STRONG IS THE NEW SKINNY!

Olen hehkuttanut kahvakuulailua täällä jo pariin kertaan, mutta en vaan millään malta lopettaa, anteeksi.

Olen edelleenkin ihan koukussa. Neljä kertaa viikossa käyn Ruoholahden Motivuksessa: ke, to, la, su. Muidenkin kuin sen hunksin tunneilla. Aivan mahtavaa, kun saa hikoilla ihan hulluna ja viimeinkin huomaan jopa edes jotain pientä muutosta kehossani, olen AIVAN SELKEÄSTI saanut vähän enemmän lihaksia. En paljon, mutta vähän.

Motivukseen sen sijaan olen kyllästynyt. Päätinkin viimeistään toukokuussa siirtyä muualle kuulailemaan (ja ehkä jotain muutakin, koska joo, kahvakuulailu yksinään ei ehkä riitä), kun ostettu aika Motivuksella päättyy. Kahvakuulatuntien vetäjät ovat Motivuksella pääasiassa ihan hyviä, mutta sitten on niitä vähän huonompia sijaisia, joita on aina silloin tällöin…ja sitten helposti vituttaa. Ja välillä toivoisi joiltakin ohjaajilta enemmän monipuolisuutta tunteihin, eräskin vetää tasan samalla ohjelmalla jo toista kuukautta putkeen. Hyviä liikkeitä noilla aina on, mutta helposti alkaa kyllästyttää. Ja kyllä, palautetta annan muuallakin kuin täällä blogissani! Ehkä vähän turhankin ahkerasti…

Kuitenkin. Jos et vielä ole kahvakuulailua kokeillut, suosittelen kokeilemaan. Ainakin jos käyt vaan ns. perusjumppatunneilla, kannattaa ehdottomasti laajentaa. Munkin olis pitänyt, jo aikoja sitten…Ai niin, nyt on kotonakin kuulia, joskin olen todella huono kotijumppaaja.

Käsi ylös kaikki muut innokkaat kuulailijat!?

P.S. Ehkä vähän säälittävääkin, että aina maanantaisin kun töissä kysellään muiden viikonloppuriennoista minut ohitetaan kommentilla ”ja Heini kahvakuulaili taas koko viikonlopun.” Noh, mitäpä sitä muuttamaan tai mitään lisäämään, näinhän asia just on.

13 Comment

 1. LauraL says: Vastaa

  Kokeillut olen ja tykkäsin kovasti, vaikkakin tunnin puolivälissä kyllä kirosin itseni miksi ihmeessä lähdinkään tähän kidutukseen, mutta tunnin jälkeen fiilis oli hyvä.
  Ongelmani tunneilla käynnin suhteen on, kun kämmeneni hikoilee niin, että pelkään kuulan lentävän joko omaan tai jonkun muun päähän. Ohjaaja neuvoi ostamaan napakat salihanskat, no vielä en ole päässyt kaupoille asti..

  1. Jep, mäkin hikoilen tosi paljon kämmenistä, mutta en oo vielä ajatellut hanskoja hommata. Välillä pitää pyyhkästä vaan. 😀

 2. Mä testasin tänää ekaa kertaa kuulia kun olin Malmilla salilla 😀 Oli muuten ihan jees. Edelleenkin toivon hartaasti, että niitä tunteja tulisi Örppööseen myös. Tai sit mä muutan takas Hesaan. Tai jonnekkin muualle, missä niitä tunteja on.

  Ja sitten ku mulla on isompi kämppä ostan kuulat himaan. Tällä hetkellä ei oikein uskalla huitoa niillä kotona, koska jo hengittäminen saa kamat lentelee lattialle.. Kuulien heiluttelu varmaan hajottaisi koko kämpän.

  1. Ja lihakset om muuten sairaan jees 🙂

  2. Niin, eihän kahvakuulailu mitään tunteja tarvii, kotonakin onnistuu, mutta tekniikat kandee olla kunnossa, ettei käy huonosti. Mulla kyl useinkin tuntuu paikat venähtävän, vaikka luulen osaavani 🙁

   Mua kans kotona vähän hirvittää kuulan kanssa. 😀 Vaikka en oo koskaan vielä onnistunu tiputtamaan jumpassa (lähellä kyl pari kertaa ollu)…

 3. Mäkin kahvakuulailin kotona yhteen väliin tosi ahkerasti, mutta sitten innostuin salilla käymisestä ja bodypumpista. Meidän salille on pitänyt tulla ”ihan just” kahvakuulatunteja, joten niitä odotellessa.

  1. Joo ne kuulat vaatii tietynlaisen lattiapinnan ettei (lattia) hajoo.

 4. Jennipenni says: Vastaa

  Harmittaa, kun omalla salillani ei oo kahvakuulatunteja. Tai sit ne on sellasia ”kursseja” joille pitää etukäteen ilmoittautua ja/tai ostaa oma kuula :/ Ehkä kahvakuulatunnit tulee vielä lukkariin.

  1. Hmph :/ Toivotaan!

 5. Mä kävin kans puolisen vuotta kuulailemassa Ruoholahden Motivuksella, kunnes vaihdoin Larun Veto salille. Täytyy kyllä sanoa että olin Vedon ekalla tunnilla aika sanaton. Voin kertoa että kahvakuulatunneissa on eroja ja ei todellakaan Motivuksen hyväksi.. Kandee siis ehdottomasti käydä testailemassa muitakin kuulailua tarjoavia paikkoja, saatat yllättyä! 🙂

  1. Näemme siis toukokuussa Veto-salilla! ;D Sinne siis minäkin olen näillä näkymin suuntaamassa.

  2. Ajattelin siis crosstraining-kurssia ja lisäksi kahvakuulaa…Pitää käydä testaamassa toi kahvakuula heti kun ehdin, viestiä sinne jo laittelinkin että saako ilmaiseksi tutustua.

  3. Jei, terppatuloa! Mä ainakin vaan kävelin sisään ja kysyin et saaks tulla kokeilee – sai 🙂

Vastaa