Kirjavinkki

The Walking Dead

En tiedä, kuinka innokkaita The Walking Dead -katsojia sieltä ruudun toiselta puolelta löytyy, mutta JOS löytyy, niin tää on hei teille ihan pakollinen luettava! Itse en ole pitkään aikaan lukenut mitään kirjaa niin ahmien kuin tän. TV-sarjaan koukutuin heti, kun se alkoi telkkarissa pyöriä ja sillon kolme vuotta sitten siitä kirjoittelin täällä blogissakin (heh, hyviä kommentteja tuossa postauksessa).

Tämä Robert Kirkmanin ja Jay Bonansingan kirjoittama, Liken kustantama pokkari siis kertoo tapahtumista ENNEN ko. tv-sarjaa, ja nimenomaan siitä pahis-kuvernööristä. Ja kuvernöörin veljestä, tyttärestä ja kahdesta kaverista, jotka yrittävät selviytyä zombeista porukalla. Pokkarin 361 sivua ovat täynnä niitä kamalia zombeja ja kyllä veri ja suolenpätkät lentelee ihan tosissaan. Noh, mua ei oikeastaan mikään hätkähdytä, mutta jotkut kohdat tässä kirjassa ovat varmasti joillekin herkemmille vähän turhankin raakoja. Kuvernööri on tosi kiinnostava hahmo ja tää kirja ottaa hyvin selkoa tyypistä. Ja loppua myöten tulee yks aika iso ”OHO”, ja se loppu onkin ihan tosi yllättävä! Huh!

Tämä on trilogian eka osa, eli jatkoa seuraa! Niitä sarjiksia en ole lukenut, koska en (enää) ole niin sarjakuvien ystävä.

Onko joku lukenut tän, mitä mieltä? Onko sarja tuttu? The Walking Dead -faneja?

7 Comment

  1. Olen lukenut nimenomaan niitä sarjiksia (ja katsonut myös sarjaa), mutta myös sarjikset ovat mulle liian pelottavia :D. Siis oikeasti, en välillä uskaltanut kääntää sivua! Ja ne olivat vieläkin raaempia kuin sarja, huh..

    1. Okei, pitäisköhän mun kuitenkin tutustua niihin. 😀

  2. Ja kirjastosta varaukseen:D

    1. Ei ollu onneks kauheesti jonoo! 🙂

  3. Joo tämä on hyvä! Lainasin kirjastosta ja piti lukea ihan ahmimalla. Tosi jännä, fanien kannattaa lukea tämä. Jatkoa odotellessa 🙂

    1. Jep! Tosin voi tän lukea vaikka ei olis muusta hajuakaan, koska tapahtumat tosiaan ennen tv-sarjaa. 🙂

  4. Hmm. Jos saisi tuon lukulukon auki niin tässä voisikin olla kesälukemista mulle. Itsehän aikoinaan aloin katsomaan sarjaa ja tuomitsin sen heti etukäteen (idea tuntui niin älyttömältä), mutta niin vaan jäin siihen koukkuun. 😀

Vastaa