Miesten juttuja

Ajattelin täällä blogissani vinkata näin joulun alla muutamista kivoista joululahjaideoista! Itsekin nimittäin etsin näitä kovasti blogeista aina tähän aikaan vuodesta. Tässä tulis niistä ensimmäinen.

Sain kiitokseksi erääseen kyselyyn vastaamisesta Lumenen tuotteita, joista tällä kertaa ilahtui enemmän mieheni. Kyseessä on Lumene Menin uusi Motivate -sarja, joka tuoksuu mun mielestä parhaimmalta, mitä oon pitkään aikaan haistellut näitä miesten tuotteita! Todella sporttinen ja miehekäs tuoksu ja siksipä innostuin näistä vinkkaamaankin, näitä voi nimittäin ostaa nyt myös tosi kivoissa lahjapakkauksissa (sisältää stick-dödön ja tuon suihkarishampoon, 13,90 e). Kuten monet miehille suunnatut shampoot ja suihkugeelit, nämäkin ovat 2in1. Samaa kamaa siis voi käyttää joka puolelle, ylä ja -alapäähän!

Kuva: Lumenen kuvapankki

Sain myös Activate-sarjan 2in1 Body & Hair Washin, mutta se meni jo isänpäivälahjaan…Siinäkin tuoksu on mukavan miehekäs, mutta mä tykkään enemmän tällaisesta sporttisesta fibasta! Isän ilmeestä päätellen lahja oli hälle mieluinen.

Kuva: Lumenen kuvapankki

Pisteet myös näiden purkkien mustasta väristä. En tunne yhtäkään miestä, joka arvostais kosmetiikkadesignissa jotain muuta väriä kuin mustaa… Jos siis tulevana jouluna ei halua satsata kauhean kalliisiin miesten purnukoihin, tässä on oiva vaihtoehto. Hintaa näillä on noin 8-10 euroa kappale.

P.S. Kyllä, ekassa, itse otetussa kuvassa vasemmalla taustalla näkyy Arska, Reiska ja Alman häntä. Ja kyllä, Reiska nuuhkii tarmokkaasti Arskan peppua…

2 Comment

  1. Anonymous says: Vastaa

    Kissakevennys 🙂 Hyvä lahjavinkki! Kommentoin myös edellistä postausta: olen vähän aloitellut juoksuharrastusta kesällä ja se alkoi ihan hyvin, mutta nyt tällaisilla keleillä ei uskalla ainakaan Oulussa lähteä juoksemaan. Välillä on tosi liukasta ja välillä ihan vesikeli ja vesisateella ei huvita juosta. Kuntosalilla olen yrittänyt pitkästä aikaa käydä.

    1. Hehe, pitäähän sitä nyt kissakevennys olla niille, joita ei miesten kosme kiinnosta! 😀

      Joo, mullakaan ei oo mitään talvijuoksukenkiä ja tällä hetkellä 150 euroa sellasten sijottamiseen ei kiinnosta. 🙁 Mut saa nähdä…eilen vedin pienen 5 km ja kyllä mua vähän pelotti pimeellä tuolla liukkaiden lehtien päällä juostessa…

Vastaa