Joulukuun loppuneet

Joulukuun loppuneet

Kyllähän joulukuussakin jokunen tuote pääsi loppumaan! Tosi kivoja tuotteita itse asiassa nämä lähes kaikki!

Joulukuun loppuneet hiukset

Hiuskamoista loppui Balmainin hiuslakka, ja tätä en kyllä jää kaipaamaan! Sain tämän ex-duunistani ja tää pullo on kestänyt lähes jatkuvallakin käytöllä melkeinpä ikuisuuden. Medium pitäisi olla pidon tässä, mutta mun mielestä tää on todella kevyttä ja en jaksa kevyitä lakkoja! En ole myöskään Balmain-tuoksun ylin ystävä, vaikka ei se nyt mikään paha ole. Four Seasonsin Silver Mististä tuossa just kirjoittelinkin, eli uusi pullo tätä piti heti ostaa. Super-tarpeellista vaaleille hiuksille! Biozellin suolasuihke on mun lemppari kaikista testaamistani suolasuihkeista (ja niitä on paljon), ja tätä onneksi oli jo uusi pullo jemmassa. Fudgen hopeashampoo on todella hyvä, tulee toiseksi sen L’anzan jälkeen. Tulen kuitenkin varmasti tätäkin vielä ostamaan.

Joulukuun loppuneet pesu

Sebamedin puhdistusaine on se paras aine meikin poistoon. Tätä pitää aina olla uusi jo valmiiksi ostettuna, kun edellinen loppuu. Todella riittoisaa, vain pari tippaa tätä riittää per käyttökerta. Käytän tätä siis aina ensin ja vasta sen jälkeen loput meikinjämät puhdistan jollain ”ylellisemmällä” pesuaineella. Yves Rocherin kuoriva suihkugeeli vadelmantuoksuisena oli kiva! Olen käyttänyt näitä useampiakin ja tykkään tuoksuista ja niistä kuorivista rakeista.

Joulukuun loppuneet ihonhoito

Lumenea loppui kaksin kappalein! Molempien kohdalla sanoisin, että valitettavasti. Lumenen Time Freeze Instant Eye Lift Serum kesti ihan hemmetin pitkään, mutta oli myös todella hyvä. Helppo annostelu ja kosteutti hyvin. Näppärä myös reissussa. Ja Arctic Aqua 3D Hydration Cream-Gelistä tuli yks lempparikosteusvoiteista kasvoille. Pakko on ostaa tällainen uusi. Kosteuttaa, mutta myös imeytyy riittävän nopsaan, sopii täydellisesti meikin alle, ja sopii näppyläisellekin iholle. Lumenella on kyllä todella hyviä kosteusvoiteita!

Rosy Cheeks

Lushin pikkujouluista saimme tämän itse tekemämme Rosy Cheeks -tuorekasvonaamion ja niin hyvältä kuin tää tuntuikin sekä käytön aikana että sen jälkeen, en vaan pysty näihin ruusun tuoksuisiin juttuihin yhtään. Mutta nää Lushin tuorekasvonaamiot ovat kyllä niin omaa luokkaansa, että huhhuh. Suosittelen ihan kympillä tutustumaan.

Joulukuun loppuneet meikit

Meikkiosastolta loppui Shiseidon Sheer Eye Zone Corrector (sävy 103 Natural), ihan älyhyvä piilottamaan tummat silmänaluset. Tää kesti pisimpään kuin mikään vastaava tuote mulla aiemmin! Sensain 38 astetta -ripsari piti jo vaihtaa uuteen, paras ripsari alaripsille, edelleenkin. Everyday Mineralsin jojoba-meikkipohja -näyte, johon todellakin rakastuin! Ihan täydellinen sävy mun iholle on tämä testaamani golden beige 3W. Seuraavan kerran kun ostan mineraalipohjan, se on tämä. Mut sit tää Bohon meikkivoide! Siitä kirjoittelinkin täällä, ja tää on ihan yks lempparimeikkivoiteista tällä hetkellä (sain näitä nimittäin pari ylimääräistä bloggaajatovereilta, joille tää oli liian tumma sävy, joka on siis Beige Clair). Mutta siis mä käytin tän meikkivoiteen loppuun jossain vajaassa kolmessa viikossa! Purkissa ei siis meikkivoidetta ole lainkaan niin paljon kuin aluksi luulin, pannutushommat olivat nimittäin ihan normaalilla BB-annostelulla tosiasia hyvin pian. Vähän pettymys siis, koska tykkään tästä paljon. Onneksi tosiaan on edes se pari purkkia jemmassa.

Tämmöisiä kaikkia loppui joulukuun aikana. Jotain sanottavaa näistä? Oliko joukossa jotain ennestään tuttuja tai kiinnostavia?

9 Comment

 1. Ruska says: Vastaa

  Heh, mulla on kans ALAripsivärinä toi sensain kolmekasi. En tykännyt käyttää yläripsiin ollenkaan, mutta pelkästään alaripsiä varten piti ostaa uusi kun edellinen vanhentui 😀

  1. Joo, en mä tätä yläripsiin uskaltais ees käyttää, mutta alaripsiin täydellinen. <3

 2. Salla says: Vastaa

  Miks mä en saanut toisten jämä-Bohoja, kysynpä vaan??! Mullakin näkyy jo pannu omassa. Vai käytetäänkö me muka sitä liian paljon 😀

  1. Emmä tiä, sä saat kaiken muun? :’D Mä käytän kyl kai ihan normaalisti, en ees hirveesti kerrosta!

  2. Myy says: Vastaa

   Salla voit todennäköisesti saada mun 😀 En vaan ole vielä ehtinyt testaamaan, mutta eiköhän se tummaa ole.

 3. Kata says: Vastaa

  Onpas kivoja juttuja sulta loppunut! 🙂 Mulla on kokemusta Fudgesta, joka on mun lempparia, ja Lumenen kosteutusvoiteesta. Nyt kun ihoni on vähän normaalia kuivempi, niin valitettavasti olen sen kanssa huomannut rullautumista, jota monet muut huomasivat jo voiteen tultua LivBoxista. Muuten ihan hyvä voide, mutta paras mahdollinen mulle näin talvella.

  Mun täytyykin kokeilla tuota Sebamedia. Oon kyllästynyt lotraamaanmisellivesillä ja pitäisi löytää pesuaine, jolla poistaa meikki 🙂 Lushiin mun pitää tutustua myös!

  1. Mä en huomannut rullautumista lainkaan! 😮 Harmitti, kun mulla oli näitä parikin jemmassa, mutta annoin eteenpäin kavereille 🙁 Noh, hyvään käyttöön tulivat varmasti silti. 🙂

   Sebamedia oon käyttänyt varmaan jostain 14-vuotiaasta asti! 😀 Ihan super, Karkkipäivän Sannikin muuten liputtaa sen puolesta. 😉

 4. Hyvin kyllä taas loppui sulla tuotteita, vaikka ”superkulutus”-kuukausia jo useampi takana :D.

  Lushin naamiot, aivan ihania tapauksia <3. Oatifix ja Cupcake tuoreista lemppareita. Mask of Magnamintyä mennyt myös 1 iso ja 1 pieni ja nyt on pieni purkki taas käytössä :). Sopii ehkä kesään enemmän, kun viilentää kivasti kasvoja!
  Sen uuden kahvi-naamion haluaisin testata jossain vaiheessa, mutta tämä ruusu taitaa jäädä kokeilematta, kun en itse tykkää juuri yhtään ruusun tuoksusta kosmetiikassa…

  Sebamedia omistan pienen 200ml pullon oliivi-versiota, siihen tykästyin tosi paljon, kun pääsin testaamaan minipullon. Ihanan pehmoinen iho tuon käytön jälkeen <3

  1. Huomenna kahvinaamiosta tulossa postausta. 😉

Vastaa