Melko horroria

(kuva: http://www.flickr.com/photos/hotcherry/514552594/in/set-72157600268308346)

Alunperin ajattelin, että ehdottomasti bloggaan tästä, shown jälkeen mietin etten todellakaan viitsi, mutta ehkä nyt voin lyhyesti jotain kuitenkin kirjoittaa. Eikös bloggaamisen jonkinlaisena ideana kuitenkin ole jakaa kokemuksiaan ja mielipiteitään asioista?

Sain poikaystävältäni syntymäpäivälahjaksi liput The Circus of Horrorsiin, Helsingin Savoy -teatteriin ja siellä siis olimme tänään tiistaina. Ihan hauska lahjaidea sinänsä, koska toki tällainen meininki meikäläistä kiinnostaapi. Negatiivisenakin tunnettuna ihmisenä kuitenkin olin valitettavasti jo etukäteen aika varma, että jokin tässä shöyssä kusee, koska haloo, eihän kunnollista veri ja sisäelimet lentää -meininkiä voi nyt oikeasti tuolla tavalla näyttää yleisellä paikalla? Ja vielä kun teatterissa eteeni istahti arviolta 80 ikävuotta lähestyvä naisimmeinen, herätyskellot päässäni kilkattivat ja kovaa. Eikä se mummo sitten lähtenyt edes väliajalla pois. Mutta ei myöskään Duudson-Jukka!

No. Olihan siinä toki paljon hyvääkin. Ihoa venyttelevä miekkonen oli ihan hauska ja oli kivaa vihdoinkin nähdä livenä se halkaistu kieli (tahtoo myös, ne on tosi makeita, kuva alla)! Ja vaikka veri nyt ei varsinaisesti lentänyt, sain päälleni kuitenkin lohdutukseksi jotain kummallista mönjää jonka sisällöstä en edes haluaisi tarkempaa tietoa. Istumapaikat oli kyllä loistavasti valittu, sillä en todellakaan olisi halunnut istua missään eturivissä tai reunoilla -> lavakammo! Mutta joo, laulut olis voinut jättää hieman vähemmälle ja joihinkin ”friikkeihin” keskityttiin turhankin antaumuksella, ei lävistyksissä ole enää mitään ihmeellistä (itselläkin on niitä aikoinaan ollut ihan tarpeeksi)! Ja kaikkihan me niellään tulta ja roikutaan katosta miekan päällä ihan kotioloissakin…lähes joka ilta. Mutta toki oli hyvin opettavaista nähdä, mitä kaikkea sitä pölynimurilla voikaan tehdä!

Showsta jäi kaiken kaikkiaan kuitenkin ihan hyvä mieli. En nyt ehkä ihan suosittelemaan asti lähtisi, mutta menihän tuo nyt ihan mukavasta illanvietosta kuitenkin. Friikkejä on kuitenkin aina viihdyttävää katsella!

(kuva: google!)

2 Comment

  1. Anonymous says: Vastaa

    Ällöä! :S

  2. Eiku kivaa 🙂

Vastaa