SYNTTÄRIARVONTA: Parhaat ripsienpidennykset

Olet ihana

Viimeistä synttäriarvontaa viedään, mutta se onkin sitten ihan hurjan ihana!

Ahkerammin blogiani lukevalle ei ole varmasti jäänyt epäselväksi, kenellä käyn ripsienpidennykseni fiksaamassa. Olet ihana!n Suvianni on paras. Tänne Punavuoressa Kankurinkatu vitosessa sijaitsevaan ihanaan, viihtyisään ja rauhalliseen kauneussalonkiin suuntaan aina noin kolmen viikon välein huollattamaan ripseni ja lähden pois aina ihan yhtä tyytyväisenä.

Olet ihana!

Suvianni osaa tehdä just sellaiset ripset kuin mitkä mulle sopii ja pysyy. Mulla on ollut ripsienpidennykset pian kolme vuotta yhtäjaksoisesti vailla taukoja (!!!!!), ja siitä on kyllä Suviannia ”syyttäminen”, heh. Suviannin ripsikädenjälki näkyy täällä blogissani jokaisessa kuvassa, joka vaan mun naamasta on otettu. Saan usein kehuja ripsienpidennyksistäni ja nimenomaan niiden luonnollisuudesta. Kammoan överiripsiä ja ei ole onneksi mitään pelkoa, että Suviannin luota sellaisten kanssa koskaan joutuisin poistumaan.

Hiuspuolesta täällä samassa ihanassa paikassa vastaa Jessica, jonka tuoliin istahdan silloin tällöin myös.

Olet ihana

Ilahduinkin siis kovasti, kun Olet ihanan Suvianni lähti mukaan synttäriarvontaviikolle ja näin ollen yksi teistä saa uudet ripsienpidennykset (normaalit, ei volyymit) Olet Ihanassa! TAI vaihtoehtoisesti kaksi huoltokertaa, jos pidennykset jo löytyy. Lämpimästi kehotan osallistumaan arvontaan jättämällä alle toimiva sähköpostiosoite sille varattuun kenttään (näkyy vain mulle) ja kertomalla, onko kokemusta ripsienpidennyksistä? Sitä ei siis voittajalta vaadita, eikä mitään tietämystä muutenkaan, Suvianni osaa kyllä hommansa! Ja jos arvonnan voittaja on ulkopaikkakuntalainen, niin ei tarvitse samantien syöksyä tänne Helsinkiin, vaan ajan voi varata joustavasti omien aikataulujensa mukaan.

Olet ihana!

Aikaa osallistua on sunnuntaihin 6.9. klo 18 saakka!

65 Comment

 1. Jenni says: Vastaa

  Muutaman kerran on ollut tuttavani laittamat ripset. Tippuivat pois niin pian, että jäi vaan kokeiluiksi. Kiva olisi kokeilla pysyisikö ammattilaisen laittamana paremmin.

 2. Cesca says: Vastaa

  Pitkään jo haaveillut ripsistä, mutta en vaan ole saanut aikaiseksi niiden ottamista. Aiemmin olen kokeillut vain ripsipermanentteja, joten pidennykset olisivat kiva kokea myös! 🙂

 3. Ei oo kokemusta ripsipidennyksistä, en oo uskaltanut kokeilla jos vaikka jään kerrasta koukkuun 😀 Mutta jos voitan, testaan kyllä!

 4. Marikki says: Vastaa

  Mulla ei ole koskaan ollut ripsienpidennyksiä. Olisi hauska kokeilla miten ilme muuttuisi 🙂

 5. Erika says: Vastaa

  Ei ole aikaisempaa kokemusta extraräpsyttimistä ja nyt oiskin mahdollisesti ihan mahti tilaisuus päästä kokeilemaan! 🙂

 6. Marineera says: Vastaa

  ei ole koskaan ollut. vammautuneena tekoripsien käyttäjänä ja hyvin vähän omia ripsiä omaavana olisi mielenkiintoista testata! c:

  1. Marineera says: Vastaa

   Oisko kuitenkin vannoutuneena… :S

 7. Suvilla says: Vastaa

  En ole uskaltautunut kokeilemaan koska olen kuullut huhuja että pilaisivat omat ripset..mutta jos sitä tämmöisen tilaisuuden tullen uskaltais kokeilla! 🙂

  1. No eivät pilaa, kun kunnon paikassa ottaa ja tämä on!

 8. Hanna says: Vastaa

  Mäkään en oo koskaan kokeillu, mutta oon nähny pari kertaa niin nätit, että ois hauskaa testata!

 9. Annika says: Vastaa

  Kokemusta on, jopa kahdesti ja huonosti tehtyinä sai omat ripset aika huonoon kuntoon. Nyt olisikin tarve uusille, kunnon ripsille ?

 10. Suvi says: Vastaa

  On tullut ihailtua muiden pidennyksiä, mutta itsellä ei ole vielä ollut. Toivottavasti tällä kertaa onni suosisi.

 11. NooraE says: Vastaa

  Mulla on itsellä pitkät ripset jotka saa aika hyvin esille ripsarilla. Sillä ei ole tullut kovinkaan tosissaan harkittua ripsien laittoa. Tuuheammat räpsyttimet ja ripsien helppous kyllä välillä houkuttelevat 🙂

Vastaa