Uutta mukaan matkalle

Less is More

Otan reissuun mukaan kokeiluun joitakin itselleni uusia juttuja! Minkään ison kosmetiikka-arsenaalin kanssa en matkaan lähde (oikeasti!), suurin osa mukaan lähtevistä tuotteista on minikokoisia. Viikon matkalle just sopivia, siis.

Less is More on tuttu merkki, mutta tätä Aloe Mint Volume shampoota en ole koskaan kokeillut, enkä myöskään tosi mielenkiintoista Chitinsprayta! Tämä on siis tarkoitettu käytettäväksi ennen föönausta ja aktivoituu lämmöstä. Lupaa hiuksille tuuheutta, kevyttä pitoa ja kiiltoa.

Kropalle

L’Occitanen miniminikokoinen suihkugeeli lähtee mukaan, koska etukäteen epäilyttää hotellin pesuainetarjonta. Tämä ei kyllä meille molemmille viikoksi riitä millään, koska rantalomalla tulee käytyä suihkussa tavallista useammin.  Vita Liberatan ihoa heleyttävä voide keikkuu vielä vähän ehkänä isomman kokonsa vuoksi. Olisi kiva ottaa joku heleyttävä ja kimalteleva voide mukaan, mutta onko se välttämättömyys?

EVO

Nämä minikokoiset, taannoisesta EVO:n lanseeraustilaisuudesta saadut putelit lähtevät messiin. Tykkään näistä pakkauksista ihan älyttömästi, ovat mun makuun tosi selkeän tyylikkäitä. Ritual Salvation -sarja on varmasti just hyvä tuollaiselle rantalomalle, koska nämä lupaavat elvyttää kuivia ja kärsineitä hiuksia. Tuoksuvat superhyviltä!!!

Puhdas +

Puhdas+:n Beauty Oil -sarjaan kuuluvaa Bronzing Carrot Oilia kokeilen innoissani. Tämä valmistaa ihoa auringonottoa varten ja edistää ruskettumista. Kun kerran öljy on kyseessä, pelkään hieman ihoni näppylöimisreaktiota. Mutta aion rohkeasti testata, sillähän se selviää. Tän kanssa pitää tietty muistaa, että suojakerrointakin vaaditaan, sitä tämä ei nimittäin sisällä.

Lumene

Indonesian reissulle lähtevän aurinkosuojavoidemäärän paljastettuani sain teiltä lukijoilta ihmettelyä osakseni ja jätinkin siksi osan kotiin. VIRHE. Aurinkotuotteet kannattaa aina viedä mukana, koska ovat lämpimissä maissa yleensä hirvittävän kalliita. Siitä siis kärsin Balilla, kun jouduin monta ylihintaista putelia ostamaan. Nyt mukaan otan ainakin nämä Lumenen Sun & Care -tuotteet, eli suojaava aurinkovoide ja after sun. En muista, olenko kokeillut Lumenen aurinkotuotteita aiemmin, en usko? Mukaan lähtee siis kyllä näiden lisäksi muutama muukin aurinkosuojavoide!

Lush The Sunblock

Aion myös kokeilla Lushin The Sunblock -palasen, eli SPF30 -suoja, joka levitetään suihkussa! Olen tästä joitakin blogiarvosteluja lukenutkin ja vaikuttaa ihan pätevältä.

Mutta mikä näistä kiinnostaa teitä? Haluatteko lukea jostakin mielipidettäni testauksen jälkeen? Onko virhe ottaa reissuun mukaan tuotteita, joista ei ole aiempaa kokemusta?

Osa tämän postauksen tuotteista saatu blogiin.

10 Comment

 1. Linda says: Vastaa

  Monta mielenkiintoista, erityisesti noi Less is Moret! 🙂 Evon shampoosta ja hoitoaineesta aivan etenkin olen tykännyt. Mun mielestä ei ole virhe ottaa uutta mukaan, koska kauneudenhoito ei ole lomalla kauhean vakavaa. Mutta ehkä aurinkosuoja ja deodorantti on sellaisia jotka otan mukaan vanhoista luotetuista, koska niistä jos jompikumpi osoittautuu toimimattomaksi niin aletaan olla jännän äärellä? 😀

  1. Less is Moret on kyllä kivoja. <3 Ja joo, totta ei se oo vakavaa, mutta tosiaan tietyissä jutuissa todellakin on!

 2. Tiltu says: Vastaa

  Mä oon aina ihmetellyt, miten jotkut uskaltaa ottaa mukaan tuotteita, joista heillä ei ole ennestään kokemusta! Just pähkäilin omalle etelänlomalleni pakatessani, että ottaisinko kaiken mahdollisen näytepussukoissa, kun niitä tulee muuten niin huonosti käytettyä. Tulin kuitenkin lopputulokseen, etten halua ottaa riskiä, että hiustenpesu- tai muotoilutuotteet jättää tukan liian härskiin kuosiin, vaan mielummin käytän niitä luottotuotteitani, joiden tiedän toimivan.
  Hauskaa lomaa!

  Niin, ja Less is Moret kiinnostaa. Ja tuo Lushin pala- käykö joku oikeasti suihkussa ENNEN auringonottoa? Voisiko joku perustella?

  1. Joo, mäkin usein pakkaan jotain uutta ja sit vaihdan sen kuitenkin ennen lähtöä tuttuun tuotteeseen. 😀 Etenkin hiuskamoissa voi tehdä virhevalintoja.

   Mut hei, mietin just äsken ihan samaa ton Lushin palan kohdalla. Toihan voi tietty olla kätevä ennen kaupungille tms. lähtöä, mutta ei ainakaan ennen rannalle menoa…Tosin en tiedä, uskaltaisinko kovin kauaa ihan täydessä arskassa biksut päällä ton palan turvin loikoilla? 😀

 3. Maija says: Vastaa

  Lush kiinnostaa! Kuulostaa sen verran erikoiselta, että ois kiva kuulla mimmonen tuo ihan käytännössä on.

  Itsekin tykkään ottaa reissuun mukaan pikkupakkauksia. Ovat niin käteviä, jos on vaikka vaan käsimatkatavaroilla reissun päällä. 🙂

  Hauskaa lomaa! Palma (ja koko Mallorcan saari) on ihana!! <3

  1. Ookoo! Joo kaikki LivBox -tuotteet on käteviä reissuilla! 😉 Ja kiitos, kohta lähdetään!

 4. Kat says: Vastaa

  Hei olisi yksi toivomus.. Kun järkkäät niitä arvontoja niin olisi kiva, jos osallistumiseen riittäisi, että on tykännyt sinun facebook-sivusta. 🙂 Itse en jaksa kirjautua blogloviniin sun muihin, vaikka aktiivisesti blogia seuraankin!

  1. Joo mulla harvemmin on mitään isompia vaatimuksia…pitkään aikaan ei oo ollut mitään ”pakko seurata” -vaatimusta eikä tuu olemaankaan täällä portaalissa ollessa ainakaan! 😀

 5. LauraL says: Vastaa

  Less is moret kiinnostaa ja tää Lush. Musta on ihan kätevä ottaa reissuun pieniä näyteputeleita, kotona niitä tulee käytettyä tosi huonosti.

 6. salli says: Vastaa

  Noi evon tuotteet kiinnostaa minua .ja kyllä sitä uskaltaa kokeilla matkalla uuttakin tuotetta

Vastaa