Ne Davines-ostokset!

Kun kerroin aiemmin ostaneeni sieltä hair & face Stockholmista pari putelia Davines-shampoota, niin mulle vihjaistiin, että Davinesilla on kaksi megahyvää tuotetta. Ja nehän on juurikin nämä, jotka sitten tilasin mulle ennestään täysin oudosta enkkulaisesta nettikaupasta. VOLU/MISTista kiitti vaan Natalle, ja OI/OILista jollekin tuntemattomalle suosittelijalle jonkun toisen blogissa (älkää kysykö kenen, en kuolemaksenikaan nyt muista). Tilaus tuli parin viikon odottelun jälkeen, viime viikolla. Enkä tainnut säästää puntaakaan, vaikka luulin olleeni hyvinkin säästeliäs. Nopeammin olisin kipaissut hakemassa ne tuolta hair & facesta. Turha sitä toki näin jälkikäteen on harmitella. Harmittelen silti.

No mutta. Nata oli täysin oikeessa ja tää VOLU/MIST on kyllä tosi jeppis tuote. Kunhan ei turhan paljon suihkauttele, niin saa ihan mukavaa tuuheutta…ja jos innostuu tän kanssa liikaa, saa kökköhiukset. Mutta kaiken kaikkiaan todella kelpo tuuheutustuote, ainakin ennen föönausta.

Tämä OI/OIL sen sijaan on nyt sitten ensimmäinen hiusöljy, johon minä ihastuin. Oon testannut sen monien hehkuttaman Moroccanoil, enkä saa sillä mitään näkyvää aikaseksi hiuksiini. Täysin turha tuote. Olen testannut myös Bamboo Smooth Kendi Oil – Dry Oil Mistin, ja vähän sama homma. Lähinnä vaan kuivattaa hiuksia. Mutta tää OI/OIL jää kyllä käyttöön. Sähköisyyttä se ei hiuksista näin talvisin poista, mutta tekee niistä kyllä tosi sileät ja kivan tuntuiset. Superöljy.

Sentään jotain hyvää sain, kun tilasin sieltä nevöhöörd-nettikaupasta, nimittäin kaupanpäälle tuli tämmöset:

Hammam Ritual kuulostaa…epäilyttävältä. Mutta kaikki ilmainen on kivaa. Etenkin Davines-ilmainen! Joten eiköhän näillekin käyttöä löydy. Ja oonhan mä sinne Intiaankin menossa…! Että hammam vaan. Taidan ottaa nämä sinne mukaan.

Löytyykö muita Davines-faneja? Hammam-faneja?

7 Comment

 1. Marie says: Vastaa

  Hammam….. Tulee mieleen joku ”toisessa maailmassa” oleva munkki tai mikä onkaan. :DD Apuva… Kerro sitten jossain vaiheessa oliko Hammam toimivaa. 😀

 2. Heh, nää kyllä tuoksuu aika itämaiselta, mut ei ollenkaan huonolla tavalla, päinvastoin! Tuoksuttelua lukuun ottamatta en oo vielä näitä kokeillut, mutta yritän muistaa raportoida!

 3. Nata says: Vastaa

  mulla on hammamit käytössä yves rocherin versioina. tuoksuu hyvälle!

 4. Nata says: Vastaa

  ja tuo oil on ainakin lindan p.s. i love fashion -blogissa vilahtanut. harmittaa kun ei oo pitkiä hiuksia mihi kaikkea tuota ihanaa testailla! volumistia ei liikaa juu, jarno teki joskus sen mokan 🙂

 5. Joo saattoi olla Lindan blogi! Sun pitää nautiskella jarnon hiusten kautta näistä pitkähiuksisten tuotteista! 😀

 6. Nina says: Vastaa

  Noni, sä teit sen taas! Kunhan pääsen takas Helsinkiin niin on varmaan mentävä hakemaan tuollainen öljy 😀 Oon miettiny sitä Moroccanoilia iät ja ajat mutta koska olen helppojen ratkaisujen ystävä, kävelen mieluummin kauppaan ostamaan tuon Davinesin. Ja jos se Moroccanoil sitäpaitsi on paska niin problem solved 😀

 7. No siis Morocconoilia on kehuttu ihan hirveesti, mutta mä en vaan nää mitään eroa, siis en saa sillä mitään ”tuloksia” aikaan. Hiukset on samanlaiset ku ennenki, laitto sitä sit paljon tai vähän. Olin kyl tosi pettyny siihen.

  Tota Davinesia riittää mulla kaks pumppausta pitkiin hiuksiin, käsien kautta siis. Että on tosi riittoisaakin. Ja HITTO ET SE TUOKSUU HYVÄLTÄ!!! :DDD Ja tuo just sopivaa pehmeyttä hiuksiin. Oon käyttäny sitä nyt joka pesun jälkeen siitä lähtien ku kokeilin. 😀

Vastaa