Paras apu finneihin

Mullahan oli koko raskauden ajan kasvojen iho ihan jäätävän huonossa kunnossa. Ongelma ei niinkään olleet isot yksittäiset finnit, vaan pienet näppylät, joita olikin sitten ihan ympäri pärstävärkkiä. Ja siis ihan todella raskauden alusta synnytykseen asti. Synnäriltä kotiin tullessani kun vilkaisin ohimennen hätäpäissäni peiliin niin todellakin hämmästyin: kaikki ne pienet näppylät olivat simsalabim kadonneet! Vauva tuli, näppylät lähtivät, hyvä vaihtokauppa! Nyt imetysaikana onkin sitten tullut niitä vähän isompia finnejä, mutta iho on silti kaukana raskausajan ihosta, huhheijaa. Ja niistä isoista finneistä puheenollen: niihin on olemassa ihan kelpo hoitomuoto!

Mario Badesculta ja Lieracilta löytyy tällaiset finnien-kutistamis-mömmöt. Aina kun mulle tulee isompi finni, otan jomman kumman näistä käyttöön ja tiedän, että pääsen finnistä eroon yllätysajassa.

Molempia käytetään samalla tavalla simppelisti: pulloa ei sekoiteta vaan dipataan pumpulipuikko suoraan valkoiseen pohjamönjään ja läntätään finnin kohdalle. Ja annetaan vaikuttaa mieluiten yön yli. Ja tietenkin kannattaa olla hieromatta naamaa tyynyyn… mutta nää kuivattaa ja kutistaa finnin usein jopa siinä yhdessä yössä. Mario Badescu sisältää salisyylihappoa, Lierac mm. sinkkiä. Nämä mun kuvat on muuten otettu ennen synnytystä, joten kauheesti pikkunäppyjä on vielä havaittavissa.

Mario Badescun Drying Lotionia myy mm. Eleven.fi, täältä löytyy, hinta on 16,80 euroa. Lieracia myy apteekit. Ja näähän ovat siis todellakin ihan super-riittoisia. En nää näillä muuten mitään eroa, paitsi Lieracin oletan olevan Badescua kalliimpi? Kumpikin toimii samalla tavalla ja hyvin!

Joku muukin löytänyt nää finnit nopsasti pois kuivattavat mömmöt?

P.S. Niihin pieniin näppylöihin parasta on ehdottomasti Basiron AC -geeli (apteekista)!

P.P.S. Eleven.fi:lla on tänään CYBER TUESDAY, kympin alennus jokaisesta viidenkympin ostosta!

finnivoiteet

Postaus sisältää mainoslinkkejä. Mario Badescu Drying Lotion saatu blogiin Eleven.fi:lta. Vanupuikot saatu blogiin.

2 Comment

  1. Mua ärsytti ihan sikana tossa Badescussa toi pullon pituus! Sitä loppua viidesosaa ei saanut tavallisella pumpulipuikolla mitenkään vaan jouduin kikkailemaan pinsettien kanssa ja sekään ei oikein onnistunut : D

    1. Kissis says: Vastaa

      Aijaa! 😮

Vastaa