Myssy (+ arvonta!)

Myssy

Vielä on talvea jäljellä! Minulla se kuluu erityisen lämpöisissä merkeissä, sillä minä onnekas sain itselleni Myssyfarmin Myssyn. Mitään yhtä lämmintä en ole aiemmin päähäni laittanut. Kun otimme näitä kuvia matkalta paluumme jälkeisenä päivänä, joka oli onneksi aurinkoinen, mutta myös ihan älyttömän kylmä, palelin ihan kaikkialta muualta mutta en todellakaan päästä! Mun uusi myssy pelasti mut varmalta paleltumiskuolemalta, melkoinen muutos tulla sieltä Balin n. +34 asteesta tänne miinus viiteen… Nyt vaan taas tajuan tän myssyn lisäksi käyttää Rosan kanssa ulkoillessa myös vähän lämpimämpää takkia!

Myssy

Myssy

Tykkään Myssyfarmin meiningistä. Varsinais-Suomessa, Pöytyällä sijaitsevan Myssyfarmin ihanat, lämpöiset, uniikit myssyt, kaulurit ja ja kravatit ovat 100 % suomenlampaan luomuvillaa, peräisin tilan omilta määkijöiltä ja niiden serkkupojilta Rintalan luomutilalta. Ja värit ovat aivan älyttömän kauniita. Tuotteita neulovat käsin Myssyfarmin emännän (ja isännän!) lisäksi paikalliset myssymummot.

Myssy

Mallisto on aivan ihastuttava ja suuri! Oma Myssyni on Klassikkomallistosta ja nimeltään Hiili. Oli todella vaikea valita mieluisinta myssyä, sillä olisin halunnut ne kaikki. Ilahduttavana uutuutena mallistossa ovat Farmesteri-myssyt, jotka näyttävät aivan todella veikeiltä:

myssyfarmiFB
Kuva: Myssyfarmi

Omat myssynsä on myös lapsille ja lapsenmielisille, värikkäitäkin myssyjä nimittäin löytyy. Itse tykkään tällaisesta maanläheisemmästä meiningistä, ja sitä tästä mun lempparista, Klassikkomallistosta löytyy.

Ja sitten vielä ilouutisia teille! Saan arpoa lukijoideni kesken yhden Myssyn! Osallistu alla olevaan kommenttiboksiin kertomalla, mikä on suosikkimyssysi Klassikoista? Voittaja saa valita mieleisensä myssyn mistä vaan myssymallistosta (valintaa ei siis tarvitse tehdä nyt osallistuessasi, kysyn sitä sitten voittajalta). Aikaa osallistua on 25.2. klo 14 asti. Jätä myös toimiva sähköpostiosoitteesi!

Jos voitto ei napsahda kohdalle tai haluat oman myssysi heti, minulla on mukava alekoodikin annettavana: koodilla KISSA20 saa kahden viikon ajan -20 % Myssyfarmin nettikaupasta.

P.S. Myös Kodin Kuvalehden kannen kuvauksissa Alma viihtyi mainiosti Myssyfarmin kauniin kaulurin sisällä:

Kodin kuvalehti -kuvaukset

69 Comment

 1. ellu. says: Vastaa

  Takalan ja Onnin välillä tuumailen, mutta jos nyt yksi on valittava, niin Takala se on! 🙂

 2. Oih, tuo Kaarna on kyllä kaikista kaunein 🙂

  Ihana Alma on niin onnellisen näköinen myssyssään <3

 3. Klassikoista ehdottomasti Hiili!

 4. Klassikkosuosikkini on Susi

 5. Hiili on paras sävy, toinen mieleinen on Susi

 6. Anna says: Vastaa

  Ehdottomasti tuo Arkkitehti. Mahtava raitapipatsu! Tosi nättejä pipoja.

 7. Fin-24 on lempparini! 🙂

 8. Henna says: Vastaa

  Hiili tai kivi, en vaan osaa päättä. Harmaan erisävyt vaan ovat jo pitempään iskeneet. Itse en voi villatuotteita käyttää, mutta olisi ihan mahtava voitto lahjoitettavaksi paremmalle puoliskolleni niin saisin omat piponi takaisin ihan omaan käyttööni (mokoma piporosmo :).)

 9. Hiili on suosikkini

 10. Monta kivaa, mutta vastaan hiekka, kun yksi pitää valita

 11. Klassikkoväreistä olisin toivonut löytyvän kyllä myös tummaa sinistä, mutta noista vaihtoehdoista suosikkini on Hiili

 12. Susi tai Hiili, ovat hyvin sämanlaisia

 13. KCP says: Vastaa

  Hiili ( voisi olla myös vaalemapiharmaa joka olisi Hiiri )

 14. Susi on hyvä, ei mikään susi syntyissään

 15. Hiili on nätein

 16. Hiilillä lämpenee tämäkin tyttö 😉

 17. Hiili on kaunis

 18. Emm says: Vastaa

  Hiili on oma suosikkini!

Vastaa