Mun pojat

Olin oikeasti todella onneton keväällä eron jälkeen, kun Reiska voi niin huonosti. Kummallakaan ei ollut kotona hyvä olla ja välillä mun oli pakko antaa Reiska exälle isompaan asuntoon, koska hetkittäin emme voineet Reiskan kanssa sietää toisiamme. Myönnän välillä vihanneeni kotona olemista, kun Reiska oli jatkuvasti niin pahalla tuulella ja huusi kaiket illat. Muuttoon oli vielä aikaa enkä voinut ottaa toista kissaa ennen sitä. Bloggasinkin näistä vaikeuksista ja harkitsin jo vakavasti uuden kodin etsimistä Reiskalle.

Olimme suunnitelleet Reiskalle kaveria uuteen asuntoon jo kauan sitten. Kävin ahkerasti läpi eri kissarotuja ja otin keväällä yhteyttä kasvattajiin. Roduista mietin ragdolliakin, vaikka olin alusta asti aika varma, että venäjänsininen se tulee olemaan. Arskasta kiinnostuin heti, mutta ehdin sen jo kerran peruakin. Onneksi, siis todellakin ONNEKSI kukaan ei kuitenkaan jahkailuni aikana ehtinyt Arskaa itselleen napata, ja onneksi tulin järkiini ja onneksi ihana kasvattaja lupasi pitää Arskaa luonaan muuttooni asti.

Koska Arska nyt vaan on ihan täydellinen kaveri Reiskalle. Ja Reiska on nyt niin rauhallinen ja onnellinen. Arska suorastaan palvoo Reiskaa, eikä Reiskalla tunnu olevan mitään sitä vastaan. Muuttunut se on hurjasti Arskan myötä (aikuistunut!), mutta niinä hetkinä kun Arska nukkuu tai on muuten vaan muualla, Reiska on edelleenkin se vanha kunnon Reiska.

Rakastan mun molempia poikia ihan älyttömästi ja olen niin superonnellinen, että tein lopulta kuitenkin oikean ratkaisun. <3

17 Comment

 1. Kyllä kissat ovat vaan niin <3 <3
  Ei niitä ilman voi elää, vaikka kuinka välillä niiden käytös raivostuttaisi :).
  Onneksi tulit järkiisi :D.

  1. Niinpä. Melkoista ahdistusaikaa oli se…ja tietenkin halusin tehdä niinku Reiskalle oli parhaaksi.

 2. Ihanat on pojat kyllä sullakin! Itsekin aina onnittelen itseäni kelpo päätöksestä hankkia noi mun kaks nakumaakaria. “En vaihtais sekuntiakaan!”

  1. Nakumaakarit 😀 ihanat!

 3. Voih, ihan herkisti. =)
  Niin ne asiat vaan järjestyy ajastaan, niinkuin ne on tarkoitus järjestyä. =)

  1. Näin on!

 4. Hyvä pojat <3

  1. ! <3

 5. Myy says: Vastaa

  Poitsut <3

  1. …on pistäneet tänään taas matot ihan solmuun. 😀

 6. L-L says: Vastaa

  Ihana että yhteinen sävel on löytynyt. Kyllä se usein on niin, että juurikin se että lajikumppani on parasta seuraa kissalle. Mun tytöt ainakin olivat ihan erottamattomia viikon jälkeen 🙂

  1. Joo, samaa mieltä, kyllä kissa kaipaa toista samanlaista kaveriksi.

 7. Nina says: Vastaa

  Ihanat pojat ♥

  1. Niinneon. <3

 8. Othel says: Vastaa

  Hienoa, ihanaa! Seesteisiä hetkiä eläinten kanssa on niin harvoin, että nyt rasti (uuden kodin neitseelisen puhtaaseen) seinään.

  1. Joo no seesteistä tää meno ei missään vaiheessa täällä ole, tälläkin hetkellä vedetään rundia kärpäsen perässä…raukkaparka eksyi todellakin väärään asuntoon.

 9. kuin hyvä! Olen iloinen teit oikean päätöksen, tein koirani kanssa. terveisin

Vastaa