Lumenen syksy 2015 (+ arvonta)

Lumene syksy 2015

Myönnän ihan avoimesti, että Lumenen syksyn uutuudet (eli New Neutrals -kokoelman) nähtyäni mietin ensin, että ”höh, mitä uutta näissä muka on?” Voi olla, että ajankohta oli hieman väärä, sillä alkusyksy oli niin kovin lämmin ja kesäinen, en ollut vielä lainkaan syksytunnelmissa näitä hipelöidessäni. Kun lehdet alkoivat putoilla maahan, kaivoin nämä uutuudet uudelleen esiin ja ajattelin heti, että erittäin toimivaa.

Vaikka syyskokoelma ei olekaan mitenkään erityisen ihmeellinen, niin erittäin käyttökelpoinen. Ja mitä minä muka odotin, jotain neonvihreää luomiväriä ja shokkipinkkiä huulipunaa? Just tällaisia syyskokoelman sävyjähän me suomalaiset rakastamme ja käytämme mielellämme joka päivä! Itse ainakin olen todella perusmeikkaaja, joka rakastaa turvallisia, maanläheisiä sävyjä. New Neutrals on siis hiipinyt meikkipussiini.

Lumene syksy 2015 luomivärit

Lumenen uudet Blueberry Long Wear Duet -luomivärit ovat taatusti jokaiselle sopivia. Mulle tulee näistä nyt aina mieleen se ihan huikea kokemus, kun pääsin keväällä Lumenelle tekemään ikioman luomivärin! No, vielä ei Le Kissis MagnifiQue -luomiväri ole näköjään valikoimassa, haha. Ovat nämäkin ihan nättejä, eipä siinä. Etenkin tuo mattainen luumu (vasemmalla, sävy nro 13, Syystaivas). Mattainen ruskea (oikealla, sävy 14, Pajun varpu) on sellainen turvasävy, että varmasti kelpaa.

Lumene kynsilakat syksy 2015

Kynsilakkoja tässä kokoelmassa on itse asiassa yhteensä neljä, testiin sain nämä kolme yllä näkyvää (vasemmalta oikealle: 118 Syysluumu (mattasävy), 113 Ruusupuu, 170 Tummaa viiniä). Gel Effect -lakkoja olen täällä blogissani hehkuttanut useampaan kertaan ja edelleenkin ovat lemppareitani. Myös hintansa puolesta, sillä maksavat vain n. 5,90 e.

Lumene syksy 2015

Tästä kokoelmasta mun lemppareita ovat kuitenkin nämä uudet Wild Rose -huulipunat. Sävyt (vasemmalta oikealle) 70 Kuulaus, 18 Lupiineja, 89 Kuunvalo ja 13 Kanervia ovat kaikki ihania. Okei, Kuulaus saattaa tummuudellaan mennä mun mukavuusalueen ulkopuolelle (joten äiti, tiedät, mitä saat joululahjaksi), mutta nämä kolme muuta tullaan kyllä näkemään mun huulilla.

Mitä te tykkäätte Lumenen syyskokoelmasta? Koska sain bloggaajamiitin bägistä näitä samaisia Lumenen uutuuksia, haluan arpoa ne jollekulle blogini lukijalle. Palkinto sisältää:

-Yhden Long Wear Duet Eyeshadow -luomivärin, sävy 13 Syystaivas.

-Kaksi Gel Effect -kynsilakkaa, sävyt: 118 Syysluumu ja 113 Ruusupuu.

-Kolme Wild Rose -huulipunaa, sävyt: 13 Kanervia, 70 Kuulaus ja 89 Kuunvalo.

Osallistu arvontaan kertomalla alle jokin Lumeneen liittyvä juttu tai muisto ja jätä toimiva sähköpostiosoitteesi sille varattuun kenttään (näkyy vain mulle). Aikaa osallistua on maanantaihin 12.10. klo 12 asti. Voittajan ilmoitan Facebookissa.

Lumene syksy arvonta

Kuvien tuotteet saatu blogiin. Kokoelman tuotteet saatavilla vain rajoitetun ajan.

126 Comment

 1. nq says: Vastaa

  Lumenen huulikiilloista tulee mieleen aina pieni utelias tyttö joka kävi äidin meikkipussilla kopeloimassa ja ihastelemassa kimaltavia kiiltoja! 😀 <3

 2. Nakkikastike says: Vastaa

  90-luvulla omistin monta duo-luomiväriä, joita käytin lähes päivittäin. Silti ikisuosikkeja oli vaalea ja ruskea mono-luomiväri. Molemmista hajosi kannen kiinnitys aika nopeasti, mutta värien ollessa suosikkeja ratkaisin ongelman teipillä. Näin käytin värejä varmaan kymmenen vuotta, vaikkakaan en enää päivittäin.

 3. Wilma says: Vastaa

  Vakio meikkivuode ollut pitkään jo lumenelta! Edullinen ja laadukas 🙂

 4. Iiris says: Vastaa

  Ahahaha ”paras” muisto Lumenesta on kyllä se kun äitiltä olin saanut esiteininä sen vanhan duo-luomivärin jonka väreinä oli vaaleanpunainen ja sellainen melkein valkoinen. Sitä hienoa luomiväriä sitten laitoin innokkaasti vähän liikaakin kun aina meikkasin; valeanpunaista luomeen ja sitten sitä valkoista kulmaluomelle kulmakarvaan asti. Näytin varmaan niin mahtavalta! 😀

 5. Mmeij says: Vastaa

  Parhaita muistoja Lumenesta on se kun lapsena sain välillä kaivella äidin meikkilaatikkoa ja testailla meikkejä :’) Ensimmäinen oma meikkini, luomiväri oli myös lumenelta! Taitaa sekin löytyä vielä jostain kaapin pohjalta… 😀

 6. NKM says: Vastaa

  Aivan ensimmäisenä tulee mieleen kristallinkirkkaana ala-asteajoilta Lumenen ihoglittertuubi! Itselläni oli sinistä.
  Sitä sudittiin discoon silmäkulmiin.. oi että mikä näky varmasti sitä on tullut oltua 😀

 7. Mitään tiettyä muistoa ei nyt tule mieleen, mutta Lumene on kyllä jotenkin sellainen luottomerkki jota tulee ostettua suht usein. Se yksi rauhoittava ja kosteuttava naamio on kyllä ihan loistokamaa! Pitäiskin nyt talvea vasten ostaa uusi puteli sitä. Ja kynsilakoissa tykkään siitä leveästä sudista! Eipä sillä, loistavia ne lakat on muutenkin. 🙂

 8. Sunday says: Vastaa

  Mun eka muisto Lumenesta on puhdistusmaito ja kasvovesi, mitkä nyysin äidiltä käyttööni joskus vuonna 1989. =) Tunsin itseni niin aikuiseksi käyttäessäni noita tuotteita (olin ala-asteella 😀 ).

 9. Siili82 says: Vastaa

  Mun eka puuteri oli Lumenen, hankin sen Lahden Sokokselta.

 10. Niina says: Vastaa

  Ensimmäiset omat meikkini oli Lumenea, sitä ennen salaa äidin ja siskon meikkipusseilla kokeilemassa. Lumene on itselle ihan ykkösmerkki, tykkään. 🙂

 11. Kaisa says: Vastaa

  Mun lempparikulmatuotteisiin kuuluu Lumenen kulmakynä (sävy nro 2). Niitä on tullut käytettyä lukemattomia ja sävy on just eikä melkein mulle sopiva ja toivon, ettei sitä koskaan lopeteta.
  Kerran ystäväni tonki meikkipussiani uteliaana ja nosti pöydälle seitsemän (!) nysää kulmakynää. Miksi olin kaikki säilyttänyt? En tiedä.. Suurin osa niin nysiä, ettei niitä voinut enää terottaa, mutta en ollut raaskinut poiskaan heittää…? 😀
  Lumenen Time Freeze Instant Lift Serum on juuri kasvoilla, siitä tuotteesta en luovu vaikka kuka sanois mitä!

 12. SaR says: Vastaa

  Ensimmäiset lumene-muistot koskevat varmaankin puuteria, jota silloin 2000-luvun alussa teinityttönä tupsuteltiin naamaan puolet paketista kerrallaan ja mitä matampi ja peittävämpi, sen parempi. Jälkeen on tullut paaaaaljon hyviä ja mainitsemaani muistoa parempia kokemuksia 🙂 Nykyään suosikkeja mm. kaikki herkän ihon tuotteet. Meikkivoiteetkin todella hyviä, mutta ihoni ei tahdo kestää oikein tukkiutumatta mitään nestemäisiä voiteita. Kulmavaha tummimmassa sävyssä on myös huippu!

 13. Laura says: Vastaa

  Lumene – Koska Naiset ovat Kauniita

 14. Krista says: Vastaa

  Ekat lilat luomelle oli just nimenomaan Lumenella..voi jee sitä 80-lukuu =)).

 15. Tahrataide says: Vastaa

  Lumene on aina kuulunut vakio kosmetiikkasarjoihin joita käytän. Paras meikkivoide on Lumenen CC <3 Kun olen sitä käyttänyt niin olen monet kehut saanut kasvojen ihosta. En vaihda sitä!

 16. Piiju says: Vastaa

  Lumenella olen aloitellut meikkaamaan ala-asteella ja yhä edelleen, 37vuotiaana suurin osa meikeistä on Lumenen. Viime vuodet olen ollut täysin naturel, mutta nyt lasten kasvettua on aikaa myös itselle ja meikkipussin päivitykseen tämä paketti olisi omiaan.

 17. plussaa says: Vastaa

  Ensimmäinen huulipuna oli ysäritytöllä Lumenen :”) Ja teininä puuteri aina. Se jäätävin vaalein sävy tietty.

 18. nimetu says: Vastaa

  mulla oli joku lumenen luomiväri missä oli valkoinen ja vaaleansininen luomiväri joskus yläasteaikoina. käytin sitä ihan liian paljon. hyrrrrr. en enää kyä pistäs vaaleansinistä luomille ihan siinä määrin 😀

 19. krisu says: Vastaa

  Lumenen meikkejä on tullut käytettyä vuosikymmeniä, etenkin huulipunia. Meikkivoide oli vuosia käytössä kunnes lopettivat vaaleimman sävyn ja muuttivat koostumusta. Oli kyllä paras meikkivoide..

 20. BIKKE says: Vastaa

  Kyllähän sitä vrehotkin vaihtuvat syksyisimpiin niin yhtälailla sitä itsekkin hakeutuu hieman tummempiin ja erilailla hohtaviin sävyihin. Lumene näyttäisi jälleen onnistuneen sävyissä. Ehdottomasti mukana 🙂

 21. Mukana ihanassa arvonnassa, kerkesimpäs! Meikkaan töihin ja kauppaankin pitää sutaista nassuun meikkiä….aloitin jo aika nuorena, ala-asteen aikoihin meikkaamaan ja muistan, että ensimmäiset tuotteet olivat oman öidin meiikkipussista napatut Lumenen kirkkaan punainen huulipuna ja musta kajalkynä. 🙂 Nyt tuo värimaailma on hiukan pehmentynyt vaaleampiin sävyihin. 🙂 T: Kati

 22. Dalena says: Vastaa

  Ensimmäinen huulipuna minkä ostin itse, oli lumenen Wild Rose Lip Shine n. 01!

 23. HannaK says: Vastaa

  Lumene oli varmasti käytetyin merkki silloin kun aloitin meikkaamisen 90-luvun lopulla. Suosituin huulipuna taisi olla lumenen peitepuikko! Ihan järkyttävä ysin luokkakuva kun jokatoisella ei erotu huulet ollenkaan 😀 trendikästä nudea.

 24. Sari P says: Vastaa

  Voi että, Lumenesta tulee aina mieleen se sininen ysäripuuteriboxi, sävynä jokin kalmankalpea 😀 Pitkään kesti, ennen kuin Lumenea aloin taas käyttämään teiniajan jälkeen, ja nyt olenkin löytänyt sieltä uusia suosikkeja!

 25. Mabe says: Vastaa

  Lumenen puutereita on tullut käytettyä teiniajoista lähtien. 🙂

 26. Ulla says: Vastaa

  Lumene..sitähän on ollut aina, eikö se kuulu jo vähän niinkuin suomalaisuuteen, kuten sauna jne!? Näin minä ainakin sen muistan ihan lapsuudesta asti ja ensimmäisiin ihonhoitotuotteisiin nuoruudessani tutustuessa. Lumene oli ns. varma valinta jo tuolloin. Hinta-laatusuhde ollut aina kohdillaan, joten tuotteet ovat pysyneet elämässäni aina tähän päivään saakka ?

Vastaa