1 v 9 kk

Alma

– Alma (jonka piti olla sinitabby Pyhä Birma, mutta onkin kai nyt enemmän jotain ruskeaa) on ollut meillä jo puolitoista vuotta! Aika kuluu niin älyttömän nopeesti, ettei oikein edes tajua. Alma täyttää joulukuussa kaksi vuotta, joskaan tuota vanhenemista ei neidistä mitenkään huomaa… Paitsi ehkä koon ja karvamäärän osalta. Mielenkiinto johtoihin ja kylppärin suihkukaivoon on kadonnut, mutta uudempia mielenkiinnon kohteita on mm. palvelijoiden varpaiden pureskelu öisin ja verhoissa roikkuminen.

-Alma on edelleenkin ihanan kaikkiruokainen, lemppareita on jauheliha ja Mustin ja Mirrin kanakuutiot. Nämä edellä mainitut saavat Alman kiljahtelemaan ilosta. Kuin myös edelleenkin kaikki värikkäät kimallepallot.

Alma

-Rosa -koiraan Alma ihastuu koko ajan enemmän, huomaa kyllä että se on tottunut ihan pennusta Rosaan, toisin kuin pojat, vaikka eivät nekään Rosaa mitenkään arastele. Alma kuitenkin tykkää puskea ja kiehnätä Rosaa vasten. Onneksi Rosa on kissoihin tottunut ja vaikka välillä vähän hämmästeleekin Alman rakkaudenosoituksia, ei ole oikein moksiskaan. Hassut.

Alma

-Kaikki meidän kissat on hirmu ihania ja kauniita, mutta Alma on niin söpö, että joskus mietin, että miten kestän sen söpöyttä. Etenkin nukkuessaan Alma näyttää joltain supersuloiselta pehmolelulta (joka kyllä herättyään palauttaa hyvin pian todellisuuteen ei-niin-kauniilla rääärääräää:llään).

-Itsepäinen Alma on ollut aina, ja pojista poiketen ei viihdy sylissä yleensä kovinkaan kauaa. Tykkää kyllä silittelyistä ja saa usein hellyydenkipeyskohtauksia, mutta harvemmin on pidempään palvelijoidensa lähellä.

-Terveenä Alma on pysynyt koko tän kohta parin vuotensa ajan, ei ole ollut tarvetta käydä eläinlääkärillä kuin ne pakolliset terveystarkastukset. Vatsan kanssa on ollut vähän ongelmia jos on annettu kastikepohjaisia märkäruokia, mutta niitä nyt on enää turha Almalle edes kokeilla.

Alma

Vaikka kaikenlaisia kiehtovia kissanpentuilmoituksia usein ihastelenkin, enempää kissoja en tänne huusholliimme halua, ehkä koskaan. Mutta kyllähän tämä seuraava ainakin parikyt vuotta näiden nykyistenkin seurassa vierähtää. 😉

P.S. Ilmoitan tässä samalla Urban Decay UDEPP-voittajan: SARAGALAXY! Onnea! Laitan osoitetiedustelumeiliä tulemaan.

23 Comment

 1. Anna says: Vastaa

  Awwws Alma <3 Pyhä birmat on kyllä aina vaan naamasta niin älyttömän söpöjä!

  1. Joo, onhan nää karvaisemmat kissat aina semmosia nimenomaan supersöpöjä. 🙂

 2. Sonja says: Vastaa

  Alma on niin söpö 🙂 Kaunis neito hänestä on kasvanut <3

  1. No nii-i! <3

 3. Satu says: Vastaa

  Söpis Alma <3 mul on kissakuume 😀 mut en tiä meniskö neljäs :s

  1. Meillä ei! 😛 Tai menis, mutta…ei.

 4. En kyllä kestä Almaa! Miten se on niin ihana <3 toivon että joku päivä meilläkin olisi kissat ja koira kavereita. Ilman riehumista ja rääkymistä. Pipsalle kelpaa vain broilerin sydän, ei oikein tykkää muusta raa´asta. Mutta pitääpä noita kanakuutioita kokeilla, onko niissä luujauhoja seassa? Mustin & Mirrin kalkkunakuutioissa on ja siksi ei varmaan tykkää.

  1. On luuta seassa! Niitä kalkkunakuutioita Alma tykkää syödä kans.

 5. Jes, mä täällä hypin riemusta, kun voitin, kiiitoooooos <3

  Voi miten suloinen ihana Alma :3

  1. Jeee! 🙂

 6. Alma on IHANIN!!! Mutta paljon muita suloisia kodittomia kissoja löytyy Kisu ry:n sivuilta eikä noin 50 alle luovutusikäistä kesän pentua ole vielä edes netissä…
  Mä olen nyt kuukauden verran toiminut Kisu ry:n ensikotina eli mulla on hoidossa kaksi ikiomaa kotiaan odottavaa varsin somaa koditonta tyttökissaa 🙂
  Tässä linkki Kisun kodittomiin kissoihin: http://www.kissojensuojelu.fi/kissat/

  1. Joo Kisu ry on tuttu kyllä. 🙂 Facessa aina huokailen niille ihanuuksille.

 7. Voi Almuskainen, niin suloinen <3

  1. <3

 8. sanna says: Vastaa

  Ihana ja niin nätti Alma ♡ tulee taas kova kissakuume

  1. No on mullakin kissanpentukuume jatkuvasti päällä. 😀

 9. Iik, kun se on söpö! Mun puolesta vaikka jokatoinen blogijuttu voisi keroa Almasta. <3

  1. Hehe. 😀

 10. MarjoH says: Vastaa

  Terveisiä Almalle! Mikä mahtaa olla hänen oikea nimensä? Täällä kolme birmaa lähettää terkkuja 🙂

  1. Alma on Talviyön Angelite. 🙂 Täällä näkyy vähän sisaruksia ja äippä.

   Ja täällä vähän isompina vaikkakin vielä alle luovutusiän. 🙂

   1. Niin ja terkkuja takasi!

 11. RuuRuu says: Vastaa

  Alma on kyllä niiiiin kaunis <3 Ja kyllä mäkin pentusia kattelen, mutta ei tuu kyl jannuen jälkeen ainakaan heti kissoja, on vaan niin pal helmpi lähtee vaik lomalle, kun ei tarvii sit hoitajaa järkäillä ym ym…

  1. Niinpä!!!

Vastaa