Se Kevin.Murphy -vastainen postaus

Mä jo aiemmin parinkin blogin kommenttiboksissa uhkasin tehdä ”I hate Kevin.Murphy!” -postauksen. Niin että olkaa hyvä vaan, tässä se nyt tulee. Tai ainakin jotain sinnepäin. Tämä on nyt joitain viikkoja jo lojunut mun julkaisemattomissa postauksissa, joten kai tää nyt sit pitää julkaista. 😀 En oo vaan saanut aikaiseksi luettua tätä ajatuksella läpi.

Mulle on kertynyt muutamia Kevin.Murphyn tuotteita, tarkemmin kuusi kappaletta + yks joka jo loppui. Ja olen nämä itse asiassa yhtä lukuun ottamatta ostanut ihan omilla rahoillani. Kun en vaan vähällä usko. Jos ulkonäöllisin kriteerein pitäis valita itselleen täydellinen hiustenhoitosarja, niin se olisi ehdottomasti tämä. Mä rakastan näitä purkkeja, nää on vaan niin söpöjä ja käteviä käytössä. Mutta se sisältö…voivoi. No, arvostelen siis ko. sarjaa vain näiden seitsemän putelin osalta, muita en ole kokeillut.

ANGEL.WASH: Tämä oli eka kokemukseni Kevin.Murphysta. Söpön vaaleanpunaisessa purkissa tuleva shampoo on tarkoitettu ohuille, värjätyille hiuksille, ja sen pitäisi tietenkin tuoda sitä himoittua volyymia ja antaa värisuojaa. Shampoon väri on superihana, sellainen haalean harmaa-violetti (saletisti enkeleillä on just tän väriset siivet!) Mutta siihen se hyvyys sitten loppuukin. Kunnon vaahdottaminen tällä shampoolla on vähän nihkeetä, onnistuu kyllä lopulta, kun kaataa puol pulloa päähänsä. Pesun jälkeen tulee semmonen tunne, että hiukset on edelleen paskaset. Ja eiku uusiks. Ja silti jää semmonen likanen fiilis tukkaan. Mitään ihmeempää tuuheutustunnetta en koe, ja hiusväri valuu pesussa viemäriin ihan niinku ennenkin. Käsittämätön shampoo, en varmasti osta toiste. Niin söpö kun onkin.

PROTECTION.WASH: Tämä shampoo on huomattavasti parempi. Veikkaisin, että monet eivät tämän tuoksusta välitä, mutta mä kyllä jotenkin kierolla tavalla tykkään. Ja se jää muuten hiuksiin koko päiväksi, vaikka päälle länträä kolme eri tuoksuista hoito- ym. ainetta! Tämä shampoo vaahtoaakin ihan kivasti ja hiuksista tulee puhtaat…ja kaippa niihin jonkinlainen suoja lämpötuotteita vastaan jää, niin ainakin luvataan. Ihan OK, siis!

HYDRATE-ME.RINSE: Tässä toinen ”ihan ookoo” -tuote (mun mielestä) Kevin.Murphylta. Tämä on siis hoitoaine, joka lupaa tuuheuttaa ja tuoda kiiltoa. Toimii ihan kivasti, pesun jälkeen lykkää hiuksiin ja antaa vaikuttaa parisen minuuttia ja huuhdellaan veke. Ei sinänsä pahaa sanottavaa, mutta ei mitään ihmeellisiä hurraa-huutojakaan.

ANTI.GRAVITY: Kaikki tuuheuttavat mömmöt kiinnostaa. Siksi menin halpaan ja ostin tämmösenkin kylppärin kaappiin pölyttymään. Toimii niin kuin useimmat vastaavat, eli pyyhekuiviin hiuksiin ja hiustenkuivaaja surisemaan. Mutta en vaan huomaa mitään ihmeellistä tuuheutusta hiuksissain. 🙁 En niin mitään.

FRESH.HAIR: Tämän sain kaupanpäälle feeluniquesta aikoinaan, kun ostin tuon Angel.Washin ja Anti.Gravityn. Tämä onkin sitten se käsittämättömin tuote. Tän pitäis toimia kuivashampoon tavoin, eli tuoda sellaista vastapestyjen hiusten lookia. Tätä suihkutetaan kuiviin hiuksiin ja hierotaan kuivalla pyyhkeellä. …ja tämän toimenpiteen jälkeen hiukset näyttää klimppisen likaisilta. Tämä ei vaan yksinkertaisesti toimi mulla, ei lainkaan. Pari kertaa tätä testasin, ja molemmilla kerroilla jouduin pesemään hiukset, niin karseilta ne näytti. Loistotuote, siis. Heh heh. Onneks en tästä sentäs mitään maksanut.

BODY.BUILDER: Ja taas sitä volyymia tahdotaan. Vaan eipä tuu tälläkään kertaa. Suihke tuoksuu todella ”Kevin.Murphymaiselta” (eli vähän oudolta) ja sitä suihkutetaan pyyhekuiviin hiuksiin ja taas kuivatellaan. No mitä eroa entiseen? Ei niin yhtikäs mitään. Hiukset ovat ehkä hieman sähköisemmät kuin normaalisti, mutta kaukana tuuheasta. Ja pirun iso pönikkä.

Mutta koska sääntöön on aina olemassa poikkeus, niin onpa tässäkin tapauksessa. Valitettavasti mulla ei ole pulloa kuvattavaksi, sillä heitin sen tyhjänä menemään, enkä ole uutta saanut ostettua, sillä se on ollut jo jonkin aikaa poissa feeluniquen valikoimasta. Voitte kuitenkin kyylätä sen I am my hair-postauksesta . Se on siis:

HEATED.DEFENCE: Lämpösuojan omaava tuuheutussuihke. On muuten todella hyvä. Eikä tartte läträtä eri aineilla, kun tässä tosiaan on kaikki, mitä ennen föönausta tarvitsee. Oon jo pitkään odottanut, että tulee takas feeluniquen valikoimaan, ostan nimittäin heti uuden. Voiskohan FULL-ON.PROTECTION olla suht samaa kamaa? Aiemmin näitä kahta kyllä myytiin samaan aikaan. Ja tämä muuten tuoksuu aika pitkälti samalta kuin tuo PROTECTION.WASH -shampoo. Eli MUN MIELESTÄ hyvältä. Teistä en tiijä.

Mutta. Näiden kokemusten perusteella mä yritän pysyä tästä sarjasta kaukana, lukuun ottamatta tota lämpövolyymisuihketta. PAITSI että vasta himoitsin sitä supersöpöä (ja melko kallista, Suomi-hinnalla vähän yli 20 e, oon myös nähny alessa 17 e) POWDER.PUFF -tuuheuttajaa. (Jota White Trash-Nata blogissaan tietenkin just kehui.) Kysyn vaan: KOSKA MÄ OPIN? En ehkä ikinä. 🙁

Nämä ovat siis vaan mun omat kokemukset tästä sarjasta. Ilmeisesti monillakin nää tuotteet toimii kuin unelma, joten ehkä vika on vaan mun hiuksissa. En ihmettelis sitäkään. Ja joskus tyhmänä muuten valitsin Kevin.Murphyn mun alennussarjaksi feeluniquessa, eli tähän sarjaan saan aina sen alennuksen. :'( Eipä oo vaan hetkeen tullut tilattua mitään…ja toivottavasti ei tuukaan!

Mut mites, löytyykö Kevin.Murphyn kannattajia? Onko joku eri mieltä kanssani näistä tuotteista? Kertokaa! Heti!

Sehän on Haaviston nenä! Röyhkeetä piilomainontaa!

29 Comment

 1. Hiljasta tuntuu olevan. 😀

 2. Nina says: Vastaa

  Sä kirjotit kaikki hiljaisiksi 😀

 3. Näköjään. 😀

 4. Vee says: Vastaa

  Kai tiedät, että sen FeelUniquen alennussarjan saa vaihtaa puolen vuoden päästä valinnasta? 🙂

 5. Vee tiesin joo! Ja itse asiassa yhdessä vaiheessa feeluniquessa oli niin vähän Kevin Murphya ylipäänsä, että purnasin asiasta niiden fb-sivulla ja ne ottivat muhun viestitse yhteyttä, että saan vaihtaa sarjaa, jos haluan. No, en kuitenkaan vaihtanut – luin sen viestin niin kauan sen lähettämisen jälkeen ja muutenkin…en mä sieltä hirveästi tilaa juuri mistään tietystä sarjasta muutenkaan, että sikäli ihan sama. Huvitti vaan.

 6. Anonymous says: Vastaa

  Mulla HYDRATE-ME.RINSE on toiminu eri hyvin, värinpoiston ja blondauksen jälkeen tukka oli ihan järkyttävän näköstä koppuraa. Tää teki kyllä latvoille ihmeitä, mutta myönnän ettei ihan hintansa väärti ole ja samaan varmasti pystyis joku edullisempikin 🙂 Toinen oikeasti toimiva tuote on HAIR.RESORT-”mömmö”. Kyseessä on läpikuultava rusehtava voide, joka tekee vähän saman kun suolasuihke, mutta ainakin mun makuun tää jättää hiukset terveemmän näkösiks. Tajuskohan tosta mitään? 😀 Eli jos haluaa vaan vähän sekasuutta mutta pelkää semmosta hc-tönkköä beach hair -lookia (tai jos allekirjoittaneen tapaan ei vaan osaa annostella niitä suihkeita taikka hiuspuutereita) niin tää on ihana. Ja mega-riittoisa. Ite rutistelen kosteisiin hiuksiin herneen kokosen määrän tuotetta, föönaan pikkusen juuria ja annan latvojen kuivata itekseen, ja voilá, se on siinä :)Veikkaisin että myös sellaisille, joilla on tosi siloset hiukset eikä mitkään tuotteet tunnu riittävän rantaletin aikaansaamiseks, niin tää toimis hyvänä pohjatuotteena.

  T. Salla

  1. Joo, tiedän myös sen HAIR.RESORTin. 🙂 Ja toki nyt myös kiinnostuin. 😀 samperi.

  2. Mä muuten käytin tuota HYDRATE-ME.RINSEä Lontoossa mielelläni, se vesijohtovesi teki hiuksista jotenkin tosi paljon ”kovemmat” ja tuo pehmitti mukavasti. Suomessa harvemmin käytän hoitsikoita, paitsi hiuksiin jätettäviä suihkeita. Tekee hiuksista väkisinkin niin luirut. 🙁

   Tosin nyt nää lentelee sähkösinä ympäriinsä, joten pitäis ehkä harkita…

  3. Anonymous says: Vastaa

   Mä kadehdin ihmisiä jotka selviää ilman hoitoainetta 😀 Oma letti jopa kaipaa sitä luirutusta kun nää on niin kuivat ja epäkäytännöllisen paksut, näyttää harakan peräpäältä ilman kunnon kosteutusta.

   Pipokausi huu jee 😀

  4. Anonymous says: Vastaa

   Anteeks huolimattomuuteni, sama Salla oli siis edellisessäkin vastaajana.

  5. Hei mä just tänään käytin tota Hydrate me:ta, kun on ollu viime päivinä niin pirun sähköset ja kuivat hiukset! Joten näköjään en sit aina selviikään ilman. Ihan toimivaa kamaa se kuiteskin on.

 7. M says: Vastaa

  Vastaan nyt vähä vanhempaan postaukseen(toivottavasti ei haittaa!) mutta mun täytyy kehua tuota FRESH.HAIR:ia! Paras kuivashampoo mitä ite oon ikinä kokeillu. Ei tullu semmosia armottomia valkosia länttejä päähän, sopivan kevyt suihke ja tuoksu oli mieto! Klippoteket lynkää kivan lumipallo-efektin päähän ja Got2Be Rockin’ It:iä suihkutellessa meinaa tukehtua siihen väkevään tuoksuun + tyhjenee itsestään 🙁

  1. Ei haittaa 🙂

   Höh, mä en vaan tajunnut sitä lainkaan! 🙁 Onhan mulla se vieläkin kai jossain, pitää kai testata uudestaan…

 8. Anonymous says: Vastaa

  Mun on aivan pakko kommentoida…. Sinulle ei ilmeisemmin ole todellakaan opastettu tuotteiden käyttöä….. Ensiksi tuoksuista: ne ovat peräisin eteerisistä öljyistä, eivätkä ole keinotekoisia ja siksi ne tuoksuvat juurikin siltä. Tuotteet ovat painottomia ja siksi ne eivät tunnu hiuksessa…. Ne ovat kaikki lämpöaktiivisia ja ne pitää työstää hiukseen. Shampoot kuuluu laittaa aivan litimärkään tukkaan ja silloi ne vaahtoavat, koska niissä ei ole parabeenejä eikä sulffaatteja ja niitä ei ole laimennettu vedellä niinkuin suurinosa kaupan halvoista tuotteista… Kuivashamppoon tehtävä tässä tuotesarjassa on puhdistaa hiuksia ja poista muotoilutuotteiden jäämiä ja sen voi suihkutuksen jälkeen harjata hiuksiin, jolloin puhdistus tapahtuu. Näitä tuotteita ei tulisi koskaan myydä kenellekkään ilman, että tuotteen käyttö opastetaan ostajalle. Tuotteiden takana on tarina mitä moni ei tunne. Pullot ovat juuri siksi tuon muotoisia, sillä siinä säästetään 50% pakkausmateriaaleissa. Tuotteetovat kohta tulossa 100% biohajoaviinpulloihin. Osalla tuotteiden tuotosta istutetaan sademetsää ja tämä tuote sarja on lähes ainoita kenellä on petan hyväksyntä. I LOvE Kevin Murphy 🙂

  1. Heh, oho. Joo. en oo vielkään tälle sarjalle lämmennyt, vaikka oon testannut vaikka mitä ja shampoita ainakin käytän ihan oikein. 😉

   Rakastan noita pulloja, mutta sisältö ei vaan toimi. Ehkä en tosiaan sitten osaa. Ja joo, en oo saanu opastusta näihin, koska netin kautta yleensä ostelen tai saanut töistä.

  2. Semmosen POWDER.PUFFin muuten ostin ja se nyt sentäs on ihan ookoo! 😀

  3. Anonymous says: Vastaa

   Mä kyllä laitan tuon shampoon ihan märkiin hiuksiin mutta en myöskään saa vaahtoamaan muutan kun jos sitten huuhtelun jälkeen pesee toistamiseen hiukset. Itelläkin myös kokemus siitä että tuolla shampoolla ei tuu puhtaaksi. Hoitoaineet kevin murphyltä on kyllä olleet omille hiuksille hyviä!

  4. Omppu says: Vastaa

   Miten Kevin Murphyn Staying.Alive leave-in conditioneria kuuluu käyttää? Ohjeessa lukee, että suihkutetaan kosteisiin hiuksiin, annetaan vaikuttaa hetki ja kammataan, mutta ei tunnu tehoavan tähän tukkaan :/ Pitääkö esim. föönata? Vai onko tuote vain huijausta? En huomaa tuotteen lupailemaa ”välittömästi hiuksia korjaavaa” vaikutusta. Edelleen kuivat ja pörröiset :/

   1. Mulla ei muistaakseni oo kokemusta tuosta.

    1. Niina says: Vastaa

     Toimii siis föönstessa, poistaen pörröisyyttä ja silottaa kivasti ! Toimii hyvin !
     Kuten muutkin Kevinin tuotteet oikein käytettynä . Antigravity- spray on tosi ohuille hiuksille hyvä, todellakin nostaa hiusta ilman fööniä, karheutta tyveen ns.
     Body – builder voisi sulle toimia paremmin, jos et omaa nd CAT / hair- hiusta ..

 9. Milla says: Vastaa

  Et selkeästikään tiedä kyseisen sarjan tuotteeista paljoakaan..

  1. Mitä tarkoitat?

 10. Niina says: Vastaa

  miumau 🙂

  kannattais varmaan ostaa kampaamotuotteet suoraan kampaajalta niin tulis oikeat tuotteet ja käyttöohjeet. Kampaajat yleensä keskittyy yhteen tai kahteen tuotesarjaan ja ovat käyneet koulutukset sitä varten, joten tietoa yleensä löytyy…netti harvemmin valkkaa sulle juuri oikeat tuotteet jolloin ihan varmana menee mönkään ja sarjasta tulee sellai olo että nää on huonoja…

  1. Oon tän postauksenkin jälkeen kokeillut tältä sarjalta paljon, eikä oo vielä tullut mitään tosi hyvää vastaan. 🙁

   1. niina says: Vastaa

    Hmmm…. jos ne tuotteet mitä oot valinnu käyttöösi ei vaan sovi sun tukalle yhdessä. Mun on tosi vaikeeta uskoo ettei noi olis hyviä kun positiivisia käyttökokemuksia taas itellä on paljon. Jos et vaan tykkää niitten tuoksuista. Eli aivot jo sanoo että ne eioo hyviä kun tuoksu ei miellytä. Ja pesevyyshän eioo sama kun vaahtoavuus. 😉

    1. Joo, ei ookaan! Toi on ihan vaan mielipidekysymys, mun shampoon pitää vaahdota! 😀 (Ja tietty pestä). 😀

 11. Katja says: Vastaa

  Kevin Murphy; paras hiustenhoito sarja ever!!! Toimii mun karheaan ja paksuun tukkaan täydellisesti. Myös ainoa sarja toistaiseksi, joka ei aiheuta päänahan kutinaa pitkäaikaisessa käytössäkään.

 12. Nimetön says: Vastaa

  26 vuoden kampaaja kokemuksella paras sarja mihin olen törmännyt. En tarvitse mitään muita sarjoja. Trust me-I know.

  1. Kissis says: Vastaa

   Selvä 😀

Vastaa