Dopper-voittajat

Huomenta! Tässäpä olisi pian uuden juomapullon onnelliset omistajat:

Pinkki pullo: Piret
Sininen pullo: eltsi
Valkoinen pullo: iida

Lähetän sähköistä postia voittajille. 

Olin eilen salin pikkujouluissa. Oli vähän omituista juoda alkomahoolia tilassa, jossa yleensä tehdään jotain terveellistä. Siellä oli ruokaa, juomaa ja tanssiesityksiä ja sellaisia vähän tyhmiä hassuja pelejä. Meidän joukkue voitti ja saatiin Winner of CompactFit Games 2013 -diplomit, jes!

5 Comment

  1. Hei kurkkaas blogiin ja laita TAAS sun osote mulle s-postiin :D!

    1. :DDDDDDDDDDD

  2. onnea voittajille !

  3. Anonymous says: Vastaa

    Moikka! Tää kommentti ei liity mitenkää tähän postaukseen, mut mietin tässä että jäiks sulla iso arpi siitä microdermalista kun kasvo ulos? Jos ois millään mahollista niin pystyisiks laittaa johonki postaukseen kuvaa?:)

    1. Moi! Aluksi (http://kissaamma.blogspot.fi/2013/06/niska.html) siitä jäi, mutta se on kyllä parantunut tässä puolessa vuodessa ihan näkymättömiin. Laitoin siihen aluksi ahkerasti öljyä (Bio-Oil) joka haalisti hyvin.

Vastaa