Raskaushehku kasvoille (ilman raskautta)

Hynt

Hynt

Kuten useaan otteeseen olen täällä valittanut, mun iho oli koko raskausajan todella huono. Erilaisissa pr-tapahtumissa sain useinkin ystävällisiä vinkkejä ihooni eri sarjojen asiantuntijoilta, mutta mä vaan taputin pulleaa vatsaani ja totesin että nyt ei kyllä minkään maailman mömmöt auta kun raskaushormonit jyllää (ja sitten mut jätettiinkin suosiolla rauhaan). MUTTA mun ihoni alkoi saamaan vaihteeksi kehuja, kun löysin aivan törkeän hyvän irtopuuterin!

Hynt

Hynt Beautyn Finishing Powder hakkaa mun aiemmat lempparit, Laura Mercierin ja Kat von D:n, joskin nuo kaksi ovat aivan erilaisia kuin tämä. Siinä missä Laura ja Kat tuovat mattapintaa, tämä Hynt Beautyn puuteri tuo tasaista kuultoa. Mun puuteri on sävyssä Translucent Pearl, joka liikaa annosteltuna tekee helposti valkoista jälkeä omaan, ei-niin-kalpeaan ihonsävyyn, mutta pienellä sipaisulla saa aikaan tosi kivan pinnan! Tätä löytyy tosin myös sävyssä Translucent Sand, ja mietinkin nyt, olisko se vieläkin sopivampi mulle?  Noh, tää on maailman pehmein puuteri, ihan silkkiä, täydellinen. Ja ei kerry juonteisiin, yhtään!

Eihän tää näppylöitä tietenkään hävitä (sellanen kun vielä keksittäis!), mutta kun otin tän käyttöön, aloin saamaan niitä ”vitsi mikä raskaushehku!” -kommentteja ihan joka puolelta ja siitä oli kyllä kiittäminen tätä puuteria, joka kyllä selkeesti BLURRAA. Noi kuvat on otettu vielä ollessani raskaana, nyt on ihossa vähän eri meininki, mutta sama puuteri pätee yhä.

Puuterilla on vegaanikoostumus, se sopii kaikille ihotyypeille. Tässä pahvipurkissa on mukana puuteria koossa 8 g, matkakoko 2 g ja Flat Top Brush -vegaanisivellin.

Ja tätähän myy Naturelle.fi ja koodilla KISSIS10 saa verkkokaupasta 10 % alennuksen 31.12.2017 saakka (koodi ei ole voimassa tilattaessa Mahalo-, Nuori-, Vintner’s Daughter- tai Kypris -tuotemerkkejä ja lahjakortteja).

Kysynpä: mikä on teidän lempparipuuteri? Ja oliko Hynt Beauty ennestään tuttu? Mulle ei ollut yhtään ennen tähän puuteriin tutustumista!

Hynt

Täysikokoinen tuote (kuvissa) saatu blogiin, puuteriin ihastuin alunperin pienemmän näytteen perusteella.

8 Comment

 1. Onpa nätti pohja! Ja siis..ihanko kysymättä tultiin neuvomaan mitä iholle voi tehdä, jotta siitä tulee ”parempi”? Aikamoista! Onneksi kuittasit viileesti, mä olisin ehkä mököttänyt. Ja sitäpaitsi musta sun iho näyttää tässä nätiltä, ei todellakaan miltään ongelmaiholta! Eikä näyttänyt messuillakaan.

  1. Kissis says: Vastaa

   Haha, joo! Messuilla se olikin jo vähän parempi PLUS mulla oli tätä puuteria! 😀

 2. Vieras says: Vastaa

  Ei liity aiheeseen, mutta mitä oot pitänyt elevenin joulukalenterista? 🙂

  1. Kissis says: Vastaa

   Nyt on ollu parempia luukkuja mutta kokonaisuutena ei mun juttu 🙁

 3. Karoliina says: Vastaa

  Hyvän näköinen kyllä! 🙂 Mun tän hetken suosikkipuuteri on Smashboxin Halo -irtopuuteri, joka sisältää mm. hyaluronihappoa ja micaa eli lopputulos on myös hyvin hehkuva ja vähän ”kosteuttavampi”, kuin tavispuutereissa. Ja erityisesti tässä irtopuuterissa tykkään kätsystä annostelumekanismista, jolla puuteria saa esiin sopivan määrän, kun käntää purkin reunaa ympäri 🙂

  1. Kissis says: Vastaa

   Kuulostaapa hyvältä!

 4. Sandei says: Vastaa

  Hyntin Duet Perfecting Concealer -peitevoide ollut käytössä jo parisen vuotta enkä koskaan luovu sen käytöstä. En ikinä oo törmännyt yhtä hyvään peitevoiteeseen. Järjettömän peittävä.. niin silmänaluset kuin ihon virheet peittää superhelposti. Purkki on pieni, mutta kestää noin vuoden verran käytössä (melkein joka päivä käytän). Suosittelen ehdottomasti kokeilemaan. Kannattaa tosin ostaa suoraan se discovery kit jossa tulee muitakin Hyntin superhyviä tuotteita 🙂 Just laitoin tilauksen naturellelle kun sieltä nyt viikonlopun aikana saa yli 75€ tilauksiin vähintään 100€ arvoisen tuotepaketin mukaan.. innolla ja mielenkiinnolla odotan siis tilausta saapuvaksi 😀

  1. Kissis says: Vastaa

   No nyt kiinnostaa!

Vastaa