Nerokas meikkiapplikaatio

No hei haloo! Tulin just äsken kotiin L´Oréalin bloggaajatilaisuudesta, jossa meille esiteltiin ihan uusi virtuaalinen meikkisovellus, Makeup Genius. Nyt onkin sit ihan turha täällä mitään meikkivinkkejä enää jaella kun kenenkään ei tarvitse enää meikata, haha! Noh, ainakaan kännyselfieitä varten. Senkus vaan lataa tän applikaation älypuhelimeen tai tablettiin, näpäyttää sen auki, skannauttaa kasvot, valitsee meikkituotteet tai -lookin ja tadaa! Meikki on valmis! Haluaako joku tässä välissä hetken siunailla nykyteknologiaa?

Paikalla tilaisuudessa oli kauhia määrä bloggaajaneitokaisia, jotka oikeasti hihkuivat riemusta tätä kokeillessaan. Olen joskus testaillut jotain vastaavanlaista sovellusta, mutta se heitti kyllä kaikki pakkelit naamassa ihan minne sattuu, tässä on kasvojen skannaus huomattavan paljon huolellisempaa! Makeup Genius tunnistaa pään liikkeet ja tekee analyysin kasvojen rakenteesta, piirteistä ja ilmeistä.

Ja jos tykkää lopputuloksesta, voi sovelluksessa kätevästi siirtyä Sokoksen verkkokauppaan ostamaan kaikki meikkiin käytettävät tuotteet. Voisko enää olla helpompaa!

Kokeilepa ite! Sovellus löytyy siis nimellä Makeup Genius. Ja on siis ihan ilmainen. Itse olen jo aika paljon sillä leikkinyt, yhden lookin laitoin äsken instagramiin, tsekkaa @kissisheini !

Innostuitko yhtään? Joko tää löytyy sun puhelimesta? Android-versio tästä on tulossa pian.

12 Comment

 1. Mulla on tää app puhelimessa, mut en ole oikein vakuuttunut/syttynyt. Ärsyttää, kun appissa ei ole pohjustustuotteita, meikkivoidetta tai edes puuteria. Mulla suurin ongelma on läikikäs iho eikä nuo silmämeikit ja huulipunat sitä paljoa peitä… :/ muuten voisi olla ihan kätevä, mutta mun mielestä aika iso puute…

  1. Joo, ihan totta puhut. Itelläki nyt iho ihan järkyttävässä kondiksessa, joten läheltä näyttää kaameelta! 😀 Eli meikkipohja valitettavasti pitää vielä tehdä itse. 😀

 2. Salka says: Vastaa

  Löytyisi, jos tän vaan saisi ladattua Windows-luuriin 🙁 Ärsyttää, kun suuri osa appeista on joko applelle tain adroid-käyttiksiin..ja niitähän en siis periaatteestakaan osta 😀

  1. Joo, androidiin tulossa parin päivän sisällä, mutta Windowsiin ei. 🙁 Lainaa kaverin kännyä! 😀

 3. Gitta says: Vastaa

  Kuulostaapa hauskalta, jos kerta oikeasti toimii. Vielä, kun joku kehittäis vastaavan toimivan version hiusvärien ja mallien testailuun!

  1. Hmm, eikö semmosta muka oo? No jos ei, niin pitäis!

 4. RuuRuu says: Vastaa

  ei ei ei ei ja vieläkerran ei 😀

  1. Nooooooh!?

   1. RuuRuu says: Vastaa

    Parempi olisi sellainen johon voisi syöttää tuotteet jotka omistaa, ja se loisi niillä ehdotuksen, tuolla vaan yritetään tuputtaa ostamaan lisää roipetta, vaikka ainakin minulla on kaikkea jo ihan liikaa 😀

    1. Näää, ei toi tuputa ostamaan mitään. Se on vaan mahdollista, jos niin haluaa. 🙂

     1. RuuRuu says: Vastaa

      Siis tokihan se on aina vapaaehtoista ostaa yhtään mitään, itse näkisin enemmän tarpeellisena sellaisen missä voisi jo olemassa olevista tuotteista teetättää ehdotuksia, tosin veikkaan ettei sitäkään tulisi oikeasti koskaan käytettyä 😀

      1. Nojoo, tossakin nyt lähinnä vaan näkee, että mikä sävy itselle sopii, ja mikä sit taas ehkä ei. Mut tietty riippuu paljon siitäkin, paljonko sitä käyttää ja millä tavalla jne. 😀 Tolla nyt on tosiaan lähinnä hauska leikkiä. Ja poskipunat se heittää mulla kyllä aika voimakkasti ja vähän minne sattuu 😀

Vastaa