Odottavan aika on pirun pitkä!

DHL kuljetti mulle Zooplussalta PENTURUOKAA! Se tarkoittaa siis sitä, että Arskan tulo lähestyy! Arvatkaa vaan huviksenne, oonko ihan täpinöissäni. Lasken melkeen jo minuutteja perjantaihin klo 19, jolloin käyn hakemassa pikku-Arskan kotiin. Siitä tulee hauskaa, tai ainakin tosi kiinnostavaa.

Tilasin myös ekaa kertaa niinkin ison kuin 2,5 kg:n säkin raksuja (ja ensin testiin pienemmän 400 g:n kalavaihtoehdon). Reiska tykkää Orijenista, joten olen nyt siirtynyt siihen. Toivottavasti maistuu Arskallekin.

Ai niin, heh, Reiska pääsi mukaan Musti ja Mirrin kissanruokatestiryhmään. Tai no, katsotaan nyt sitten, kumpi pojista nirsoilee vähemmän (laittaisin rahani likoon Arskan puolesta)…Kirjoittelen tästä lisää sitten kun parin viikon päästä saan sapuskat.

Lupaan myös ryhdistäytyä blogini suhteen tulevina viikkoina, kun myös kesälomani alkaa perjantaina…tai siis perjantaina töiden jälkeen. Viime aikoina on sattuneesta syystä ollut kaikenlaista kiirettä…Siis mitä, postailinko joskus vanhoina hyvinä aikoina kolmekin kertaa päivässä? Uskomatonta! No, siihen tahtiin en kuitenkaan enää aio palata, ei huolta!

Onkos teillä lomaa? Ja löytyykö muita, jotka aikovat viettää sen pelkästään kissojen keskellä kotona? 😛

17 Comment

 1. Toisaalta ihanaa ja toisaalta kamalaa lukea näitä kissapostauksia, kun meiltä nukutettiin kissa viime viikon keskiviikkona. Ihanaa tästä tekee se, että Arska saa varmasti rakastavan kodin ja uuden roolimallin Reiskasta 🙂 Kamalaa se, että luen aina nämä sun kissapostauksen alusta loppuun ja olen varta vasten niiden takia tullut lukijaksi jo jonkin aikaa sitten. Ihanko kiusaan itseäni?

  1. Voi ei, otan osaa. 🙁 Tämä on se eläinten ikävä puoli, niistä kun tosiaan joutuu jossain vaiheessa luopumaan. Hyi alkaa ihan itkettää kun ajattelenkin…luotan siihen, että Reiska elää ikuisesti! Ja Arska kans! 😀

   Mä jotenkin toivon, että Reiska ottais oppia Arskasta. 😀 Ainakin oppis syömään reippaammin…ja Arska toivottavasti oppii Reiskalta sen, että mitään huonekaluja tai muutakaan ei tarvitse tuhota. 😀 Reiska on sen suhteen ihan ihannekatti, ei ole koskaan ollut mitään tuhoamisvimmaa!

  2. Ja mielestäni ei ole mitään kamalaa siinä, että käyt lukemassa blogiani! 😀 Hieno homma! 😀

 2. Anitra says: Vastaa

  Tulevaisuuden skenaario? http://www.youtube.com/watch?v=GkMvKeX7erI

  😀

  1. Ei toimi mulla. 🙁

  2. Anitra says: Vastaa

   No hö..? Mut, klippi on Simpsoneiden crazy cat ladysta 🙂

 3. No loma, no funny 🙁 No cat, not funny either :((

  1. No voi. 🙁

 4. Ruu says: Vastaa

  Lomaa ei ole päivääkään.
  Muistan sillon kun meitin kissat oli pieniä että miten fiiliksellä kaikkia penturuokia niille ostelin, ja nyt ne on jo isoja retkuja, täyttävät tässä kuussa jo neljä, mihin tää aika oikein häviää, vastahan ne oli pieniä piiperöisiä 😀

  1. Nii-i…ei oo siitäkään kauaa kun Reiska oli pikkunen ja nyt sekin on jo 4!

 5. Oivoi, muistan kyllä itsekin niin hyvin sen odotusajan!
  Ja varsinkin sen romahduksen, kun odotusaika piteni odottamatta yli kuukaudella, kun kissalaan tuli sieni-infektio :(.
  Mutta olihan se sitten aivan mahtavaa, kun sen penskan sai hakea <3.
  Äkkiä se perjantai tulee (joo, se aika kyllä matelee tuskastuttavan hitaasti kun jotain odottaa) !!

  Äläkä turhaan anteeksi pyytele, vaikket ole ymmärrettävistä syistä ehtinyt blogiin keskittyä! Kyllä täällä jaksetaan odottaa (okei, niitä Arska-postauksia HETI sitten tänne 😀 ).

  Ensimmäinen lomaviikko täällä meneillään, täytyy katsoa milloin loput 3 viikkoa pidän sitten… Mukava viikko on kyllä ollut tähän mennessä !!

  1. Mä pidän 3 + 2 vkoa (meillä on yhteensä 5 vkoa vuosilomaa)…ton 2 vkoa pidän elokuun lopulla.

 6. Myy says: Vastaa

  Vielä 2,5 viikkoa ennen kuin loma alkaa, puuuh.. Viikonloppuna sitten kuvia minikissasta! 🙂

  1. Tulee!

 7. Petri says: Vastaa

  Mitenkäs se Reiska on uuten kotiin tottunut? Tutkiiko niin innoissaan paikkoja että jaksaa yöllä nukkua, vai onko entinen rauhaton meno jatkunut?

  Et varmaan parveketta uskalla päivisin auki kuitenkaan jättää?

  1. Onhan se vähän kummissaan vieläkin, mutta öisin sit sitäkin väsyneempi, hyvin ollaan nukuttu. Mut jaksaa se kyllä iltasin vetää juoksurundia kämpän ympäri. 😛

   En jätä parvekkeen ovea päiväks auki, aamulla se siellä käy kyllä.

 8. Miekin tilasin ekaa kertaa meidän applawsit zooplussalta ja tulee kyllä niiiin paljon halvemmaksi. Meillä ollaan aateltu myös barffausta. Että ainakin 50% ruuasta olisi raakaruokaa. Se olisi hyvä. Sori nyt kommentoin tänne joka kirjotukseen, mutta oli tuossa oma muutto ja kaikkee, ni en oo kerinny lukemaan, ni luen nyt kerralla 😀 hehe

Vastaa