Biitsiblondi

Mulla on reissussa mukana AINA oma shampoo, hoitoaine ja suihkugeeli. Jälkimmäisen suhteen en ole niin niuho ja ostankin suihkugeeliä usein vasta reissun päältä jostain kaupasta. Mutta shampoo ja hoitsikka pitää tuoda kotoa! Mieluiten jotain syväpuhdistavaa ja kosteuttavaa, sillä etenkin rantalomalla hiukset on aina kaikenmaailman aurinkovoiteissa ja merilevissä ja tarvitsevat paitsi superpesua, myös kosteutusta auringon jälkeen.

Sain ennen tänne reissuun lähtöäni sopivasti testiin John Friedan BEACHblonde-sarjasta shampoon, hoitoaineen, suolasuihkeen ja hiusnaamion, joista mukaan otin kaikki muut paitsi hiusnaamion (olis sekin tehnyt mieli ottaa messiin, mutta painoi vähän liikaa). En yleensä ihan näin täysikokoisia purkkeja mukanani roudaa, mutta vaikuttivat todella päteviltä tuotteilta just tänne. Ja olen tykännyt näistä ihan todella paljon!

Cool Dip Purifying Shampoo on mukavan hellävarainen, vaikka onkin samalla todella puhdistava! Tällä lähtee kivasti hiet ja hiekat hiuksista. Smooth Seas -hoitoaine, joka sisältää kukui-pähkinöljyä, kosteuttaa auringon kärtsäämää tukkaa ja tekee hiukset pehmeiksi. Molemmat tuoksuvat ihanalta, virkistävältä mintulta. Aivan loistava duo aurinkolomalle! Ja sopii ei-blondeillekin, poikaystäväkin käyttää tätä shampoota täällä mitään mukisematta (melko kaljuun päähänsä). Shampoo (250 ml) kustantaa 10,50 euroa ja hoitoaine saman verran.

Etenkin rantalomalla rakastan sellaista vähän sotkuisempaa hiuslookia ja vaikka merivesi onkin täällä tosi suolaista, suihkin hiuksiin pesun jälkeen tätä Sea Waves -suolasuihketta. Tää ei tee hiuksista mitenkään kuivia käkkäriä, vaan on suht kevyttä kamaa, jättää hiukset hieman mattapintaisiksi. Tuoksuu kookokselta! 200 ml:n pullo maksaa 13,50 euroa ja suolasuihke on aina ihan jumalattoman riittoisaa!

BEACHblonde -tuotesarjaa saa Stockalta, Sokokselta ja Kickseistä. Ja sarjaan kuuluu tosiaan myös hiusnaamio, Kelp Help Conditioning Masque, joka sisältää merilevää ja monoi-öljyä. Olen ehkä sen tarpeessa täältä palattuani, en nimittäin ole hattuihmisiä…

Otatteko te aina shampoon ja hoitsikan matkalle mukaan, vai pärjäättekö muka hotellin kamoilla?!

P.S. Tää purkkien kuvaaminen näin valoisissa oloissa on muuten melko helvettiä, kun ei nää yhtään, mitä kuvaa! Ja olosuhteet muutenkin voivat olla haastavat:

4 Comment

  1. Ei yhtään kateutta herättävät kuvat, olisipa täälläkin noin värikästä 🙂

    1. Joo tää valo on SAIRASTA. Täällä ei varmaan oo olemassakaan semmosta superväsymystä kun mitä pimeessä Suomessa. En kestä.

  2. RuuRuu says: Vastaa

    Mä yleensä ostan paikallisesta marketista jotkut ja jätän ne lähtiessä sinne kylppäriin, vieköön siivooja kotiin, tai liipaskoon roskiin jos siltä tuntuu, mukana en kanna mitään ylimäärästä kumpaankaan suuntaan 😀

    1. Joo muiden pesukamojen kanssa teen tolleen, mut nyt oli kaikkea mukana. 😀

Vastaa