoide! Tosin tuoksuton ja törkeen tylsä sellainen. 😀

  1. Oliks tää muka eka??? Miten musta tuntuu, että näitä tulee aina, tai sit vaan muualta 😀

 12. Anonymous says: Vastaa

  minkä takii ä en oo saanu mun boxii vielä:O

  1. En kyllä tiedä.

 13. Jonna says: Vastaa

  Sysipaska! 😀 Hahaaa, ihan paras!

  Ihan ok boxi, mutta mä tosiaan sain sen kajalin. Oisin kyllä huolinut tuon primerin mielummin 🙁

 14. Sain samat tuotteet kuin sinä + uskollisen tilaajan lahjan. Minä tykkäsin jalkavoiteesta tosi paljon. Jättää jalat todella pehmeiksi ja kivan tuntuisiksi. Toisaalta en aiemmin ole saanutkaan boksista jalkavoidetta. Sain muistaakseni aikoinaan jalkavoiteen tilalla hoitoseerumin, joka poistaa kovettumia. Siellä se putkilo on yöpöydälä pölyttymässä. Oli aivan turhake minulle.

Vastaa