Joulukalenterini 2023

Joulukuu tuli ja meni ja tälläkin kertaa iloisesti kosmejoulukalenterin luukkuja availlessa! EKA KERTA sitten näihin kosmetiikkakalentereihin hurahtamisen jälkeen kun ihan aidosti ja oikeasti mietin, etten ostaisi tällä kertaa moista ollenkaan!

Toivoin ja rukoilin, että Cult Beautyn kalenteri olisi taas huippu ja muita ei tarttis harkita, mutta ehei, tällä kertaa sen sisältö ei napannut ei yhtään. Pitkään siis tuskailin ja rahatilannekaan ei olisi sallinut tuhlata mihinkään ylimääräiseen. Lopulta kuitenkin -25 % alennus houkutteli tilaamaan Kiehl’sin kalenterin Stockalta, lähinnä koska: Kiehl’sin tuotteet ovat jääneet aika vieraiksi itselle mutta se mitä olen testannut, on ollut ihan hyvää! Erityisesti kosteusvoiteet! Tuttuun tapaan HIEMAN vilkuilin sisältöä etukäteen, mutta en mitenkään kovin tarkasti.

Tsekataan sisältö vielä täällä bloginkin puolella, vaikka kohta alkaa olla jo tämänkin vuoden kosmekalenterit myynnissä…

Kalenteri oli ulkonäöltään oikein kivan näköinen! Mutta sisällä olevat boksit eivät innostaneet, ne kun olisi pitänyt aina laittaa samoihin kohtiin jotta sisältö olisi pysynyt kasassa – tästä sain IG:ssakin ärsyyntyneitä viestejä, että MIKSI EN TEE NÄIN. Noh, ihan vaan koska en jaksanut. Jäljelle jääneet lootat olivat siis aina hujan hajan, koska nappasin avatut lootat muualle.

Luukut 1-4 sisälsivät ihoa uudistavan yövoiteen (14 ml), superpienen (3 ml) silmänympärys-seerumin, ”serum-infused water creamin” (7 ml) ja ampullin jossa 4 ml jotain nestettä.

Jep, ärsyttävä asia on se, että näissä ei kaikissa lue, mitä edes ovat ja milloin/miten käytetään. Voin toki olettaa, että esim. tämä ampullin sisältö lääpitään kasvojen iholle ennen kosteusvoidetta, puhdistuksen jälkeen? Eli siis taidan googlettaa.

Luuut 5-7 sisälsivät puhdistusöljyn (40 ml, voiko olla, aika pieni pullo!), kosteusvoiteen (7 ml) ja öljyttömän geelivoiteen (7 ml). Vaikka tiesin, että tuotteet ovat pieniä, yllätyin silti luukkuja -tai siis no bokseja- avatessani, miten pieniä olivatkaan. Pientä kokoa korosti boksien suuruus! Bokseissa ei ollut mitään silppua täytteenä (onneksi!), joten tuntuivat siksikin niin tyhjiltä.

Luukut 8-11 pitivät sisällään avocado-naamion (5 g), puhdistusaineen (30 ml), yön-yli-naamion (14 ml) sekä dark spot solution -ampullin (4 ml). Googlea taas kaipaa osittain tämäkin sisältö. En muuten pidä tuollaisista ampulleista, en yhtään.

Luukut 12-14: eye treament (14 ml), jossa lukee jopa käyttöohjeet, vau!, yöseerumi (2 ml), jossa MYÖS ohjeet toisella puolella, kasvovesi (40 ml), vai onko tämä enemmänkin kosteuttava moinen?

Luukut 15-19 esitellään valitettavasti huonon kuvan kera, en kuvatessa selkeästi osannut: kosteusvoide vartalolle (30 ml), käsivoide (30 ml), seerumi (10 ml), huulivoide (15 ml), jonkinlainen syväpuhdistava naamio (14 ml).

Ja vikat luukut 20-24: jonkinlainen C-vitsku-neste jossa on käyttöohjeet (15 ml), epäilyttävähkö kukan terälehtiä sisältävä kasvovesi (75 ml), kalenterin odotetuin ja mahdollisesti myös se paras tuote eli kosteusvoide (28 ml), taas joku silmänympäryshoito (3 ml) ja kasvojen putsari.

Noh, MIKÄ ON MUN MP KOKONAISUUDESTA? Ihan jees. En olisi tästä enempää kyllä maksanut, koska tuotteiden koot ovat niin sikapieniä. Mutta ihan tarpeellisia suurin osa ja käytän kyllä.

Mutta jälleen toivon, että Cult Beauty ei aseta mua tähän tilanteeseen tänä vuonna!

Tänne blogiin en jaksa odottaa enää kommentteja, koska sellaisia ei ole kellään aikaa jättää tässä kiireisessä maailmassa, mutta somenkin kautta sopii heittää teidän mielipiteitä sisällöstä tai fiiliksiä omasta joulukalenterista nyt, kun kaikki luukut on avattu?

1 Comment

  1. Kiva kalenteri jos tykkää kokeilla merkin tuotteita. Itselle Kiehl´s on jäänyt aika tuntemattomaksi mutta voisin kokeilla jotain 🙂 mulla ei ollut nyt mitään kummempia kalentereita kun mikään ei napannut. Paitsi Cult Beauty olisi ollut ihana, haaveilen siitä joka vuosi…ehkä tänä jouluna sitten 😉

    ps. Minä täällä kommentoin ikuisena blogien lukijana…ja kirjoittajana 🙂

Vastaa