Ostoslistalla

Kävin eilen Espritillä ostoksilla ja tänä aamunakin vielä nettikaupan puolelta klikkasin pari peruspaitaa kotiopäin. Mun ostoslistalla oli ja on vieläkin pääasiassa ja enimmäkseen puseroita ja -paitoja! Mun kaappi on täynnä mustaa ja sellaista se varmaan jatkossakin enimmäkseen on, mutta muutama kevyt ja ehkä vähän värikkäämpi paita ei olis todellakaan pahitteeksi. Erityisesti töihin sopivat vaatteet ovat nyt hakusessa. Lisäksi haluaisin ihastua johonkin maksihameeseen!

Suurin osa peruspaidoistani on siis Espritiltä, joka on edelleenkin lempparini tällaisissa vaatehankinnoissa. Oon kyllästynyt ostamaan vaatteita, jotka kutistuvat ekassa pesussa tai joiden saumat repee niitä päälle pukiessa. Nyt kun Espritiltä tuli sopivasti pieni alennuskuponki (kannattaa liittyä klubiin!!!), lähdin tutkailemaan nettivalikoimaa. En ollut nettikaupasta hetkeen tilannutkaan.

Tässä muutamia mun lemppareita:

Kietaisutyylisistä paidoista oon tykännyt aina, ja niitä löytyy Espritin valikoimista nyt montaa erilaista. Keskimmäisen denimpuseron jo tilasin, koska se nyt vaan on kiva ja haluan jotain valkoista päälleni. Tuo maksihame kiinnostaisi myös. Vähän vierastan tällaisena lyhyempänä naisimmeisenä maksihameita, mutta ne näyttävät kuitenkin ainakin muiden päällä aika hyviltä. Pakko munkin on uskaltautua. Joku tällainen vois kesähelteillä toimia.

Vasemmanpuoleinen paita vaikuttaa kevyen ihanalta, ja väreissä löytyy. Pitsiselkäinen trikooneuletakki (alennustuote) löytyy mun Toivelistalta Espritin sivuilla, mutta mun koko on ainakin tällä hetkellä loppu. Olis aika tosi sopiva viileähköön konttori-ilmastoon. Oikeanpuoleinen läpikuultava neulepusero sopisi viileämpiin kesäiltoihin. Tai viileähköön konttori-ilmastoon. Siellähän mä kuitenkin enimmäkseen aikaani vietän.

Ja pakko vielä laittaa osastoa ”parit perusmustat”:

Ihan peruspuseroita, kietaisumalleja, muuten vaan asiallisia, tällaisiin mä usein pukeudun.

Millainen vaatetarve teillä tällä hetkellä on, mitä vaatekaapistanne puuttuu? Esprit – yes vai no?

P.S. Okei, innostuin eilen ostamaan Espritiltä NEONKELTAISEN paidan. Aika villiä.

8 Comment

 1. MRMR says: Vastaa

  Juuri kävin kesämekko-ostoksilla. H&M:llä oli iiiihanakuosinen mekko, mutta vain xs-kokoa ja vaikka se muuten oli ihan melkein-okei niin kainalotissit oli ihan jäätävät 😀 Sovitin sitten saman mekon rumempaa kuosia S-koossa ja se oli hyvä, joten painelin kotiin tilaamaan netistä sen kivempikuosisen oikean kokoisena! Ja, hmh, ehkä vähän muutakin mitä en välttämättä olis tarvinnut…
  Kesämekkojakin mulla on jo muutama enkä osaa niissäkään olla, mutta ehkä jos niitä on monta niin alkaa olla pakko käyttää! Sovitin jotain maksimekkoakin, ja pitkäselkäisenä persjalkaisena ihan nauratti se näky. 😀

  1. Mäkin yritän välttää liian pienien vaatteiden ostelua. Monesti XS on mulle ihan sopiva, mutta mietin sitä ensimmäisen pesun jälkeen…ja S onkin parempi. Mä oon tosi huono käyttämään mekkoja, en vaan löydä kivannäköisiä 🙁

 2. Salla says: Vastaa

  En jaksa itte selvittää joten kysyn sulta 😀 että paljonko tuolla nettikaupassa on toimituskulut, entä kenen piikkiin mahd. palautus? Mietin oisko tää nyt sit mun paikka ostaa vähän paitaa ja tunikaa, kivoja juttuja meinaan noissa kuvissa 🙂

  1. Ei toimituskuluja ja Espritillä on soppari Itellan kanssa, joten palauttaminenkin maksutonta. 🙂 Vaihto-oikeutta ei kuitenkaan ole, eli jos haluaakin saman vaatteen eri koossa, se kannattaa heti tilata ja palauttaa aiempi.

 3. ellu. says: Vastaa

  Mä selaan ehkä kerta-pari kk H&M:n ja Elloksen sivut ja tilaan sitte just ehkä puolen vuoden välein jotain. Inhoan käydä kaupassa vaateostoksilla, joten nää nettikaupat on kyllä kivoja! 🙂 ..ja kirpparit! Taas kannoin kotiin parit housut – farkkushortsit ja vaaleensiniset (!!) stretch-farkut 😀 Ihan kun ei olis noita farkkuja ja kenkiä.. ja laukkuja jo ihan tarpeeks 😀

  1. Mä en oo pitkään aikaan tilannu Henkkamaukalta, aiemmin tilasin usein! Naapurissa kun moinen sijaitsee, siellä tulee joskus käytyä 🙂

 4. memmi says: Vastaa

  Nyt en muista kummin päin teillä nimet meni, mutta kun teille tuli kissa number two, niin eikös kummatkin olleet jo vähän vanhempia? Meillä on 1-vuotias kissa ja huomenna tulee 2-vuotias uusi tulokas, oon aivan paniikissa että miten se menee, ja päästänkö moneen kuukauteen poistumaan kotoa mihinkään… 😀 Miten teillä meni tutustuminen, onko vinkkejä? 🙂

  1. Kun Arska tuli, niin Reiska oli 4 vuotta. Arskahan oli ihan pentu, 5 kk.

   Hyvin se menee. Ei kannata stressata tai miettiä oikeastaan mitään erityistä, katsoo vaan alussa kissojen perään. Sähinää ja sellaista se aika usein pari päivää-pari viikkoa on, mutta kyllä ne kissat siitä asettuu. 🙂

Vastaa