Ihan kamalaa

Oon nyt ollut 2,5 vkoa kipeenä ja se on pisin aika, mitä olen koskaan elämässäni ollut putkeen sairaana. Tää influenssa vei voimat ihan täysin, olin puolitoista viikkoa sairaslomalla ja tän viikon kärvistelin töissä, yrittäen yskiä ja niiskuttaa avotoimistossa mahdollisimman vähän. Kävin vielä perjantaina lääkärissä varmistamassa, ettei mulla ole jotain poskiontelotulehdusta tai muuta antibioottikuuria vaativaa, koska mulla on edelleenkin pää aivan täynnä räkää. Ei ole mitään, onneksi, ja tänään lähdetään reissuun. Vähän kyllä jänskättää pitkät lentomatkat tän pään kanssa. Mukaan otan juoksuvermeet ja toivon, että pääsisin loman aikana sporttailemaan. On todella iso harmistus, kun en ole pitkään aikaan päässyt urheilemaan.

Vaikka en olekaan mitenkään supertarkka ulkonäöstäni, en juurikaan korjaile meikkiäni päivän aikana ja hiuksetkin sojottaa yleensä minne sattuu, tää pari viikkoa on ollut aika rankkaa. Rajun influenssan seurauksena sain vielä silmätulehduksen molempiin silmiin (joka vielä uusi myöhemmin) ja eipä tosiaan sitten tullut käytettyä mitään silmämeikkiä. Ripsihuoltoaika piti perua kun en kipeänä voinut sinne mennä ja silmien rasvainen antibioottivoide vei loputkin ripset. Olikin tosi hassua olla ekaa kertaa viimeiseen 3,5 vuoteen ilman ripsienpidennyksiä! Ihan jotenkin paljas olo! Kuulostaa tosi pinnalliselta, tiedän, mutta kun on tottunut nätteihin ripsiin, oli aika hirveetä kulkea ihmisten ilmoilla tosi räkäisenä, vailla meikkiä ja molemmat silmät tulipunaisina. On ollut oikeasti todella ruma olo.

On siis ollut todella vittumaiset 2,5 vkoa takana. Ehkä näistä asioista kehtaa valittaa täällä blogissaan, joka kuitenkin on aika kauneus/ulkonäköpainotteinen. Ja todella toivon, että Filippiinien lämpö vie loputkin tästä ilkeästä taudista mennessään.

Olen ajastanut tiistaille helmikuun loppuneet kosmetiikat -postauksen. Mukaan matkalle lähtee kamera ja läppäri ja toivottavasti palaan piakkoin tänne blogin pariin lomakuvien kera! Instagram (@kissisheini) ja Snapchat (kissisheini) päivittyvät kuitenkin blogia useammin!

10 Comment

 1. Mari says: Vastaa

  Hyvää reissua ja paranemista!
  Tiedän tuon ruma, tyhmä olon:(

  1. Kiitos! Nyt on onneks jo pidennykset takas, niin ei oo enää niin ruma olo! 😀

 2. Meikä puhuu tässä nyt kokemuksen syvällä rintaäänelle. Älä kiltti lähde juoksemaa kamalan nopeasti ton taudin jälkeen, etenkään kun oot ollut noin pitkään ja rajusti sairaana. Olisi hyvä olla vähintään sen viikon verran ns. ”terveenä” ennen kun lähtee liikkumaan kunnolla. Kannattaa aloittaa liikkuminen myös aika kevyesti ja hiljalleen lisätä intensiteettiä.

  Ihanaa reissua teille <3

  1. Kropan toipuminen saattaa kestää jopa 3-4 ”tervettä” -viikkoa, mutta jos on valmiiksi hyvässä kunnossa yleensä noin parissa viikossa pääsee takaisin normaaliin rytmiin.

  2. Joo, tarkoitus on kyllä parantua tästä ensin! On mulla ennenkin ollut juoksukamat mukana ja juoksukertoja pyöreä 0… 😛 Että saa nähdä!

   Kiitos! <3

 3. RuuRuu says: Vastaa

  Mahtavaa lomaa! Ite oisin vrmaan niin lomanhurmiossa, etten ees aattelis postailemista 😀 Viimekskin kun oltiin ulkomailla, taisin käydä 5 päivän aikana kerran facessa, ja muuten pidin ihan totaalisen sometonta lomaa 😀

 4. LauraL says: Vastaa

  Ihanaa ja rentoa reissua! Nauttikaa!!

 5. eekku says: Vastaa

  Kaikesta huolimatta mukavaa reissua

 6. lillamy says: Vastaa

  Toi olo on niin tuttu, tsemppiä sulle toipumiseen! Ensi vuonna otan kyllä ehdottomasti influenssa-rokotuksen 😀

 7. Mä meinaan tulla hulluksi jos olen kolmekin päivää kipeänä niin voin vaan kuvitella 2,5viikon tilanteen..huh. Mutta ihanaa reissua!

Vastaa