LivBox helmikuu 2015

LivBoxhelmikuu2

Olin tietenkin siellä Balilla, kun LivBox-postilappu heilahti postiluukusta sisään, joten oman helmikuun boksini sain kätösiini jo siinä vaiheessa, kun kaikki jo siitä olivat bloganneet. Ajattelin ensin, että skippaan kokonaan tän boksin esittelyn, mutta koska rakas isoveljeni on tämän minulle niin kovin ystävällisesti lahjaksi tilannut, hän varmasti kovastikin pettyisi, jos ei saisi lukea helmikuun boksin arvostelua. Niinpä päätin testata kaikki tuotteet ensin ja kerron niistä fiiliksiä kokemuksen kautta! Kuinka äärimmäisen ovela olenkaan.

Spoilaannuin sisällöstä toki Balilta käsinkin ja olin taas vähän pettynyt. Mutta niin kuin ennenkin, kun boksin avasin, se olikin ihan ookoo. Tätä kaikkea helmikuun LivBoxini sisälsi:

Garnier – Fructis Densify Lenghts Plumper -seerumi – Siis mikä tuoksu! Mä voin helposti käyttää tätä jatkossa aina hiustenpesun jälkeen ihan vaan tuoksun takia. Mulla on auringon jäljiltä hiusten latvat ihan karseessa kunnossa, joten tällaisen hiuksia paksuntavan mönjän sijaan mun hiukset huutaa joten kosteuttavampaa, öljyä! Hiuksista tuli kuitenkin ihan kivan tuntuiset sekä ennen että jälkeen föönauksen, joten kyllä, tää on ihan kelpo kamaa.

Eucerin – In-shower Body Lotion – No siis tämä on kyllä tosi hyvä tuote tälleen loman jälkeen, kun rusketus tipahtelee lattialle, eli iho on ihan superkuiva joka puolelta. Tää olis nyt tullut tarpeeseen ihan täyskokoisenakin. Mutta siis, tykkään kovasti. Väittäisin tän olevan jotenkin parempi kuin Nivean vastaava. Tuoksuttomuudesta ainakin iso plussa! Se Nivea-tuoksu ei kauheesti viehätä mua suihkujutuissa. Mulla meni yhdellä käyttökerralla varmaan puolet tästä putkilosta.

Lumene – Nude Perfection -kevytmeikkivoide – Kevyt meikkivoide pistää jo ajatuksena arveluttamaan. Mun nassu tarvii enemmän kuin kevyttä meikkivoidetta. Enemmän siis taas epäilin, mutta kokeilin silti. Ja kuten arvelinkin, enemmän peittoa tänne kiitos. Meikkivoide levittyi ja tuntui kasvoilla kivalta ja näyttikin hyvältä, mutta arpia tai punaisia näppylöitä se ei peittänyt. Mun kasvojen iho on ollut ihan kamalassa kunnossa Suomeen palattuani, kun oon siihen pari viikkoa läntännyt aurinkovoidetta, syönyt vähän mitä sattuu ja lentokoneilmasto ei tee kovin hyvää. Ei isoja finnejä, mutta pieniä näppylöitä, joihin tämä kevyt meikkivoide kyllä toimii eikä tee pakkelin näköistä. Tää saamani medium-sävy on valitettavasti mulle tällä hetkellä liian vaalea (hahaa!), mutta äkkiäkös tässä kalpenee. Saa nähdä, saisinko tätä vaikka kesällä käytettyä.

Nivea – Daily Essentials Sensitive 3-in-1 Micellar Water – Ensin vähän yleistä purnausta misellivesistä: en oikein ole niiden ystävä. Garnieria käytän silloin kun huvittaa, mutta harvemmin näin tekee. Mä en jotenkin oikein tajua misellivesiä. Meikin rippeiden poistamiseen käytän mieluummin tujumpaa kamaa eli kunnon kasvovettä, misellivesi ei putsaa tarpeeksi hyvin. Se ei myöskään ihohuokosia supista, joten koen sen ihan täysin turhaksi tuotteeksi! Jotenkin silti vähän innostuin tästä, edes sitten silleen uuden testausmielessä. Ja hyvä, että testasin, koska täähän on ihan törkeen hyvä! Rauhoitti kasvojen ihon silmänräpäyksessä ja poisti ihan kunnolla loput meikit! Tää jää ehdottomasti käyttöön.

Paese – Kashmir Monoluomiväri– Ajattelin ensin tän olevan boksin huonoin tuote, mutta väärässä olin. Tää on yks tän boksin parhaimmista tuotteista! Olin epäileväinen sävyn (666?) suhteen ja monet mattapintaiset luomivärit vaan kuivattaa mun luomet ihan ryppyisiksi, mutta tää itse asiassa näyttää pohjustajan päällä yllättävän hyvältä. Tätä tykkään käyttää ihan vaan pelkästäänkin, sillä ripsienpidennysten takia en kovin usein jaksa luomiani arkisin ihan kunnolla meikata. Tosi hyvä!

Lisäksi boksissa oli taas jotain katselupakettietua ja kuulemma joku Salkkarikoru. Ei mun juttu yhtään, haluaako joku tän? Mun mielestä LivBoxin pitäis pysytellä kosmetiikassa, ei mitään koruja kiitos (paitsi noh, Atelier Torbjörn Tillanderia voin kelpuuttaa).

Mitä ajatuksia teissä herätti tämä helmikuinen boksi? Luetteko siitä mieluiten ensiesittelyn vai tälleen kokemuksen kautta kerrottuna?

LivBoxhelmikuu1

P.S. Jos jäit vaille tätä boksia ja sellaisen kovasti tahtoisit omaksesi mukavan extra-kosmetiikan kera, JA olet Helsingissä tänään alkuillasta, tsekkaapa Purkkimafia-bloggaajakollegani Ilonan postaus ja löydä tuunattu helmikuun LivBox! Kuinka kivaa! Mäkin haluan tuunata LivBoxin! Se tulis sisältämään ainakin paljon kissankarvoja!

20 Comment

 1. Minä haluan jos se on Isabellan koru! Mikä teksti siinä on?

  1. Joku LOVE LIVE 😀

   1. No se on Isabella-koru, laitanpa FB yksäriä 😀

 2. Mulla on sulle vielä pari ekstravinkkiäkin tuon miselliveden käyttöön, vartoos kuule ensi viikkoon! 🙂

  1. Oooooooh!

 3. Kieltämättä sävy 666 ei enteile hyvää, mutta hyvä jos olikin toimiva. 😀

  1. Hehe, en oo varma, oliko toi se sävy? 😀 Luulin ensin, että se sävy on KASHMIR, mutta se taitaa olla tuon luomivärin nimi.

 4. ellu. says: Vastaa

  Hoi hoii, en nyt kommentoi itse LivBoxiin liittyen, mutta pakko kysyä sulta; oletko törmännyt, tai mahdollisesti jopa käyttänyt Elizabeth Arden Eight Hour-tuotteita? Kiinnostaisi kovasti, varsinkin nyt kun huulet ja iho on ihan karmeessa kunnossa ja kovin siitä lueskelin positiivisiä kommentteja.. mutta onko sulla kokemuksia?

  1. Mulla on ollut niitä rasvoja, mutta oon antanut eteenpäin, kun on aika tymäkkää kamaa. Mutta huulirasvaa oon käyttänyt, enkä tykännyt 🙁 Ei kosteuttanut lainkaan tarpeeksi. Huulille se voide vois kyllä olla tosi hyvä, jos on tosi kuivuneet!

 5. Pinja says: Vastaa

  Mä sain luomivärin tummana ruskena, ja se ainakin toimii märän siveltimen kanssa loistavasti! Sävy on paljon syvempi ja herkullisempi. Kannattaa testata siis miten toimii kostutettuna 🙂

  1. Hyvä vinkki!

 6. Jonna says: Vastaa

  Charminggi tais ehtiä ensin, oisin huudellu kans korun perään 😀

  1. Joo Charmingille ehti mennä jo koru!

 7. Taas ois lähteny liki kaikki kiertoon 😀 Eli en tod ole laatikko ihmisiä 😀

  1. Heh, mä kans mietin eka näin, mutta toisin kävi.

 8. Salla says: Vastaa

  Siis öö what, misellivesihän on nimenomaan puhdistukseen ja pitäis toimia paremmin kyllä siinä hommassa kuin kasvovesi! Vai mitä kasvovettä sä oikein käytät? 😀

  1. Jonna says: Vastaa

   Mietin Salla ihan samaa! 😀 Asetonillako se Kissis putsaa naamansa? 😀

   1. Hahaahahah no siis Garnieriin verrattuna tää Nivean on ihan huippu. Kyllä kasvovedet on ollu mulla tosi hyviä, mutta en mä tosiaankaan niillä saati misellillä kaikkia meikkejä putsaa!

   2. Salla says: Vastaa

    Buhahahahaaaaa Jonna :´D

 9. Joo ei mitään lippulappusia ja muita turhia boksiin enää, kiitos! Ei jaksa kiinnostaa sellainen ylimääräishöskä :/

Vastaa