week end

Nopeasti tuli taas viikonloppu ja nopeasti se sitten menikin. Mun viikonloput tuntuu olevan nykyään aika samanlaisia! Lauantaina herätys viimeistään kympiltä ja klo 12.20 alkavalle kahvakuulatunnille Ruoholahteen. Nyt olin tän lisäks vielä yli tunnin hiihtolenkillä Arabianrannassa, ihan täydellinen hiihtokeli ja tykkäsin hiihtämisestä ihan yhtä paljon kuin sillon joskus peruskouluaikoina. Ja hiihtämisen jälkeen ruoka maistuu maailman parhaimmalta! (tähän ziljoona sydäntä)

Pojat pelasivat la-aamuna iPadilla kissoille tarkoitettua peliä. Tai siis Arska pelasi ja Reiska vahti vieressä, ettei Arska vaan huijaa…

Loppuilta vetkuteltiin kotona, Game of Thronesin tokaa kautta, lukemista ja nukkumista. Tosta hiihtämisestä iski mulle ihan järkyttävä raitisilmamyrkytys ja olin ihan veto pois!

Pojat ovat viihtyneet nyt ehkä tiiviimmin toistensa lähettyvillä, erityisesti silloin jos jotain erikoista tapahtuu, kuten hyvin epäilyttävän näköistä suksien voitelua…

Sunnuntaina herätys taas jo klo 8 (OIKEESTI!) ja Ruoholahteen klo 10.20 alkavalle kuulailutunnille, olipas tällä kertaa täyttä. Sunnuntain kuulavetäjä on ehkä paras, hauska tyyppi ja hyvät tunnit. Ja rokki soi! Tunnin jälkeen kotiin syömään ja puoli kahdeksi Hoiva-Viikkiin mummojen luo.

Mummoille olin leiponut banaanikuivakakun joka otettiin ilolla vastaan, itseäni varten testasin Nelliinan ohjeella terveellisempiä rahkalettuja. Kuva kertoo taas kaiken, eli metsään meni. Yhden letun sain joten kuten pysymään kasassa, mutta sen jälkeen oli vaan kamalaa palanutta kaaosta. Sitä yhtä maistettuani olin kyllä vaan helpottunut, ettei enempää tarvinnut syödä, YÖK. Tämän jälkeen kaivoin kaapista kaikki epäterveelliset ainekset ja tein kunnon vohveleita. NAM. Olen nyt oikeasti sitä mieltä, että herkutellaan harvemmin mutta sillon herkutellaan kunnolla. Ei enää mitään karppauspaskaa!

Lisäksi käyn näköjään nykyään sunnuntai-iltaisin mummoilun jälkeen elokuvissa. Eilen käytiin katsomassa Paperboy, joka jätti jotenkin hämmentyneet fiilikset. En tiedä pidinkö vai en, ehkä enimmäkseen pidin. Hmm.

Mimmostas teillä?

24 Comment

 1. Panda says: Vastaa

  Pädipeli kissoille, apua 😀 <3

  1. Joo noita on erilaisia 😀 Arska villiintyi heti.

 2. M says: Vastaa

  Heeei, meikäki tehny protskupannareita joskus! 🙂 Otin reseptin tuolta Pakkotoiston puolelta eikä ollu mitää ongelmia vaikka oon kans melko käsi keittiössä 😀 Ne oli kyllä iha hemmetin hyviä, kannattaa kokeilla rohkeasti uudestaan!

  1. Mä en ikinä onnistu näissä terveyskokkailuissa. >:( ainakaan silleen et söisin enää toiste…

 3. Parhaat pojat! Ihan mahtava tuo kuva missä jätkät kauhuissaan kattoo mitä tapahtuu! <3

  1. Heh, joo.

 4. JOo mäki tein noita lettuja kerran, hajos kun niiden päälle hengitti.. ish.

  1. Joo ei pysy kasassa tämmöset mitenkään!!

 5. Memmu says: Vastaa

  Hahah oli pakko hommata omaan padiin kans peli kissoille, kas kun tommoista oo tullut ajatelleeksikaan aikasemmin! Oli kyllä ihan ehdoton hitti, jotain hyötyä tostakin kapineesta! 🙂 Nuorimmainen pelasi niin täysillä, että paiskoi pädiä menemään pitkin lattioita

  1. Heh, Arska meni tosta välillä Twitteriin. 😛

 6. Anni says: Vastaa

  Ihan mainioita katteja sulla 😀 Ja aika mahtava työ sillä, joka saa kehitellä pelejä elukoille!

  1. No älä! 😀

 7. Pojat pelaa. Cool 😀
  Ja hyvä ilme pojilla hämmästellessä :))
  Ja huuiii mitä hurrjaa liikuskelua, kahvat ja hiihot päälle. Huh huh.
  -Helena ja Blackie-

  1. Joo, olen itsekin hämmentynyt.

 8. ebeth says: Vastaa

  Mä oon kyllä kuullu noista kissapeleistä, mutta nyt vasta ”näin” tosikäytössä. Pakko ladata toi ja kattoa onko mun kissoista tähän hi-tech -maailmaan! 🙂

  1. Kannattaa! 😀

 9. Noora says: Vastaa

  Mitäääh?! Löytyykö padeiltä myös kissoille pelejä! Hih, ihanaa 😀 Olisikohan sovellusten joukossa myös joku vastaava versio koirille; josko tuo meidän Eppukin malttaisi joskus olla sellaisen parissa edes hetken paikoillaan! 😀

  1. Kyl joo, pojat eilenkin pelasivat innoissaan 😀

 10. Heeeij, mikä ton pelin nimi on?

  1. Hmm en tiedä, mutta kaikenlaisia löytyy App Storesta hakusanoilla ”games for cats” !

   Pitää tarkistaa tuo nimi vielä, ei oo mun ipad 🙁

 11. EMMI says: Vastaa

  Mää en kestä, niin söpöjä kissoja!

  Mulla on tuo peli iphonessa. Kissa ei vaan oikeen hiffaa sitä. Se luulee, että se valo/hiiri menee kännykän alle ja etsii sitä siten sieltä eikä näytöltä. 😀

  1. Heh, Arskakin kyllä tassuillaan haroo ilmaa pelatessaan. 😀

 12. ”Pojat pelasivat la-aamuna iPadilla kissoille tarkoitettua peliä.”

  Hahaaa, mä en kestä 😀 Mäkin rakastan sun kissoja täältä ruudun takaa <3
  Varsinkin kun omat ovat pysyvästi hoidossa maalla äitini luona 100km päässä. Vein ne sinne joskus kesän ajaksi hoitoon, eivätkä ne enää tottuneet kerrostaloon. Masentuivat ja kärsivät ja oli pakko antaa ne pois :'(

  1. Onpa tylsää. 🙁 Mutta tärkeintä tietenkin, että kissat voivat hyvin!

Vastaa