Om jag var din hemmafru

En pidä ruotsin kielestä enkä keittokirjoista (miksi niillä muuten on niin tyhmä nimi, yleensä sisältävät muutakin kuin keittoja?!?), mutta poikkeus tulee tietenkin silloin, kun molemmat näistä lykätään hienosti yhteen. Lotta Lundgrenin ”Om jag var din hemmafru” on poikkeuksellisen hieno keittokirja, ainakin kuviensa puolesta. Kokkaamaan en edelleenkään rupea! Enkä myöskään opi ruotsia. Mutta nappasin muutamista sivuista kuvia, jotta ymmärtäisitte, mitä tarkoitan (ja ne tietenkin pääsevät oikeuksiinsa vain tämän suuren kirjan sivuilla):

 Nå, vad säger du?

17 Comment

 1. Ruu says: Vastaa

  hyi yök, en halua ajatella mikä määrä basilleja menee taikinaan sormusten alta 😀 mutta hienoja kuvia !

  1. 😀

 2. Epe says: Vastaa

  Ojoj, låter och ser ut jättebra! 😀

 3. Mä kyllä tykkään kokkaamisesta ja leipomisesta, mutta ylensuurin ruotsi-fani en ole. Visuaalisesti tuo keittokirja on kyllä ihan todella mahtava!

  1. Joo, ei munkaan ruotsin kielitaito riittäis tähän. 🙁 Mutta tosiaan näihin kuviin koukutuinkin.

 4. Ihana Dextermainen toi veitsikuva. Jag älskar Dexter! I’m gonna marry him!

  1. Yeah right! 😀

 5. Miia says: Vastaa

  Mulla on yksi saksalainen keittokirja jonka nimi on Kochen für rockstars. Ruotsille en lämpene. Hei tee ihmeessä ruokaa parhaimmillaan se on kivaa, pahimmillaan yhtä helvettiä. Mutta syöminen on silti aina hauskaa.

  1. Kuulostaa hyvältä kirjalta. En oikeesti usko, että KOSKAAN elämässäni innostun ruuan laitosta…syöminen on kivaa, mutta tykkään aika yksinkertaisesta perussafkasta.

  2. Miia says: Vastaa

   No kyl se perussafkakin jonkun pitää tehdä jos nyt tarkkoja ollaan :DD En mäkään mitään ihme ruokia laita, paitsi jos on jotain juhlaa tms.

  3. Nojoo, tottahan tuo!

 6. Mahtavia kuvia! Tykkään kokkaamisesta ja keittokirjoista, mutta tämä sai kyllä nykyiset keittokirjani näyttämään auttamattoman tylsiltä. 🙂

  1. No niinpä! 😀 Ja hienoja kuvia on tosiaan kirja täynnä, tässä oli vain osa…eivätkä näytä kameralla kuvattuina tietenkään niin hyviltä.

 7. Elisa says: Vastaa

  Jättefint! Tuonhan voisi jopa ostaa omaksi, ihan vain kuvienkin takia. Ja ruotsi on mulle vaan plussaa 😉

  1. Itse siis lainasin kirjastosta ensin selattuani tuota työkaverin tuomana töissä. 🙂

 8. Nina says: Vastaa

  Nuo kuvat on jotenkin vähän pelottavia o_O

Vastaa