Joo ei

Koska käyttämäni Oriflamen kulmakarvaväri on piakkoin lopussa, päätin nyt alennuksen aikaan tilata MSCHICiltä blogeissakin ankarasti hehkutetun kulmavärin siveltimen kera. Nämä kaverukset ovat muuten edelleenkin tarjouksessa MSCHICin verkkokaupassa, jos jotakuta kiinnostaa. Vaaleille kulmille on omansa. 25 euroa yhteensä maksavat, mutta tietenkin postikulut päälle, plääh. Aika kallista sitten kuitenkin.

Enkä nyt innostunut tästä yhtään. Käytän näistä tuota tummempaa sävyä lähes mustiin kulmiini ja väri tarttuu jotenkin vähän nihkeästi. Lähinnä siis paikkailen koloja, enkä niinkään sävytä omia karvojani. Sivellin ei ole mitenkään erikoisen hyvä, vaan sillä on jopa hieman vaikea levittää väriä. Onpa ikävää, mutta ei tämä Oriflamen väriä hakkaa mitenkäänpäin. Pakkohan tätä nyt on käyttää, kun kerran ostettukin on, mutta en ole tyytyväinen. 🙁 Tuo vaalea highlighter on kyllä ihan hauska, tosin en ikinä muista sitä laittaa…! Ja tuo vaaleampi tumma sävy jää kyllä käyttämättä kokonaan.

Teidän kokemuksia tästä tai muista? Käytättekö kulmaväriä lainkaan?

28 Comment

 1. Tästä väristä ei kokemuksia,eikä tolla hinnalla tulekaan =)

  Onhan sitä kaikenlaisia kyniä,vahoja yms kulmille tullut vuosien varrella suditeltua.
  Paras löytymättä.

  Enkä jaksa ees aina laitella mitään.Mulla on ihan erottuvat karvat luonnostaan. =)
  Maailmani ei nyrjähdä sijoiltaan jos kulmat vähä repsottaakin.

  1. Joo no tavallaan sama täällä, tummilla kulmilla kuitenkin suht asiallisen näköstä meininkiä muutenkin.

 2. Itsellä on käytössä yksi Avonin kulmakynä joka on harmaanruskea ja sitten se Oriflamen paletti, kummastakin tykkään, tosin yritän käyttää tuon kynän ensin pois :).
  Itsekin vähän vain ”tasoittelen” väriä kulmiin, mutta aina välillä unohtuu laittaa mikä ei ole onneksi katastrofi itselleni :).

  Melkoinen hinta tuolla setillä ollut…

  1. Joo, mun mielestä aika kallis vielä alennuksen + postareiden jälkeenkin!

 3. Mulla on macin matta ruskea luomiväri, jota käytän kulmakarvojen kolojen paikkaamiseen joskus, kun kulmakynä on hukassa, mutta enemmän pidän terävän kynän jäljestä kuin noista siveltimellä levitettävistä väreistä. Nyt on ollut kauan käytössä lumenen kulmakynä, joka on aivan täydellisen värinen omille tummille kulmilleni.

  1. Oon kyniäkin kokeillut, mutta en hirveesti ihastunut…olen kai käyttänyt turhan kovia. 🙁

 4. Myy says: Vastaa

  Muutuin viime syksynä blondista brunetiksi ja vaihdoin puuteriväreistä kynään, kun ei tarvinnut enää stressata näyttääkö kulmat liian tummilta. Sensain kynä on itse täydellisyys! Ihan eri tuntuinen koostumus kuin muissa joskus aikaisemmin käyttämissäni kynissä. Ja siihen saa täyttöpatruunoita (vai -puikkoja, mitä ne nyt onkin).

  1. Hmm, olenkohan tästä Sensain kulmakynästä lukenut aiemminkin jotain hyvää? Pitänee pitää mielessä!

 5. Mohn says: Vastaa

  Vannon varmaan hautaan asti Make Up Storen Tri Brow Colorin nimeen. =)Kolme eri sävyä, tarpeeksi viileitä mun väritykseen (kaikki aikaisemmin kokeilemani ovat aina olleet liian punasävyisiä viimeistään valokuvissa, vaikka peilissä näyttäisi ihan ok:lta), niitä voi käyttää myös luomiväreinä ja luonnollisesti yhdistellä jos ei yksikään itsenään ole sopiva. Love!

  Kuulemma Viva La Divalla on ihan samanlainen, MUS:in maksaa 20€ ja tuo halvempi vissiin noin 10€. Itseäni kirpaisi jukelittomasti laittaa 20 euroa kulmavärisetiin mutta en ole hetkeäkään katunut!

  Urban Decayn Brow Box on ollut ihan ok myös, halusin sen joskus sen takia kun se näytti mielestäni niin kauhean söpöltä! Siinä on kaksi eri sävyä, pieni sivellin, minipinsetit (yllättävän toimivat!) ja kulmavaha. Kulmavahan käyttö on minusta jotenkin hankalaa siinä, en oikein tiedä millä ja miten sitä pitäisi käyttää. Setin siveltimen olen ajatellut värin levitykseen mutta ehkäpä mun pitäisikin käyttää sitä vahaan ja omaa sivellintä väriin… No, on se ainakin kauhean söpö! 😉

  1. Urban Decayn kaikki on aika ihania 🙂

 6. Keljukainen says: Vastaa

  Mä oon käyttänyt vuoooosia Body Shopin kulmavärisettiä, vaikka muuten en heidän meikeistään perustakaan. Setissä on 2 väriä + taitettava sivellin, joka ainakin mulle riiää ihan hyvin.

  1. Oho? Pitänee tsekata tää.

 7. Marie says: Vastaa

  Täällä yksi, joka säästää ikuisesti (hope so) rahaa kulmien kohdalla. Yksi niistä harvoista kohdista, joihin olen tyytyväinen. Tai siis kunhan nyt muotoilee oikein, mutta muuten menevät ihan ilman mitään värejä tai kyniä. (:
  Pitää silti mainostaa Sensain kulmakynää! Niin monelta olen siitä hyvää kuullut – ihan lähimpänä omalta siskoltani, joka kulmiinsa jotain sutii joka päivä. Kuulemma hirmuisen hyvä ja saa luonnollisen lopputuloksen (kun useimmiten kynillä tulee vähän tehty fiilis). Oisko ollut jotain 25€, mutta hintansa arvoinen kuulemma on. (:

  1. No niin, tuossa jo aiemminkin kehuttiin tätä! Seuraavaks siis sellanen.

 8. Anonymous says: Vastaa

  Käyttääkö Jonne Aaron tuota samaa kajaalia?

  1. Hä?

 9. Mulla on ollut jo kauan H&M:n kulmakynä! Sopivan pehmeä ja helppo käyttää. Sävy on joku harmahtava ruskea, ei liian tumma. Toinen kiva on Kicksin myymän Viva la divan kulmaväritrio, josta tosin oon käyttänyt lähinnä vain yhtä sävyä.

  1. Eli Sensai ja Viva La Diva ovat niitä tutustumisen arvoisia näistä kommenteista päätellen 🙂

 10. ebeth says: Vastaa

  Mä opin 15-vuotiaana käyttämään kulmakynää enkä oo siitä osannu luopua vieläkään 10 vuoden jälkeen. Sama Lumenen sävy on edelleen käytössä, mun maailma romahtais jos sen valmistaminen lopetettaisiin!
  En oo jotenkaan koskaan jaksanu opetella tuota kulmavärin ja siveltimen käyttöä, vaikka sillä varmasti hienomman lopputuloksen saisikin. Jossain pitää saada olla laiska 🙂

  1. Joo, siveltimen kanssa vie kyllä aikaa aamuisin pikkasen liikaa, kynä on paljon nopeempi. :/

 11. Nina says: Vastaa

  Tuota en ole kokeillut enkä varmaan tämän arvion perusteella kokeilekaan 😀 On vähän kallis pelkkään testailuun.

  Tämänhän sä jo varmaan tiesitkin mutta väritän kulmani kynällä. Omat kulmakarvat ovat väriltään ihan ok, mutta jotenkin vähän harvat, tai jotain. Ensi alkuun värittelin kulmat kynällä ja tasoittelin ne siinä kynän päässä olevalla harjalla, mutta sitten kun hoksasin käyttää tasoittamiseen sivellintä, koin valaistumisen! Toimii 🙂

  Aloitin kulmien värittelyn varmaan vasta joskus viime vuoden aikana, siihen asti pärjäsin luomuna. Nyt kun vertaa niin aika haljun väriset ne omat on 😀

  1. Joo, no mulla nyt ei oo ees niin harvat, mutta…no. Pakko väritellä silti. 😛

 12. HANI says: Vastaa

  itse käytän kulmakynää, kulmaväreillä tulee mun makuun liian laimeat. Omat karvat on niin harvassakin että kynällä pitää lokoset peittää, sen siitä saa ku joskus innostu ”pikkasen” nyppimään, ei tahdo karva enää takaisin kasvaa :DD

  1. Heh, mulla nyppiminen ei onneks vaikuttanu mitenkään, melkeen päivittäin sais siistiä vieläkin…

 13. Minulta löytyy tällä hetkellä Viva la divan kulmaväritrio. Paljon edullisempi, eikä sen huonompi, kuin make up storen versio. 😉

  1. Joo näköjään ois pitäny kysellä tätä etukäteen täällä ennenku menin mitään ostamaan. 😀

 14. Niina says: Vastaa

  Lumenen kulmakynä, se ainoa oikea.

  1. Voi olla! 😀

Vastaa