Lisää theBalmia!

thebalm

Okei. Tästä on tulossa uhkaavalla vauhdilla joku theBalm -blogi, mutta pakko vielä hehkuttaa täällä bloginkin puolella: nyt sitä saa myös Beauty Pop Upista!!! Mun piti olla eilen illalla jo nukkumassa, mutta kuten instagramin puolella hihkuin, seurasin sen sijaan kuola valuen kun näitä ihania myyntiartikkeleita lisättiin Beauty Pop Upin valikoimiin. Mun himotuslistasta tuli lopulta seuraavanlainen:

BALMfratboy-600x600_Joo okei, mä kyllä omistan parikin tällaista mahtavaa, persikan sävyistä poskipunaa, mutta mitä sitten? Tää Fratboy on aivan ihana! Ja entäs sitten tämä:

BALMhowboutthemapples1111-600x600How ’bout them apples? -poskipunapaletti sisältää kuusi kermaista sävyä poskille ja huulille! Olen enemmän puuterimaisten poskipunien ystävä, mutta kyllä tää vetää mua puoleensa. Just mun sävyjä.

BALMbalmdesert-600x600_Tämä aurinkopuuteri! Vaikuttaa pätevältä. Ja ”kerää koko sarja” -fiiliksellä haluan ehkä Betty-Lou Manizerin. Ja tietty sit sen Cindy-Loun kans… Arggh!

BALMnudetude-600x600

Kuinkakohan monta kertaa oon ollut jo kassalla tän Nude ’tuden kanssa? Nämä sävyt multa toki löytyy jossain paletissa jo ziljoonaan kertaan, mutta tää paletti on vaan niin hauska! Samoin se Nude Dude!

Mutta joo, nyt mä lähden töihin tästä kuolaamasta. Ihan parasta, että theBalmia saa jo näin hyvin Suomesta. Sit seuraavaks Benefitiä ja Too Facedia tänne, kiitos!

Ensimmäistä lukuun ottamatta kuvat Beauty Pop Up.

18 Comment

 1. Vandaalia says: Vastaa

  😀 Ihania kyllä nämä theBalmin tuotteet, itselläni ei taida olla muita kuin merkin peiteaine, oon jotenkin onnistunut välttelemään muiden tuotteiden ostamista (so far..). Toi Beauty Pop Upin valikoima on kasvanut ihan huikeasti kesään verraten, just yks pvä kävin katselmoimassa, että siellähän on nykyisin myynnissä vaikka mitä kivaa! 🙂

  1. Mikäs peiteaine? Ei kai se silmänympäryksille tarkoitettu? Sitä oon katsellut sillä silmällä kans. Ja joo, Beauty Pop Up on valikoimaltaan jo erittäin jees. 🙂

   1. Vandaalia says: Vastaa

    TimeBalm on se mun kokeilema, löytyy vanha postauskin siitä, jos haluat käydä kurkkimassa mun mielipidettä (edelleen oon samaa mieltä tuotteesta, vaikka onkin jo vanhempi juttu ja blogikin lopetettu) 🙂 http://ladybugsworstenemy.blogspot.fi/2014/10/the-balm-timebalm-concealer.html?m=1

    1. Oho, vaikuttaa aikas hyvältä, just tuollainen kevyempi peitevoide!

 2. nea says: Vastaa

  Näissä on niin hieno design! Ja niin, haluanko mä sitten jonkun Nakedin vai tämän Nudetuden 😐

  1. Molemmat! 😀

 3. Mulla ei oo vielä YHTÄÄN tän merkin tuotetta. Tiedän, en älyä miten oon säästynyt tältä.

  1. No vasta mäkin ostin ton puuterin ja mary-loun! 🙂

 4. RuuRuu says: Vastaa

  voi kun toi poskipunapaletti ois puuterimaisia, sit se ois pakko saada, noit voiteita en oo ikinä osannu käyttää…. enkä omista viel mitään noilta, mut pari sellasta ehkä halun tuotetta on jo kiikarissa 😀

  1. Samaa mieltä! Puuterimaiset poskipunat on itsellekin niin paljon mieluisampia.

 5. Kata says: Vastaa

  TheBalm on yksi mun suosikkimerkeistä! Multa löytyy tuo How ’Bout Them Apples? Tykkään paletista älyttömästi, mutta sille ois ehkä kiva saada kaveriksi joku voidemainen varjostus/korostustuote, vaikka Anastasian creamy contour kit 😀

  1. Noi sävyt on niiin ihania! Usein tommosista paleteista löytyy liikaa sellasta liian räikeetä menoa, mut tää ois just bueno! <3 Mä haluisin sen Anastasian puuterimaisen paletin!

 6. Jenni says: Vastaa

  Mulle tuli tänään postissa Cindy-Lou, ja SÄKIN NIIN TARVITSET SEN!! Ihan täydellinen hohtava ruusukulta!
  Oi jospa vain Manizereille pöllähtäisi vielä Mary-Louta valkopohjaisempi sisar.

  Bahama Mama taitaa olla mun jonossa seuraavana, tai sit joku poskipunapojista.

  1. Mut tarviinko mä (oikeesti), kun mulla on jo Mary-Lou?? Tätä mietin. 😀

   1. Jenni says: Vastaa

    Kyllä!! 😀 Onhan nää ihan eri värisetkin!

    1. Hitto!

 7. lillamy says: Vastaa

  Onpa ihania! 😀

  1. Jep, kaikki tältä merkiltä!

Vastaa