K-7Kaikki ärsyttävyydet tuntuvat kasaantuvan aina samaan aikaan. Aivan mahtavan Tallinna-viikonlopun jälkeen oli pakko mennä hammaslääkäriin kun ien turposi ja googletin tietenkin heti kauhuissani juurihoitokokemuksia (= virhe). Hammaslääkärikin pelotteli niillä ennen kuin edes suuhuni vilkaisi! Mutta ei siellä ollut mitään juurihoidettavaa, ei edes reikää hampaassa. Ien kuitenkin avattiin ja puhdistettiin ja ei ollut kivaa sen aikana eikä varsinkaan sen jälkeen. Mutta muistinpahan taas, että siellä hammaslääkärissä kannattaa käydä hieman useammin ja varasin samalla ajan kunnon tarkastukseen.

Tallinnassa sain havaita, että alimmasta microdermalista oli timantti irronnut. Sitä menin sitten heti hammaslääkärin alta pois hoidettuani fiksauttamaan ja sain kuulla että koska se koru oli vinossa ja ulos tunkemassa ja iho sen ympäriltä vähän tulehtunutkin, se kannattaa ottaa pois. Ja sehän sitten samantien otettiin. Nyt on jäljellä enää siis ylimmäinen micro, joka onneksi on kunnossa. Uuden saisin poistetun tilalle kahden viikon kuluttua, mutta en oikein usko, että haluan. Saa nähdä. Onneksi niskastani (kahdella korulla) ehdittiin napata kiva kuva erääseen ensi viikolla ilmestyvään aikakauslehteen! Ja suuret kiitokset taas Lävistysliikkeen pojille erinomaisesta palvelusta ja myötätunnosta!

Mutta ei jotain tylsää ettei jotain kivaakin! Isoveikka piristi minua pinkeillä Shwingseillä. Kiinnitin ne heti jumppatossuihini ja on muuten aivan huikeet, kyllä treeni alkoi suorastaan lentää! Poikaystäväni mielestä minun pitäisi alkaa käyttäytyä ikäni mukaisesti, joka kuulemma ei ole enää 7 vuotta. Se ei vaan tajua. Miehet eivät vaan tajua.

Lisäksi ostettiin liput Rock The Beachiin. RAMMSTEIN! En olekaan nähnyt sitä kuin vasta kaksi kertaa.

Ja olen syönyt jo paljon mansikoita, lähinnä espanjalaista sorttia, mutta mansikka kuin mansikka.

Olisi kyllä tosi kiva kuulla, onko teidän elämässänne nyt enemmän iloa vai ärsytystä? Kertokaa ainakin niitä iloisia asioita!

P.S. Joojoo, lupasin aiemmin, että mitään Instagram-kuvia ei tänne blogin puolelle itse postauksiin pölähdä, mutta näin nyt sitten näköjään kuitenkin kävi. Ei tämä ehkä ollut ihan hirveän paha juttu.

30 Comment

 1. Täällä on kyllä meneillään jo vähän pidempään kestänyt eniten vituttaa kaikki-kausi. Viikon iloisin asia lienee ollut uusi t-haaroitin jolla sain Elisa viihteen vihdoin toimimaan 🙂

  1. 😀

   Elisa Viihteen ja kaiken siihen liittyvän oheiskrääsän kanssa on kyllä tullut menetettyä täälläkin hermot ihan vaan pariin kertaan…

 2. Mua vaan vituttaa tällä hetkellä osa työkavereista (ei mitenkään suuresti), mutta nyt vaan kaikki pikkuvirheet ärsyttää töissä. Kotona kaikki menee hyvin. Ja tänään sitten ei edes osa ohjelmista toimi töissä ><

  Rammsteinin mä olen nähnyt vain kerran vuonna 2001 Mutter-kiertueella. En ole pahemmin uusimpia levyjä kuunnellutkaan Mutterin jälkeen.

  1. Ah, ne on loistavia! Uusimmastakin (joka nyt ei oo enää niin kovin UUSI) tykkään törkeesti.

 3. Täällä toivutaan viime viikon ”työ”matkasta Costa Bravalle 🙂 Tosi kivaa, mutta sairas minuuttiaikataulu ja hervotonta ympärijouksemista koko valveillaoloaika..
  Eilen illalla selvisi, että tänä iltana edessä on raksahommia (mulle, mies ei osaa/kykene/halua 🙂 Tuna nimittäin seikkaili takapihan puolitoistametrisellä aidalla matkalla naapuriin.. Että nyt tulee sitten kanaverkkoa!

  Eniten vituttaa työ(paikka) ja muuten asiat on aika jees. Eilisen kohokohta oli kun voitin miehen minigolfissa 🙂

  1. Minigolf on kamalan tylsää!!!!! 😀

  2. Ei tossa seurassa 🙂 Siellä vaan lapsiperheet kauhisteli kun kuusi 30+ ”aikuista” huutaa ja kiroilee. Ihan sairas kilpailu ja psyykkaaminen ja sabotointi tekee pelistä kuin pelistä nautittavaa!

  3. Mulla on vaan tylsiä kokemuksia 🙁

 4. Ite oon tällä hetkellä musiikileirillä, jossa oon saanut tänään aamulla kokeilla joogaa. Oli kyllä mielenkiintoista ja pidin siitä yllättävän paljon.
  Ei ole tällä hetkellä mitään ärsyttävää, ainakaan vielä, onneksi.

  1. Mä en pidä joogasta 😛 Enkä pilateksestakaan!

 5. Oh Rammstein 🙁

  Hyviä juttuja: Mega-aamiaiset, en oo enää kipee = voin REEENATA, lihaskipu ja kaksi deittiä yhden illan aikana 😀

  Mulla ei ole mitään mistä valittaa just nyt tällä hetkellä. Tiedän – ihme on tapahtunut!

  Ootko muuten heinäkuun puolessa välissä – elokuun alussa Helsingissä? Mä tuun meinaa kotia sillon, ois kivaa hengata taas 🙂

  1. Jonkin verran ainakin oon! Ja elokuun alussa varmasti!

 6. M says: Vastaa

  Örh, no nyt keljuttaa aika pirusti ero n. viiden vuoden pitusesta suhteesta 😀 Mutta ehkä parempi näin kesäaikaan erota nii ei vituta yhtä paljon ku on aurinkoista(ainaki suurimmaks osaks :D) ja festareita ja roadtrippejä jajaja onha mulla eessä reissu Jenkkiläänki heinäkuussa! 🙂

  1. Heh, nojoo, totta. Tsemppiä!

   Ja jos muuten olet se M, joka voitti Aco-arvonnassa, niin katso sähköpostisi. 😀 Kohta arvon uudelleen…

  2. M says: Vastaa

   Kiitos! 🙂

   En oo kyllä kyseinen M, spostin tsekkaan päivittäin ja siellä se Saapuneet-laatikko ammottaa tyhjyyttään 😀

  3. No voi prkl!!

 7. Merja says: Vastaa

  Iloisia juttuja: On lämmintä, mutta ei läheskään yhtä kamalan lämmintä ko vielä viime viikolla. Pikkukisujen kasvun seuraaminen. Onnistuin punnertamaan tänään jumpassa ilman mitään ongelmia (maaliskuussa kun alotin treenaamisen ni ei onnistunu punnerrukset lainkaan ja nyt onnistuu paaaaljon paremmin jo). Torchwood. Enää alle kuukaus uuteen tatskaan. Fanfest. Oiskohan tossa jo tarpeeks niitä asioita mitkä tekee mut iloiseksi 😀

  Mie haluan kans nähä Rammsteinin! Ehkä joskus sekin toive toteutuu..

  1. Mullekin punnertaminen oli ihan hirveetä vielä alkuvuonna, nykyään melkeen lempparijuttu jumpissa. 😀 Kyllä sitä vaan kehittyy.

   Tahtoo kans uuden tatskan! Tai kaks :>

 8. Anonymous says: Vastaa

  Iloisia juttuja, työttömyydestä huolimatta 🙂 Haaparannan Ikeaan road trip tiedossa, peräti Oulusta asti 😉

  1. 😀

 9. Arja says: Vastaa

  Iloisia juttuja kuuluu ; perjantaina haetaan uusi perheenjäsen, 11 viikkoinen koirapoika <3 ( susikoira tappoi meidän 5kk vanhan havannapojan pari kuukautta sitten ).
  Toinenkin ilouutinen, Nikka-kissamme odottaa pentuja ; heinäkuussa luvassa pitkä- ja kiharakarvaisia kissanpentusia, ihanaa !!!

  1. Oiiii. <3 Onneks Rosa tulee meitä ilahduttamaan taas ihan pian 🙂

 10. Ottaa pattiin terveystarkastus joka määrättiin kun ”on tota ikääkin jo kertyny ja olet ollut vuosia poissa työelämästä.Sietää tarkistaa oletko ees työkuntoinen..”
  Tämmönen ei ois kyl itelle tullu pieneen mieleenkään.

  1. Voisko sitä ottaa jotenkin ilon kautta? :/

 11. Ruu says: Vastaa

  Voi pers tuota dermalia 🙁 no onneksi toinen on sentään vielä paikallaan:)
  vituttaa olla aina näin pa, Rammsteinin olisin halunnut nähdä, kerran olen nähnyt aikaisemmin, mutta ois sen voinut uudestaan katsastaa, no ehkä joskus vielä.

  1. Niinpä. Toisaalta se oli just se micro, joka otti aina eniten kiinni kun laitto esim. paitaa päälle. Joten luulen pärjääväni tällä yhdellä paremmin. Ja se tosiaan oli vinossa ja ulos tunkemassa lähes heti, joten parempi näin.

 12. Petri says: Vastaa

  Mäkin sain kuulla että olen kovin negatiivinen aina. Tämä tuli kyllä yllätyksenä. Nyt sitten pinnistelin eilisellä golf-kierroksella ja olin yltiöpositiivinen, ja kuinka kävikään, peli kulki kuin unelma. 🙂 Harmi vaan että ukkonen keskeytti loppukierroksen, ei saanut kokonaistulosta aikaan. Jatkanko positiivisuutta ensi kerralla? Ehkä sen aikaa että selviää johtuiko hyvä vire siitä. 😛

  1. Etkä ole mikään negatiivinen. 🙂

 13. Taru says: Vastaa

  Kyllä, Rammstein <33 Juhannus ei ole mitään tuon viikonlopun rinnalla!

  1. Ai mikä juhannus 😛

Vastaa