Yksi parhaista

Tap tap! Kyllä, minäkin aion kirjoittaa teille tästä meikkivoiteesta, josta olette varmasti jo ainakin muutaman kerran saaneet blogeista lukea, mutta nyt on vaan IHAN PAKKO.

En ollut sinänsä mitenkään yllättynyt, miten älyttömän hyvä tää Lorkun uusi ”markettimeikkivoide” on, koska olen jo pitkään fanittanut Maybellinen Dream Wonder Nudea, joka siis myös todella edullinen ja todella hyvä. En ole siis lainkaan sitä mieltä, että hyvästä meikkivoiteesta joutuu pulittamaan aina paljon rahaa, ehei. Monet mainiot meikkivoiteet olen löytänyt nimenomaan sieltä markettipuolelta.

Nude Cushion

Sain testiini siis L´Oréal Parisin uuden tyynymeikkivoiteen, Nude Magique Cushionin, joka oli lajissaan ensimmäinen kokeilemani tyynymeikkivoide. Sain aikoinaan blogiini myös IsaDoran tyynymeikkivoiteen, mutta saamani sävy oli valitettavasti omalle iholleni niin vaalea, että jouduin sen antamaan eteenpäin. Lancômen tyynymeikkivoidetta en ole myöskään kokeillut, koska olen kuullut sen olevan erittäin kevyt, enkä ole raaskinut siksi ostaa. Tätä Lorkun versiota sain testiini kaikissa neljässä eri sävyssä, joiden joukosta onneksi löytyi ei vain sopiva, vaan täydellinen sävy.

 

Nude Cushion

Ihan ensimmäiseksi ihastuin tähän rasiaan! Kuinka söötti! Ja aivan ihanteellinen myös matkalle mukaan otettavaksi, ja tää lähteekin Filippiineille messiin.

Nude Cushion

Rasia sisältää siis meikkityynyn sekä meikkivoidetyynyn, jota vasten tätä meikkityynyä hellästi painellaan. Mä hylkäsin tän meikkityynyn heti alkuunsa ja käytin ihan muita sieniä! Mutta kun bloggaajanaapurini, smart ass Myy ihmetteli, että eikös tää meikkityyny oo vähän niinku tän homman idea, niin pitihän sekin testata.

Nude Magic Cushion

Ja joo, kyllä meikkivoide tälläkin nätisti levittyy, mutta peittävämmän lopputuloksen saan beautyblenderillä. Lisäksi tän meikkisienen peseminen on hieman haasteellista…joten hieman myös saattaa alkaa ahdistaa tän sienen käyttö jossain vaiheessa. Tykkään pestä meikkivoidesienet jokaisen käyttökerran jälkeen.

Nude Magic Cushion

Mulla siis tosiaan ei ole mitään vertailupohjaa muihin tyynymeikkivoiteisiin, mutta mitä olen kauneusbloggaajakollegoiltani kuullut, tämä Nude Magique Cushion vie voiton. Ja todellakin uskon sen, nimittäin rakastuin tähän ihan täysillä! Pelkäsin, että tämä on liian kevyt mun peittoa vaativalle iholleni, mutta EI ole: peittää just sopivasti ja tätä on todella helppo kerrostaa. Asettuu iholle heti ja jättää ihon puolimattaiseksi, todella nätiksi. Joissain halvemmissa (ja toki kalliissakin) meikkivoiteissa on myös se valumisuhka, eli meikkivoide ”valahtaa” ja rullautuu kasvoilla päivän mittaan. Tämä Nude Magique Cushion on tässäkin ihan järkyttävän hyvä, aamulla laitettu meikki näyttää hyvältä vielä myöhään illallakin. Ja tää myös tuntuu iholla hyvältä, kevyeltä!

Sävyjä on tosiaan neljä: 01 Rose Porcelain, 03 Vanilla, 04 Rose Vanilla ja 07 Golden Beige.

Nude Magique Cushion

Usein joudun muuten hyvissä meikkivoiteissa toteamaan, että eipä oo mun sävyä joukossa, ovat joko liian vaaleita tai punapohjaisia tummempia, mutta tää 07 Golden Beige on Täydellinen. Riittävän tumma ja keltapohjainen! Ah, kiitos kiitos kiitos!

Nude Magique Cushion

Nude Magique Cushionin hinta-laatusuhde on mainio, maksaa n. 18,90 rahaa ja on ollut saatavilla tammikuusta lähtien. Mä taidan käydä ostamassa yhden tällaisen pian jo jemmaan, koska pelkään liikaa, että tää poistuu jossain vaiheessa markkinoilta. Toivottavasti ei!

Ootteko kokeilleet tätä? Kyllä kannattais! Tää on tän kevään uutuusmeikeistä ehdottomasti se hankkimisen arvoinen.

9 Comment

 1. Sissi says: Vastaa

  Mä sain Emmalta tuon seiskan ja se on ihan siinä ja siinä, että onko se mulle liian tumma. Kesällä se on varmasti ihan passeli. Onneksi suurin osa tän saaneista on vaaleaihoisia, joten olen kärkkymässä näitä tummempia sävyjä itelleni:D IsaDoran oli mulle kans liian vaalea, joten en oikein ole päässyt näitä koklaamaan mutta tästä tykkäsin kyllä.

  1. No toi seiska oli tosiaan näistä ainoa keltapohjainen ja onneks muutenkin sävyltään just tasan mulle sopiva. 🙂

 2. Salla says: Vastaa

  KUVA KASVOILLA!!!! Tosi söpöjä nää on <3

  1. No nyt skippasin sen kuvan kasvoilla tästä postauksesta, kun tän 1,5 vkon saikun jälkeen en ole vieläkään ihan sen näköinen, että jaksaisin tänne ottaa tarkempia naamakuvia. 😛 Ja mun mielestä kaikki meikkivoiteet näyttää kuvissa mun kasvoilla jotenkin aika samanlaisilta. Mut pitää jonkun muun postauksen yhteyteen ottaa!

 3. Aino says: Vastaa

  Yritin ettii tätä kaupoista eilen, mutta ei missään ollut, enkä nyt googlettamisellakaan löytänyt. Tää ei vissiin oo vielä saapunut Itävallan markkinoille, mutta toivottavasti tulee myöhemmin niin pääsen kokeileen! Tai sit pitää ostaa ens Suomi-reissulla messiin.

  1. No höh! Toivottavasti!

 4. sari says: Vastaa

  Tiedä noista Nude Cushioneista, mutta kisu on valloittava :). Eka kuva on ihan helmi.

  1. Haha! 😀 Mutta suosittelen kiinnostumaan myös meikkivoiteesta, on ihan huippu.

 5. Myy says: Vastaa

  :’D

  Tyynymeikkivoiteiden vippa-asialla saa ihan mielettömän ohuita kerroksia, siksi rakastan!

Vastaa