Tukholman ostokset

Tukholman reissusta jokunen viikko tässä jo ehtinytkin vierähtää. Nappasin taas lentokoneesta jonkun hemmetin flunssapöpön ja sen kanssa sitten painittiinkin melkeen kolmisen viikkoa. Onneksi kurkkukipu alkoi kunnolla vasta kotiinpäin lähdettäessä, niin ei mennyt itse reissu kuitenkaan pilalle. Eli hyvin jaksoin siis shoppailla! Ja shoppailinkin erinomaisessa seurassa, nimittäin mukaan matkaan lähti Liiallisuuksia-Elisa ja paikan päällä yhdeksi shoppailupäiväksi seuraamme liittyi Ostolakossa-Virve. Kyllä tällaisella kosmetiikkahöperöjengillä Sephoraan astuminen on niin paljon siistimpää! Eikä varmasti kukaan tuskaile vieressä kellon kanssa, että kauanko aikaa voi mennä yhden luomiväripaletin tutkimiseen…koska vastaushan on, että kauan!

Tein tosiaan ison osan pakollisista hankinnoista jo Barcelonassa, mutta toki ostettavaa jäi vielä Tukholmaankin. Heräteostokset ja etukäteen suunnitellut ostokset menivät aika fifty-fifty! Tarkastellaanpa shoppailujani hieman lähemmin:

Nämä yllä näkyvät ostin itse asiassa Täbyn ostoskeskuksen apteekista! Öljyiselle ja sekaiholle tarkoitettu Bioderman Sébium H2O -misellivesi oli mulle ennestään tuttu ja todella hyväksi todettu, joten ostoslistalla oli uuden pullon osto. Tää 250 ml maksoi Barcelonassa yli 20 euroa, Tukholmasta tän taisin ostaa noin viidellätoista? Nää Bioderman misellivedet ovat monen mieleen, suosittelen kokeilemaan! Toimii erityisen hyvin mun kiukuttelevalla iholla. Batsin dödön ostin ihan vaan koska aiempi oli loppumassa ja Suomessa ei tietääkseni myydä tällaista ”naisten versiota”, jossa tuoksu oli yllättäen aikas kiva! Tehokas deodorantti tämä! Ja hehe, Mikko Mallikas -huulirasva tarttui mukaan ihan vaan koska Mikko Mallikas. Rakastin niitä kirjoja lapsena, luin kaikki varmaan yli sataan kertaan!!!

Ritualsilla tuli toki käytyä ja viimeinkin sain uuden Smooth Operator -huulivoiteen jo kauan sitten loppuneen tilalle. Paras huulirasva tämä, taitaa olla mulla nyt kolmas laatuaan. Lisäksi halusin ostaa uuden vaahtosuihkugeelin ja olikin sopivasti uusi, ihana tuoksu saatavilla. Jos ette ole vielä tutustuneet Ritualsin vaahtosuihkareihin, niin paljon ootte menettäneet. Ja kun huomasin uuden vauvoille suunnatun Tiny Rituals -sarjan, en voinut olla ostamatta pesuainetta meidän tulevalle vauvelille.

Sitten Sephoran ostokset! Käytiin kahdessakin eri Sepossa: Täbyssä ja ennestäänkin tutussa Tukholman keskustan Sephorassa. Ja olihan se Täbyn paljon isompi!

Caolionin saippuan ostin minikoossa Barcelonasta, ja hyvä että otin sen käyttöön heti, koska nyt pystyin ostamaan saman vielä täyskokoisenakin. Aivan törkeen hyvä! Ainoa miinus on se, että se on saippua, haha! En juurikaan pidä kiinteistä saippuoista ja ainakaan naaman pesussa, mutta tää pesee ihon niin puhtaaksi, että kestän sen hankalan olomuodon. Too Facedilta mua ois kiinnostanut monikin uutuusjuttu joita ei sitten Tukholmassakaan ollut tai en raaskinutkaan ostaa, mutta Hangover -primer lähti messiin minikoossa. Olen kuullut tästä kehuja ja haluan testata (vielä en ole ehtinyt!). Myös Kat von D:n irtopuuterin ostin minikoossa Barcelonasta ja olikin niin jeppis-kamaa, että ostin nyt samaa ison purkin. Tää saattaa olla jopa parempi kuin hehkuttamani Laura Mercier…!? En ole ihan vielä päättänyt, kumpi parempi, mutta molemmat todella hyviä. Lock-It -meikkivoide oli tarkoituskin ostaa ja sävyjen kanssa pienen ikuisuuden tuskailtuani onnistuin kuin onnistuinkin -ihanan Virven avustuksella- valitsemaan just mulle sopivan (light 47 neutral). Ja kyllä, tykkään tästä meikkivoiteesta todella paljon.

Pieni pettymys oli kyllä taas Sephoran kaupanpäällis-näytteet, tai siis lähinnä se, ettei niitä ollut. Barcelonassa en saanut mitään ja Täbyssä olivat ”just päässeet loppumaan” ja jäljellä oli vaan tällainen muovipussukka. Mutta ilmeisesti jos myyjien kanssa oikeen kunnolla vaivautuu kaveeraamaan, näytteitä jostain kaapin perukoilta kyllä löytyy… pyydettyjen tuliaisten kanssa kun loppusumma kassalla ei ollut mikään parikymppiä.

Mutta nyt on Sephorat ainakin hetkeksi koluttu ja tyytyväisenä nyt käytän näitä ostoksiani. Kiinnostaisko joku näistä jotenkin tarkemmin?

16 Comment

 1. En ehkä kestä tota Mikko Mallikas -huulivoidetta, ihana!!! <3

  1. Kissis says: Vastaa

   NIIN ON! 😀

 2. Kat Von D:n tuotteita olen halunnut kokeilla jo pidemmän aikaa! Niitä saa ilmeisesti tilattua esim. Ranskan Sephoran sivuilta, joten voi olla että laitan jossain vaiheessa ainakin tuon Lock-it meikkivoiteen tilaukseen!

  1. Kissis says: Vastaa

   Mulla on kokemusta tosiaan näistä + mattahuulipunasta ja kaikki on kyl tosi jees! Ja joo, nyt voi tilata Suomeenkin!

 3. Tuuli ? says: Vastaa

  Kuulostaapa ihanalta tyttöjen reissulta ja ennen kaikkea ostoksilta <3 Paras misellivesi tulee musta Biodermalta, ite käytän kuivan ihon versiota 🙂 En oo koskaan käyny Sephorassa (Tukholmassakin viimeksi vuonna – 95!! Muahhhahhhhahhhaaaaa), mut siinäpä taas uus kohde mun to do-listalle 😀

  1. Kissis says: Vastaa

   Olikin kyllä oikein piristävä reissu! 🙂 Ja hei nyt sinäkin Sephoraan ihan ehdottomasti!!! Mut ennen viime kesän Tukholman reissua kävin iteki siellä viimeks joskus ala-asteen luokkaretkellä!

 4. Salka says: Vastaa

  Haha just kans tänään postasin omista Tukholma-ostoksistani 😀 Voi miten söpö tuo Mikko Mallikas -huulirasva, mäkin rakastin niitä kirjoja lapsena ^_^

  1. Kissis says: Vastaa

   Käyn lukee! 🙂 Pitää kyllä omakin muksu tutustuttaa Mikko Mallikkaaseen 😀

 5. RuuRuu says: Vastaa

  Mäkin haluan Mikko Mallikkaan! 😀

  1. Kissis says: Vastaa

   Haha 😀

   1. RuuRuu says: Vastaa

    Mä yritän just pummata et mun ruotsalainen kaveri postittais mulle oman 😀

    1. Kissis says: Vastaa

     Haha, jee! Luulis näitä löytyvän muistakin apteekeista. 🙂

     1. RuuRuu says: Vastaa

      Siskon kaveri lupas hoitaa homman, mä oon niin ilonen että saan oman Mikon 😀

      1. Kissis says: Vastaa

       Jee! 🙂

 6. Pate says: Vastaa

  Kaupanpäälliset-meininki ihankuin Lahden Sokoksella ?. Myyjät säilöö niitä kuin kallisarvoista aarretta. Turkki päällä niitä saa. Jos kauniisti pyydät ( ilman turkiksia ) näytettä niin nenän vartta pitkin niitä haetaan, ja voin sanoa että laatikot on täynnä näytteitä . Mihin hittoon niitä jemmataan, viekö myyjät niitä kotiin? Mutta ihanat ostokset sulla, etenkin tuo huulirasva on NIIIN hellyttävä.

  1. Kissis says: Vastaa

   Nojoo, mä en jaksa mitään kerjäysmeininkiä! Luulis pikemminkin, et kun riittävällä rahalla ostaa niin sais jotain kaupanpäälle, mut ilmeisesti ei.

Vastaa