Hei hei mitä kuuluu

No kaikenlaista kuuluu! Ainakin näitä:

-Tein ensimmäistä kertaa tilauksen iHerbiin. Ajattelin tehdä tästä isomman postauksen, kunhan pakettini saapuu, eli ensi viikolla. Tilasin kaikkea kivaa!

-Alma kasvaa ja voi hyvin. Sille on tullut pieni pömppis kaikesta siitä ruokamäärästä, jonka se päivittäin sisäänsä vetelee. Mua hymyilyttää aina, kun nostan Almaa ja tunnen sen hassun masun. Runsaan karvamäärän takia se ei ulospäin näy.

-Olen pysynyt päätöksessäni olla värjäämättä hiuksiani ja päänahkani voi jo paljon paremmin. Eikä juurikasvu ihme kyllä edes suuremmin ahdista (tosin se ei olekaan vielä mikään ihan mahdoton).

-Menen sunnuntaina Deli Café Mayaan brunssille. Ajattelin tehdä tästä kunnon postauksen tänne blogiini, koska uskon brunssikokemusten kiinnostavan itseni lisäksi muitakin. Vai kiinnostaako?

-Päätin olla tosi massaa ja tilasin viimeinkin Fjällrävenin Kånken-repun. Aion käyttää sitä pääasiassa treenikamojen roudaamiseen, koska sain tarpeekseni ylisuuresta treenikassistani, joka vei liikaa tilaa julkisissa kulkuvälineissä. Olisin halunnut vaaleanpunaisen Kånkenin sinisillä remmeillä, mutta se oli loppuunmyyty kaikkialta, joten tyydyin kokopinkkiin. Tilasin sen UK:sta ja sen saapumista tässä odottelen.

-Olen huomannut, että kissanruokaa tosiaan kuluu. Kiitos suursyömäri-pömppis-Alman. Olenkin siirtynyt tilaamaan isompia purkkeja Zooplussasta. Olen huono tilaamaan suurta määrää kissanruokaa kerrallaan, siksipä naputtelen uutta tilausta kerran kuussa…sitäpaitsi pelkään ehkä liikaa, että kissat päättävätkin yhtäkkiä olla tykkäämättä jostain, jota olen tilannut sata purkkia…

-Alan nyt säästämään ensi talven ulkomaanreissua varten. Johonkin kauas, lämpimään, kiitos. Bali on ollut haaveissa jo kauan. Vielä en varsinaisesti kaipaa ulkomaille, mutta sitten pimeän taas tultua…

-Mutta olen saanut päähänpinttymän kalliista Adidas by Stella McCartney -treenipöksyistä (100 e) sekä Triangl-bikineistä (n. 100 e tulleineen)!!! Hoen itselleni päivittäin, etten oikeasti tarvitse kumpiakaan!

-En ole koskaan ollut mikään kevätihminen, mutta jösses että NYT olen! Ihan huikeeta, kun aamuisin paistaa aurinko ja on vielä valoisaa kun lähtee töistä! Ja odotan kovasti jo kesää, lämpöä ja mansikoita. Ja lomaa.

Ja ihanaa, että on taas perjantai. Kiva viikonloppu tulossa: näen pitkästä aikaa lukioaikaisia kavereita, teen lämpimiä voileipiä ja aion ostaa Ben&Jerry’sin uutta jätskiä (sitä frozen yoghurtia). Ja se brunssi ja kaikki. Ja leffaan: Only lovers left alive. Jee!

Mitä teille kuuluu tai onko jotain sanottavaa tästä mun meiningistä?

36 Comment

 1. Onpa Alma söötti, kun se keikkuu olkapäillä! ♥ Toinen mun kissoista tekee samaa, se on vähän vähemmän sööttiä kun niskassa roikkuu noin metrin mittainen kollinmötkäle… 😀

  1. Joo, on se vielä tosiaan ihan sööttiä, mutta ehkä sit parin kuukauden päästä ei. 😀

 2. Niina says: Vastaa

  Hei mäkin oon himoinnut Stellan treenipöksyjä, mutta en nyt ihan oikeesti tarvitse uusia. Silti houkuttelee, ääh.

  Ja no siis Bali. Mua melkein harmittaa, että tuli Malesiasta lähdön jälkeen siellä käytyä. Tai että voi kun oltaisiin sen sijaan menty vaikka Laosiin tai mihin tahansa muualle. 😀 Mutta toisaalta, kyllähän se kannattaa itse käydä kokemassa. Kauheudessaan ja kauneudessaan. Voi ainakin sanoa käyneensä.

  P.S. Ihana ihana ihana Alma <3

  1. Mulla on kyl vahva tunne, että jossain vaiheessa mä oikeesti ne pökät tilaan. 😀 😀 Äääähhhhh…Net-a-porterin toim. kulut 15 euroa vaan ehkä eniten hirvittää. 🙁

   Nojoo, oon kuullut Balista sekä hyvää että huonoa, mutta tosiaan, paljon huonoakin. Että kannattais kuitenkin valita joku muu saari, siitä läheltä? Hmm…Kyselen kokemuksiasi viikon päästä! 😀

   PS. On se ihana! <3

  2. Niina says: Vastaa

   Stellan housuja olen bongaillut myös Zalandolta ja Nellyltä. Tosin Zalando myi haluamani pöksyt loppuun ennen kuin ehdin kiss..tai siis Almaa sanoa. 😀 Ei siis sillä, että olisin ostanut mitään vaikka omaa kokoa siellä olisi! Mä vaan katselen.

   Viikon päästä jee! 🙂

  3. Jep, mutta Nellyllä ne maksoi 50 euroa (!!!!) enemmän, ne osaa kyl vetää ylihintaa kaikesta. 😀 Ja enää ei ole niitä mun himoitsemiani sielläkään, Zalandolla oli vaan jotain XL-kokoa. 🙁

  4. Vähän jokapaikassa olleena sanoisin, että mieluummin vaikka Malesian Penangiin kuin Balille. Bali oli hiukan pettymys. Tosin asustelin aidommalla paikalla kuin tyypilliset aussituristit.

  5. Hmph!

 3. Heidi says: Vastaa

  Jee, täälläkin odotellaan jo kyläilyä! Mä lähden metsästää Nykistä Stellan pöksyjä, mahtaakohan olla samat 🙂

  1. Ai niin!!! Mun pitää näyttää ne sulle! Muistuta! 🙂

 4. Ruu says: Vastaa

  Alma on niiiin ihana <3 Öö Satasen bikinit ? 😀 mit vit, käyttääkö bikineitä ihan niin paljon että niihin kannattaa sijoittaa se satanen, veikkaan että sä ostat joka vuosi uudet bikinit kumminkin 😀

  1. No siis semmosen 70-80 USD noi Triangl-biksut maksaa, mutta Australiasta asti tulevat ja siihen jotkut 30 e tullit päälle… 🙁 Mä en muuten oikeasti osta bikineitä IKINÄ, omistan vaan oikeestaan yhdet käyttökelpoiset ja nekin todella vanhat. Eli nyt menit metsään, en oo bikinihamstraaja! 😀 Näihin Triangl-biksuihin oon tietenkin blogien kautta ihastunut, huooh. Mutta joo, näissä tietenkin arveluttaa oikeat koot yms.

 5. Nonnu says: Vastaa

  Alma on kyllä niin rakkautta <3

  Hei kiitti tuosta otsikon aiheuttamasta Apulanta korvamadosta! 😀

  1. Mullakin alko heti soimaan se! 😀

 6. nea says: Vastaa

  Mä rakastan ruokaa (ja kosmetiikkaa ja kissoja, joten sun blogi on aika osuva mulle), joten kyllä kiinnostaa brunssipostaus!

  1. nea says: Vastaa

   Ja mulle tollaset leo-biksut, kiitos! Jaetaan postikulut 😀 En yllytä en!!

  2. Pitäiskö??? 😀 Ja uskaltaako tilata, kun NÄÄ KOKOASIAT. 😀 Tosin, ei ne tullit ehkä kolmekybää ole, jos tilaa vaan yhdet, esimerkkitilaajat on tilanneet useammat…

   Mä haluan Billie Fireflyt, Tilly Sunburstit tai New York Noirit! 😀 Enkä ehkä osais ees päättää. 😀

 7. Kissanpentujen vatsat! <3 Ihania pömppöjä!

  1. Annan kuulemma liikaa ruokaa!! :’D Vaikka EN ANNA, Alma se syö poikienkin kupit tyhjiks!

 8. 🙂

 9. Musta sä voisit muuttaa koko blogin pelkäksi Alma-blogiksi 😛 Tai jos on pakko kosmetiikasta postata niin ainakin Alma kuvaan mukaan: Tässä näette miten Alma terävillä pikku kynsillään juuri hajoittaa lempivoidepurkkini… 🙂

  1. Heh, Almaa nyt on vielä suht helppo kuvata, pojat nihkeilee. 😀 Mut kohta varmaan on jo ihan sama. 😀

 10. Mohn says: Vastaa

  Joo on; hyvä meininki! 🙂

  1. Haha 🙂

 11. Itse siirryin värjäämään hiukset hennan ja indigo sekoituksilla (Mc Urth, Ekolosta), koska hiuspohja kuivui aina värjätessä niin, että iho oli kireänä jopa kolme päivää! Nyt hiukset ovat pehmeät ja terveet, sillä kasviväri tarttuu ainoastaan hiuksen pintaan, eikä vaurioita hiuksen rakennetta. Suosittelen!

  Mä tilasin Zooplussalta myös 400g purkkeja Cosmaa ja taidetaan syödä nuo pienemmät purkit ensin, koska Mochan ruokahalu on laskenut kollittamisen takia yllättävän paljon. Edullisemmiksi nuo isommat tulevat kyllä, mutta tarttee sen toisen kissan 😀

  1. Mä haluun päästä eroon kokonaan tummalla värjäämisestä, ja siirtyy johki paljon vaaleempaan raidotusjuttuun…saa nähdä! 🙂

 12. Mari says: Vastaa

  Mä oon kans kasvatellu omaa väriä, mutta kävin tänään parturissa. Se ei päättynyt hyvin. Nyt mulla on selkeä raja blondin ja oman värin välillä enkä tiedä mitä sille pitäisi tehdä. En oikeen usko, että sitä voi jättää tuollaiseksi. Aaaargh!

  1. Oho 🙁

 13. Satu says: Vastaa

  Mua alkoi hymyilyttämään ajatus kissapömppiksestä :—D

  1. Heh, no se on kyllä jotenkin ihan hassu. 😀

 14. Hanna says: Vastaa

  Brunssiarvostelut kiinnostaa aina 🙂

  1. Jes, huomenna yritän saada tänne! 🙂

 15. Taru says: Vastaa

  Voi Alma <3

  Tämän tytär muuten tilasi kaverinsa kanssa noita biksuja, hinnaksi tuli n. 65 €/ naama (siis kaksi naamaa) ja paketti ei jäänyt tulliin eli saivat vaerovapaina 😉

  1. No kävipä sitten tuuri! 😀 Kyl mä taidan nuo biksut kotiuttaa… 🙂

 16. Hahaa, meillä on kaapit täynnä zooplussan ruokia kun katti on aina ison satsin tilattuani päättänyt että ”äitiii mä en enää tykkää tästä!” MUTTA! Tähän kun menetin hermoni ja nappasin raksubaarin pois tarjolta, niin johan on alkanut ruoka maistua. Nyt syödään kolmesti päivässä ja puolet ruuasta raakaa, ja johan on äiti ja tytär tyytyväisiä. Tavoitteena saada ne kaapit tyhjäksi ruuasta (ne on siis ihan oikeasti täynnä kissanruokaa.)

  1. Joo, mäkään en pidä raksuja jatkuvasti saatavilla. Almalle vielä maistuu mikä vaan (paitsi pateelle se jo eilen irvisteli…), mutta eiköhän tuo tuosta nirsoudu niinku kaikki muutki 😀

Vastaa