Alma ja pallo

Meillä on noin kymmenkunta eri väristä ja -kokoista ja -laatuista palloa jossakin päin asuntoamme, suurin osa lymyää sohvan alla. Sinne ne lopulta leikkien jälkeen väkisinkin päätyvät. Ennen Alman tuloa pallot olivat tärkeässä osassa poikien, Reiskan ja Arskan, leikkejä, mutta nykyään pojat eivät saa palloihin juurikaan koskea. Koska Alma.

Kävi jo heti Alman huusholliin tultua hyvin selväksi, että pallot ovat Alman. Vain ja ainoastaan Alman. Mitä enemmän pallossa on kimalletta ja väriä, sitä suuremmalla syyllä se on Alman.

Kun Alma näkee pallon, se syöksyy sitä kohti, sieppaa sen suuhunsa ja aloittaa murinan. Kumpikaan pojista ei uskalla lähestyä Almaa, katsovat vaan hölmistyneinä, mitä se oikeen meinaa. Eikö se oikeesti halua leikkiä ollenkaan? Ei. Alma ei todellakaan anna poikien leikkiä palloillaan, niillä leikitään yksin tai sitten niitä kannetaan ja muristaan.

Onhan tää nyt vaan jotenkin niin hassua. Ja samalla jotenkin niin, tyttömäistä.

Onks tällanen ”vähän” yli menevä omistushaluisuus ihan normaalia?

 

18 Comment

 1. Eiii…Alma on niin ihanan värinen ja halittava pörrökasa ♡ meillä tykätään palloista ja aika sovussa leikkivät niillä. Pentuna ja pienempänä enemmän 🙂 nykyään aika harvakseltaan tai ainakin minun nähden..tiedä mitkä ravit päivisin on menossa 🙂

  1. Kyllä se joskus on halituulella, mutta ei aina. 😀

 2. Kai se on. Meillä toi murina, mulkoilu ja saaliin kanssa karkaaminen kohdistuu valitettavasti ruokakupin sisältöön. Jos meillä syötäisiin jotain muuta kuin raakaa lihaa, se olis varmaan ihan huvittavaa. 😀

  1. Meillä murinan aiheuttaa ainoastaan raaka liha. Teollisen ruuan kanssa ei ilmeisesti oo niin just, vaikka ruoka karkaisikin 🙂

 3. Ihana Alma <3

  1. <3

 4. Alma on kyllä niin kaunis neiti <3 Meillä ei kaikki lelut ole kissojen mieleen, pienemmällä on omat lempparit, vanhempi ei jaksa enää innostua kuin laserista 🙂 Ehkä sekin johtuu siitä, että pieni pari vuotta sitten tullessaan omi kaikki lelut ja vanhempi ei saanut enää leikkiä ilman, että toinen roikkuu takapuolessa.. 🙂

  1. Laser oli joskus Reiskan lemppari kun oli pentu, mutta en oo nyt aikoihin kokeillu! Pitää kaivaa se jostain…

 5. anana says: Vastaa

  Ihana Alma! Meillä ei ole riitaa kun ei ole (vielä) kuin yksi leikkijä. Mutta kiinnitin huomiota siihen etten ole ikinä nähnyt että kissa alkaa huutamaan lelun perään. Meillä kun näyttää huopapalloa Nietokselle niin kissa flippaa kokonaan ja volisee kunnes saa pallon tassuihinsa 😀

  1. Hehe. 😀

 6. Ihana Alma<3
  Meillä toinen venakkopojista (Paavo) ”murisee” veljelleen Reinolle (Reiska lempinimeltään) kun saa minkä tahansa hiiren haltuunsa. Vaikka molemmille olisi oma hiirensä niin Reiska on niin ihmeissään toisen ”murinasta” ettei oikein osaa leikkiä omallaan kun ihmettelee vain että mitäs tuo toinen tossa nyt yrittää;)

  Muistelen että olisit joskus maininnut että Arska ei oikein osaa murista niin en minäkään ihan allekirjoita tuota Paavon ääntelyä murinaksi mutta jotain sen suuntaista ääntelyä sieltä tulee;)

  1. Joo ei Arska oikeen tainnut oppia sellaista kissojen välistä murinaa. 😀 Ja eipä sille enää oo tarvettakaan. 😀

 7. eekku says: Vastaa

  Alma<3

  1. <3

 8. Glitterhaukka! <3 😀

  1. No se! 😀

 9. kimaltavavioletti pallo nyt on vakava asia muutenkin!

  1. Haha, jep jep 😀

Vastaa