Vihollinen

Kun listasin hyviä ja huonoja asioita tulevasta muutostamme, unohdin yhden aika tärkeän. Itse laittaisin sen piruuttani miinuksiin, avomies ehdottomasti plussiin, suorastaan liput liehuen. Kyseessä on Vihollinen Numero Yksi, samalla kadulla asuva vanha mies ja sen auto. Tämä auto tulee aina vastaan, kun etsimme parkkipaikkaa ja JAFfin nähtyään avomies painaa kaasua ja tuhahtaa ”siinä se vihollinen taas on!” Ja aina mua jaksaa naurattaa.

Tämä JAF kolhi autoamme viime kesänä ja sen omistaja, urpo äijä, kiisti kaiken. Tai no, aluksi auton omistaja myönsi, että jotain pientä vahinkoa saattoi peruuttaessa tapahtua, mutta vähätteli asiaa, eikä oikein ollut näkevinäänkään kolhuja. Kun vakuutusyhtiö mainittiin, äijä tokaisi jämäkästi ”kiistän kaiken!” Vaikka kolhut molempien autoissa kyllä täsmäsivät toisiinsa, kas kummaa. Nojoo, kyseessä ei kuitenkaan ollut mikään suurempi juttu, eikä poliisia lopulta sotkettu asiaan. Eihän se meidänkään auto mikään uusi enää ole. Enää emme kuitenkaan parkkeeraa tämän auton läheisyyteen, mistään hinnasta. Vaikka parkkipaikkaa joutuisi JAFfin takia etsimään paljonkin kauempaa, tämän auton viereen ei saa parkkeerata. Voi noita miehiä, kyllä minua huvittaa. Ja ikävä tulee JAFfia! Toivottavasti Arabian parkkihallista löytyy uusi vihollinen? Muuten elämänlaatu kyllä heikkenee huomattavasti.

Löytyykö teidän lähipiiristänne vihollisia? 😀

18 Comment

 1. Vielä ei ole sen kummempia vihollisia löytynyt uudesta asuinpaikasta, mitä nyt aika usein kuuluu putkia pitkin jostain asunnosta ”ah jaa ah jaa!” Kun se nainen viihdyttää itseään 😀

  Edellisessä paikassa Masalassa asuessani, naapurin lapset oli kyllä aikamoisia vihollisia. Pimputtelivat ja potkivat mun ovea, hengasivat mun takapihalla ja tuijotteli ikkunoista sisään ja koputteli ikkunoihin. Ne pelkäsi mua, mutta samalla oli jännää sitten tehdä mulle jäynää.

  1. Tähän verrattuna JAF on aina vaan parempi vihollinen. 😀

 2. Anonymous says: Vastaa

  Työpaikalla kun itse parkkeerasin kohtuu tiukkaan rakoon ja kun olin saanut auton siihen niin viereisen auton omistaja rupee haukkumaan, että montako reikää oikeen meinaat mun autoon tehä?!? Rako oli toki tiukka, mutta kertaakaan ei hänen autoonsa osunut. Sanoi laskun tulevan perässä, noh ootellaan. Siitä on nyt noin 2kk. Vittu tuollasia psyköämmiä. Jos osuu niin sit osuu. Läheltä voi mennä osumattakin.

  1. Nooo mut täs tapaukses oli osunu 🙂

 3. Mun naapurissa asuu akka, joka seisoo aina rappusissa huutelemassa ja valittamassa. Tämä on todella ärsyttävää, koska se kuulostaa siltä kun se huutais mun eteisessä. Ja mun eteinen = mun kämppä. Se valittaa ihan joka ikisestä asiasta. Ja sitäpaitsi paiskoo ovia ja juoksee rappusissa ihan koko ajan.

  Lisäksi joku (oiskohan akka) on päättänyt, että hänen rollaattorinsa paikka on ulko-oven vieressä pyörätelineessä. Jos vahingossa jättää pyörän siihen, joku siirtää sen pois ja paikalla on rollaattori. Ja pyörähän ei ole hienosti telineeseen sirrettynä vaan nurin siinä vieressä.

  Mulla on aina vihollisia, asuin sitten ihan missä vaan!

  1. Haha. Joo tollaset sekohuutelijat on kamalia 🙁

 4. No ei tuu heti mieleen..liekö olen itse lähipiirin pahin vihollinen..HAH =)

  1. No niin tietenkin olet. 🙂

 5. Merja says: Vastaa

  Sulle on tunnustus mun blogissa 🙂

  1. Jei!

 6. Nina says: Vastaa

  LÖYTYY! Mä en vain oikein tiedä keitä ne on 😀 Tai siis tässä meidän talossa pidetään jotain kemuja silloin tällöin ja ai saatana kun pitää teiniangstien vallassa irrotella rappukäytävässä lamppujen kupuja ja repiä hätäuloskäynnin merkkivaloja seinästä. Ja ihan huvin vuoksi pistää paskaksi alaoven nimitaulu. Voi helevetti että sieppaa.

  Yhden vihollisen tiedän jopa nimeltä ja ulkonäöltä. Asuu yläkerrassa. Joku mikälie yksinelävä mies, joka parkkeeraa autoaan tuossa pihalla, jossa on PYSÄKÖINTIKIELTO. Koska pihatie on PELASTUSTIE. Maksaisi parkkipaikasta niinku normaalit ihmiset! Joku kaunis päivä syttyy tulipalo eikä paloauto pääse pihaan ja kuollaan kaikki. Prkl! Saati tämän äijän teinipissistytär, joka käy isällään aina bilettämässä kavereineen. Sitten lentelee parvekkeelta tyhjiä pulloja, tölkkejä ja tupakka-askeja ja mussiikki pauhaa ja laulu raikaa. Ja ai että Ninaa vituttaa.

  Semmosia meillä. Huh, hengästyttää ihan. Sori 😀

  1. Hahaha! 😀 Ihanaa kun muitakin vituttaa! 😀

 7. Pakko lisäytyä lukijaksi, kirjoitat niin mahtavan mitättömistä asioista hauskalla tavalla. Ei sillä että JAF olisi mitenkään mitätön…

  1. No ei todellakaan JAF ole mitätön asia! 😀

 8. Hahah, hauska kirjoitus, vaikka asia itsessään ei tietenkään ole mikään hauska. Meidän naapurissa asuu kans The Vihollinen, se oli ottanut meidän auton johdon irti lämmitystolpastaan (en tiedä miksi) juuri sinä aamuna kun mulla oli ensimmäinen työpäivä. Myöhästyinpäs sitten töistä kun auto oli hieeeman kankeana talven pakkasilla, onneks sentään lähti käyntiin. Sen jälkeen olen yllättänyt tämän vihollisen jo muutamaan kertaan kyttäämässä meidän lämmitystolpan lähettyvillä. Outoa?

  1. No ON OUTOA! 😀 Ja lisäksi superrasittavaa tollanen. Ihme tolppakyttääjä. 😀

 9. Elisa says: Vastaa

  Huh, nyt mun kovaäänistä seksiä harrastavat naapurit kuulostaa pikkujutulta. Koska eihän ne nyt niin usein, välillä vaan herään yöllä siihen (jep, se on niin kovaäänistä :D) ja tietenkin suhtaudun lähtökohtaisesti negatiivisesti toisten ihmisten onnelliseen seksielämään näin sinkkuna elellessäni. 😀

  1. Voi ei 😀

Vastaa