Tule jo kesä

Hawaiian Tropic

Kesä. Se olis kai niinku nyt? Mun kesä on sikäli vähän poikkeuksellinen, että koska aloitin viime viikolla uudessa työssä ja vaikka mulla on oikein mukavasti kesälomaa käytettävissäni, on mulla suurin hinku olla nyt töissä! Kesälomani ajankohta kuitenkin varmistui ja vaikka yleensä tykkäänkin pitää ainakin kolme, miksei jopa neljä viikkoa kesälomaa putkeen (meillä on viiden viikon kesälomat), niin nyt pidän kaksi viikkoa heinäkuussa ja puolitoista viikkoa elokuun ja syyskuun vaihteessa.

Heinäkuussa olis AC/DC:n keikka ja vähän Mikkelissä mökkeilyä ja sinne elokuun loppuun ollaan mietitty pientä pyrähdystä johonkin Eurooppaan. Ohhoh. En ole viime vuosina harrastanut ulkomaanmatkailua kesäisin (Tallinnaa lukuun ottamatta), joten onkin vähän hassua nyt miettiä, että mihinpäin Italiaa tai Ranskaa tai Portugalia tai Espanjaa sitä suuntais…? Vinkkejä saa antaa! Sisilia on hyvin vahvasti ollut nyt mielessäin. Mutta kertokaa, missä suht lähellä olis semmonen ainaski +30 astetta, hyvää ruokaa ja kiva biitsi?

Nämä kuvissa näkyvät SheSocialilta/Reddvilleltä saamani aurinkovoideputelit saavat näköjään vielä hetken odottaa sopivampia kelejä, mutta kovasti kyllä jo odotan rannalle pääsyä. Ja hei pakko vähän nurista näistä keleistä… Nyt on jo kesäkuun puoliväli (yli!), eikä vieläkään oo voinut takista luopua. EI TUNNU YHTÄÄN KESÄLTÄ EI. Ihan perseestä. Viime kesänä käytin muuten lähes pelkästään Hawaiian Tropicin suojavoiteita ja ovat todella hyviä.

Me vietetään tää juhannus ihan vaan täällä pääkaupunkiseudulla. Mitäs te puuhailette? Entäs kesälomailut? Ois kiva lukea teidän suunnitelmista, vaikka mulla on vähän sellanen fiilis, ettei juhannuksena kukaan mitään blogeja lue! 😀

Hawaiian Tropic

0 Comment

 1. Täällä on ainaki yks lukija :D.
  Kaupunki-jussi täälläkin ja ihan kotosalla ollaan ja grillataan vähän illan päälle.
  Tällä hetkellä sentään aurinko yrittää paistaa ja peräti +16C on lämmintä 😮 !!
  On varmaan lämpimin päivä viimeiseen 2-3 viikkoon…
  Saanut töihinkin pyöräillä monena aamuna lapaset kädessä ja panta päässä eli kylmää on ollu :/.
  Itellä ei oo pidempää lomaa vasta kuin elokuussa 2 viikkoa, jolloin kutsuu häämatka Turkkiin (ainakin toivottavasti, ellei nyt noiden kattien terveys ala kunnolla temppuilla…).
  Muuten teen sitten vain lyhyempiä päiviä töissä ja yksittäisiä päiviä vapaalla :).

  1. Noni, jes! Joo ei ollut ihan niin ankea jussi kun mitä pelkäsin. 🙂

 2. ellu. says: Vastaa

  Meillä on yllättävän paljon kaikkia suunnitelmia tälle kesälle :O Talon kanssa nyt toki ne pakolliset maalailut yms, mutta ihan menojakin on tiedossa! Nyt heinäkuussa olisi tarkoitus lähteä käymään Korkeasaaressa ja Tropicariossa ja yö toki vietetään hotellissa. Sattuu sinä samaisena viikonloppuna olemaan vuosipäivä, niin käy se juhlinta noinkin 🙂 Elokuussa olis tiedossa se Väriestejuoksu, mihin on ihan pakko päästä, nyt kun se kerran Tampereellekkin tulee! Että ihan jees hommia tiedossa, saapa nähdä, saako tässä kesän aikana itelleen työpaikankin 🙂

  1. Hei jee väriestejuoksulle. 🙂 Ja kaikelle muullekin toki. Tropicarioon tahtoisin itsekin.

Vastaa