Girlesque

Kävi aika selväksi tuon Seychellien reissun aikana, että pitkä vaihtoaika lentoasemalla on tuhoisa mun rahatilanteen kannalta. Meidän lähtö myöhästyi jo Hki-Vantaalla jonkun 8 tuntia, ja olihan sielläkin kauppoja, joissa rahoistaan pääsi jo mukavasti eroon loman edes kunnolla alettua. Paha oli niin mennessä kuin palatessa ennestään tuttu Abu Dhabin lentokenttä, siellä jopa ihan sujuvasti muistin, missä Benefitin tiski sijaitsee! Mennessä ostin poskipunan, tullessa tämän Girlesquen, jonka esittelen nyt ekana! Tää oli osittain jopa ihan ”tarpeellinen” ostos!

Tarpeellinen tää supersöpö purkki oli siksi, että mä pannutan mun Hoolaa, ja uuden osto olisi pian edessä. Samoin the POREfessional vetää pian viimeisiään, ja se nyt on vaan paras mun kokeilema ihohuokosten häivyttäjä.

Meikit oli pakattu purkkiin ihan erityisen hyvin:

Ja kaikki olivat tosiaan täysikokoisia!

Tässä mulle täysin uusi tuote on tuo ripsiväri, they’re Real!, jota olen halunnut jo pitkään kokeilla. Benetint oli mulle tuttu Benefitin joulukalenterista, enkä siitä ihan hirveästi kyllä tykännyt silloinkaan, huuliin se ei oikein edes tartu ja kasvoilla en tykkää nestemäisistä poskipunista. Hintaa tällä purkilla oli jotain 60 euroa, ja kun tuo HOOLA maksaa jo itsessään 30 euroa, niin ihan järkevä ostos kokonaisuudessaan kuitenkin tämä! Ja tuo purkki jää tietenkin myös käyttöön, pätevä säilytysrasia! Siellä oli pari muutakin purkkia, ja nää siis kuuluivat Benefitin joulukokoelmaan.

Ripsarin otin käyttöön heti. Ihan täydellinen ripsiväri heille, joilta ripsiä löytyy omasta takaa, mutta jotka toivovat pituutta ja erottelevuutta. Mutta vaikka itsellä ei niin kauheesti ripsiä olekaan, tykkään tästä silti. Vaikka tää ei tuokaan ripsiin niin hirveesti massaa, niin nätit ripset tulee silti. Ei tästä mun lemppari-maskaraa tullut, niin tyytyväisenä käytän.

Mites tää sisältö teihin iskee? Löytyykö jotain lemppareita tai kiinnostavia?

Yritän nyt kovasti piristyä taas tän blogin suhteen ja olen jopa saanut jotain luonnoksiinkin, lähiaikoina tulossa on ainakin: GALifornia-poskipuna, kirja-arvostelu, paras irtopuuteri, silmämeikinpoistoöljyjä ja tietenkin lisää matkajuttuja!

15 Comment

 1. Nimetön says: Vastaa

  Eikös olkin jännä miten osaa itelleen valehdella kun haluaa ostaa jotain mitä ilman tulisi vallan mainiosti toimeen!!!!! Katja

  1. Kissis says: Vastaa

   Kyllä! 😀

 2. Marjo k says: Vastaa

  Oi mun HG ripsari jonka perässä matkustan jälleen kohta Lontooseen ? hyvä setti!

  1. Kissis says: Vastaa

   Joo pitkään oon kyl miettiny et tätä pitää testata! 🙂

 3. RuuRuu says: Vastaa

  Ihan söpö 😀 En ees muista koska oisin viimeks meikannu 😀 niin ei tarvetta uudelle kosmetiikallekkaan 😀

  1. Kissis says: Vastaa

   No, se ”tarvehan” harvemmin täälläkääm puhuu 😀

   1. RuuRuu says: Vastaa

    Liian tuoreessa muistissa muovikassillinen kosmetiikkaa roskiin, niin en oo oikeesti ostanu mitään kosmetiikkaan viittaavaakaan sen jälkeen 😀

 4. Ihana setti! Olisin itsekin ostanut tuolla hinnalla 🙂

 5. Anne B. says: Vastaa

  Ihana purkki!

  1. Kissis says: Vastaa

   Joo, tää jää käyttöön ja esille 🙂

 6. Apua toi Galifornia on pakko saada!! ?

  1. Kissis says: Vastaa

   No mulla on siitä vähän eri fiilis! 😀

 7. Katiska says: Vastaa

  Ihana kun kaikki on normikokoja. Hoola on ihan best! Mulla lähes kaikki meikkivoidetta lukuunottamatta on Benefitiä meikkipussissa.

  Multa löytyy toi Galifornia ja olin vähän pettyny siihen. En saa siitä oikeen väriä irti tai sit se ei vaan näy mun ihonsävyllä. Onks samoja ongelmia muilla?

  1. Kissis says: Vastaa

   Kyllä, sama ongelma Galifornian kanssa! 🙁

 8. Vähänkö tuo on ihana!!

Vastaa