No nyt on jännä!

Sääli sinänsä, että sain nämä huikeat aurinkotuote-uutuudet testiini just heti reissun jälkeen, sillä siellä super-polttavan auringon alla nää ois todella joutuneet tositoimiin! Mutta, kesä on tulossa ja toivottavasti päästään sitä viettämään myös vähän lämpimämpiinkin oloihin… nimim. Kroatia mielessäin! Ja onhan toki Suomessakin mulla aurinkovoiteet ainakin satunnaisesti käytössä.

Sain siis testiini Be3-merkin aurinkosuojasuihkeen sekä after sun sprayn. Suomeen nämä Italiassa valmistetut uudenlaiset aurinkotuotteet ovat nyt siis rantautuneet ja saatavilla on näiden kuvissa näkyvien lisäksi herkälle iholle (ja lapsille) tarkoitettu 50/50+/50++ versio! Sisältävät UVA/UVB-suojan.

Mua viehätti heti näiden ulkonäkö, niin ihanan pirtsakat! Mutta mikä näissä aurinkosuojissa ihmeellistä, niin on se, että yhdessä tuotteessa on kolme eri suojakerrointa!!! Kuinka nerokasta!?! Tässä keltaisessa Sun protection progressive sprayssa yksi suihkauskerta on SPF20, toinen SPF30 ja kolmas SPF50! Eri suojakertoimia voi luonnollisesti käyttää myös eri osiin vartaloa riippuen suojan tarpeesta – mulla esim. dekoltee-alue ja olkapäät kärähtävät helpommin kuin jalat. Ja siis just taas reissussa mietin, että kyllä ärsyttää roudata mukana niin paljon eri aurinkovoidepurkkeja eri suojakertoimissa, joten olen enemmän kuin fiiliksissä tästä uutuudesta, jossa yksi purkki sisältää kaikki tarvittavat suojakertoimet.

Ja mikä vielä siistiä näissä, on tuoksu: kookos ja vanilja! En oo ikinä törmännyt näin hyväntuoksuiseen aurinkosuojaan, nam! Testailin näitä hieman iholla ja tuntuivat tosi hyviltä, tekivät ihon silkkisen sileäksi ja ah niin hyväntuoksuiseksi. Koostumus on läpinäkyvä, eli ei jätä valkoista kerrosta! Tuote sopii kaikille ihotyypeille ja aurinkosuojasuihke on mukana tulleen tiedotteen mukaan dermatologisesti testattu, parabeeniton, nikkelitön ja hypoallerginen. After sunissa on siis sama hyvä tuoksu, ja se sisältää aloe veraa. Viilentää mukavasti ihoa!

Nämä ovat saatavilla apteekeista ja Sokokselta. Ja koska mua ainakin kiinnostaa aina hinta-asiat niin hintaa tuolla perus-suojaspraylla (175 ml) on 19,90 e tai matkakoossa (100 ml) 12,90 e. Herkän ihon suojasuihke on hieman hintavampi, iso koko (175 ml) 28,50 e ja matkakoko (90 ml) 14,90 e. After sunista saa pulittaa 19,90 e (200 ml) ja matkakoosta (100 ml) 12,90 euroa. Omasta mielestä nää hinnat ovat erittäin kohtuulliset, hyvät aurinkosuojat kun ovat Suomessakin aika kalliita.

Mitä mieltä tästä uutuudesta, lähteekö kesällä testiin? Voin kertoa, että mä en enää muita reissuun otakaan, oon tosi fiiliksissä etenkin tästä suojatuotteesta mutta myös after sunista, jossa maailman paras tuoksu. Miksen ole kuullut näistä aiemmin?! Lisätietoja tuotteista täällä.

EDIT: Kommenttiboksiin tuli kyselyjä, että miten tällä kerrostamisella muka voi saada paremman suojan, miten tää tuote oikeesti toimii. Selvitin asiaa, ja: uuden sukupolven suojaavat, laajakirjoiset aurinkofiltterit ovat kemiallisia suodattimia, jotka suojaavat UVA/UVB-säteiltä. Ne ovat fotostabiileja, eli tuote säilyttää niiden ansiosta tehonsa auringon valossa. Kemialliset aurinkofiltterit imeytyvät nopeasti ja mahdollistavat progressiivisen suojauksen, johon perinteiset titaniumdioksidi- tai sinkkioksidi-filtterit eivät pysty. Eli tuo kemiallinen suodatin näissä aurinkosuojissa on erilainen kuin perinteisissä aurinkosuojissa, joissa on titaniumoksidia tai sinkkioksidia suodattimena. Progressiivisuus eli se, että kerroksia lisäämällä tulee lisää aurinkosuojaa, ei toimi titanium- tai sinkkioksidi-filttereissä. Perinteisissä aurinkosuojissa suojan määrä on sama, vaikka aurinkosuojaa lisäisi kuinka paljon. Be3:ssa kemiallinen filtteri mahdollistaa tuon kerrosten lisäämisen.

15 Comment

 1. Nää vaikuttaa kyllä tosi mielenkiintoisilta – erityisesti tuoksujen ja suihkemuotonsa takia! Jos ja kun tarvin kesäksi aurinkovoiteen, niin ostan ehdottomasti näitä! Kiva tietää, että ovat saatavilla ihan tuolta Sokokselta ja eivät ole mielestäni pahan hintaisiakaan 🙂

 2. Mari says: Vastaa

  No nyt! Hyvältä tuoksuva aurinkosuoja kuulostaa hyvältä! 🙂 Pakko saada testata! Etenkin, kun harrastan vähintään kerran viikkoon ulkona pari tuntia istumista (= kuvaaminen), on pakko olla kunnon aurinkosuojat aina päällä.

 3. Mä en oikeasti tiennyt, että tällaisia on edes olemassa, ennen kuin tipahtivat postiluukusta. Todellakin aion ensi kesänä testata nämä. Itselläkin reissussa on aina SFP50 ja SPF30 purkkeja mukana, kun yleensä 3-4 päivän jälkeen pärjään hyvin SPF30, ainoastaan decolteelle ja kasvoihin laitan aina SPF50. Nää on kyllä pelastus, samoja pulloja vaan mukaan. Ei tarvi rannallekaan kahta eri pulloa raahata niin kuin tähän asti. 😀

  1. Kissis says: Vastaa

   Siis kyllä!! Raivostuttaa aina roudata eri pulloja mukana, joista jää aina jämiä! Erittäin tervetullut uutuus siis.

 4. Salla says: Vastaa

  Siis mulla ei järki riitä tähän! 😀 Perustuuko tää siis kerrostamiseen että saa tuon korkeimman suojan? Vai tuleeko spraysta eri vahvuuksia?

  1. Kissis says: Vastaa

   Kyllä, kerrostamiseen!

 5. Siiri says: Vastaa

  Mutta ainahan sanotaan ettei suojakertoimet nouse laittamalla enemmän? Mä en nyt tajuu yhtään! ?

  1. Kissis says: Vastaa

   Joo, mutta tää tuote toimii eri tavalla! 🙂

 6. RuuRuu says: Vastaa

  Selitetäänkö jossain toi eri tavalla toimiminen ? kun mullakin on tuo käsitys ettei kerrostaminen tuo lisää tehoa.mielenkiintoisen oloinen tuote kyllä.

  1. Musta tuntuu, että tässä itse tuotteen kerroin on se SPF50, mutta kun ihmiset eivät käytä tarpeeksi paljon tuotetta iholla, niin suoja jaa yleensä laimeammaksi eli ehkä se SPF20. Tässä vain tuo on tajuttu kääntää siihen, että mitä enemmän käytät sitä paremman suojan saat 🙂

   1. RuuRuu says: Vastaa

    No jos se noin on, niin eihän tossa sit oo mitään erikoista oikeestaan, tosin jos on muuten hyvä tuote, niin mikäs siinä, mut jotenkin sellanen lupaillaan kuuta ja maata, ja pohjimmiltaan vaan onkin ihan perus suihke 😀

    1. Kissis says: Vastaa

     Mä selvitän asian!

     1. Kissis says: Vastaa

      Nyt on selitys tälle lisätty postauksen loppuun! 🙂

      1. RuuRuu says: Vastaa

       no kai se sit on noin, omaankorvaan silti kuulostaa ostostvltä, mut mä oonkin skeptinen urpo 😀

 7. Mirkku says: Vastaa

  Ohessa linkki Be3 -tuotteiden kotisivuille, mistä löytyy lisätietoja. Tuotteiden toimintamekansimilla eli progressiivisella aurinkosuojalla on myös patentti, mikä takaa, että tuote toimii.
  https://www.be3sunevolution.fi/usein-kysyttya/

Vastaa