Tämän kesän parhaimmat kynsilakat

Essie-kynsilakat saatu. Postaus sisältää mainoslinkkejä, merkitty tähdellä (*).

Kyllä on kesää vielä jäljellä ja vaikka ei oliskaan, niin NEON-KYNSILAKAT ON PARHAITA IHAN AINA! Mä en tykkää kynsillä juuri mistään muusta kuin neon-sävyistä, no okei, välillä pitää toki vaihtelun vuoksi muitakin värejä käyttää, mutta kyllä joku neon-pinkki kynsilakka on vaan kaikista ihanin.

Mullahan kävi tuossa alkukesästä niin ikävästi, että tajusin kaikkien omistamieni neon-lakkojen olevan joko lopussa tai ihan vanhoja jo. Kiertelin hartaasti kauppojen kynsilakkaosastoilla ja yritin etsiä juurikin erityisesti jotain kivaa pinkkiä neon-lakkaa mutta TULOKSETTA. Kauhukseni tarjolla oli lähinnä sellaisia sävyjä, joista en pidä yhtään, liian tummia ja tunkkaisia ja ihan kummallisia! Lopulta ihmeissäni kyselin ääneen kauneusbloggaajilta, että missä hemmetissä on kaikki neon-lakat! Ja sain kuulla, että kyllä Essieltä ja OPI:lta on neon-kokoelmat ilmestyneet tai ainakin ihan just kauppoihin tulossa. No se olikin rahanmenoa sitten se, kun ne viimeinkin bongasin. Siis OPI:n osalta, nämä Essien lakat sain pr-lähetyksenä blogiini.

Tämän OPI:n Neon Collectionin tilasin suurimmaksi osaksi ulkomaisesta nettikaupasta, mutta tuon *violetin (”Positive Vibes Only”) ostin Helsingin Stockalta. Olikin kyllä aluksi hankalaa löytää verkkokauppa joka näitä Suomeen kuljettaisi, mutta Feeluniquelta lopulta löysin näistä neljä sävyä kahden kappaleen setteinä, jossa mukana tuli myös jotain kynsikoristeita. Yksi sävy puuttuu tästä, *sininen (”Music is My Muse”), sen jätin ostamatta koska ei olis tullut käyttöön.

No mutta mites nää kokoelman muut sävyt! Toimii!! Ainoa, mistä en hirveästi diggaa, on tuo *turkoosi (”Dance Party ’Teal Dawn”), siis se on oikeastaan aika hyi, en ole sillä edes lakannut. Ehkä just vähän sellainen tunkkainen… Se kyllä näytti kuvissa ihan kivalta, mutta en ehkä kuitenkaan livenä tykkää. *Pinkki (”V-I-Pink Passes”) on aivan super, samoin *korallinen (”Orange You a Rock Star?”). Myös se *violetti on ollut ahkerasti käytössä. *Keltainen (”PUMP Up the Volume”) on toistaiseksi jäänyt käyttämättä myöskin, mutta ehkä seuraavaksi kokeilen sitä.

Nää ei ole mitenkään TODELLA räikeitä neon-sävyjä, mistä olin ihan vähän pettynytkin aluksi, mutta on nää silti ihan tosi kivoja. Tykkään tykkään! Kuvat ei tee kyllä oikeutta sille, miltä nää oikeasti näyttää kynsillä, valitettavasti. Niin se on aina näiden neon-sävyjen kanssa, en vaan saa kuvattua oikein. Niin, ja nää on saatavilla myös Infinite Shine -versioina! Niitä en ole kokeillut, mietin kyllä pitkään, kumman version ostan, mutta päädyin sitten näihin ”perus”. Nythän nää tuli myyntiin *Elevenille, haulla ”opi neon” löytää aika hyvin kaikki!

Tää Essien Summer Neons 2019 -kokoelma on vähän kummallinen. Ei lainkaan huono, mutta kummallinen. Koska eihän näistä kaikki ole mitenkään neon-sävyjä! Silti, tää on yksi mun lemppari Essien kynsilakkakokoelmista. Siis onhan tää ihan älyttömän kova! Selkeitä neon-sävyjä on tuo *violetti (”Tangoed in Love”) sekä *pinkki (”Strike a Rose”) ja ne ovatkin ihan helmiä. Tuo *ruosteenpunainen (”Claim to Flame”) ei ole mun sävy yhtään, mutta nämä loput kolme, *nude-persikka (”In Full Swing”), *sininen (”Take the Lead”) sekä *oranssi (”Soles on Fire”) ovat todella mielettömiä myös. Valitettavasti kuvat eivät näidenkään lakkojen kohdalla kerro koko totuutta näiden upeudesta. Nämäkin, sinistä lukuun ottamatta, löytyy *Eleveniltä!

Jos haluatte nähdä parempia kuvia tästä Essien kokoelmasta (ja vähän parempien kynsinauhojen vieressä, kröhöm), vilkaiskaa Wasting Lifestylen postaus tästä. Sieltä näätte kunnon swatchit ihanilla kynsillä. Mä en todellakaan ole mikään kynsibloggaaja, mutta mun on nyt vaan pakko välillä kirjoittaa ihanista kynsilakoista tänne! Käytän taas nykyään kynsilakkaa ihan jatkuvasti ja näitä neon-lakkoja aion käyttää tasan niin kauan kunnes ovat loppu. Toki hieman ruskettunutta ihoa vasten nää neon-lakat ovat parhaimmillaan, eli täydellisiä kesälakkoja.

Mites teihin neon-lakat iskee? Tai nää kokoelmat? OPI vai Essie??

Amanda oli yllättäen myös lakoista innoissaan…

2 Comment

  1. Kiitän nöyrästi kehuista! 🙂 Mä oon kans tykännyt ihan älyttömästi tuosta Essien kokoelmasta. Varsinkin tuo pinkki on superihana!

    1. Kissis says: Vastaa

      Joo se pinkki on PARAS!!! <3

Vastaa