Pari kivaa nettikauppaa

Ihanainen Anzu-Anssu tuossa pelästytti mut pyynnöllään tehdä postaus kivoista Helsingin kaupoista. Mutta voisin ehkä joskus tehdäkin! Sitä ennen esittelen kuitenkin pari nettikauppaa, joista silloin tällöin tilailen. Suuren osan vaatteista ja kengistä tilaan nimittäin nettikaupoista, Nellystä varmaankin eniten ja Brandos on kova sana kenkien suhteen..Mutta tässä siis pari muuta:

Planet-Sportsiin tutustuin jo vuosia sitten, kun etsin G-Starin farkkuja halvemmalla. Viimeksi tilasin täältä viime toukokuussa juurikin G-Starin farkut hyvällä alennuksella. Alennusmyynnit täällä nettikaupassa onkin hyviä. Aiemmin olen löytänyt kivoja urheilupöksyjä ja edelleenkin ahkerassa käytössä olevan (ja kovasti kehutun!) G-Starin mekon. Tämä saksalainen nettikauppa toimittaa suht nopeasti DHL:n kautta, postimaksuja ottavat Suomeen 7,90 euroa per lähetys. Palautus ei tietenkään ole ilmaista, vaan postimaksut joutuu itse pulittamaan ja ehkä hyvä niin, koska muuten täältä tulis tilailtua aivan liikaa…Valitettavasti G-Starin ohella parasta merkkiä SuperDryta ei voi tilata Suomeen, nyyh. Mutta tämä on siis tällainen katutyylinen nettikauppa, lumilautailijoille, skeittaajille, surffaajille…ja mulle! Kannattaa ehdottomasti tutustua, jos tyylinne on rento! 

Toinen superkiva nettikauppa on Chicksrule! Tähän törmäsin noin vuosi sitten, kun etsin Petrin siskon tulevalle mukulalle David&Goliathin huumoriteepparia hieman halvemmalla. Itse siis tykkään kyseisestä merkistä ja omistan muutamia hauskoja (ja mukavia) D&G:n t-paitoja. Kyseisen merkin lisäksi myyvät Vansin tennareita, joista tällä hetkellä näyttäisi olevan ihan kivoja alennuksia…Postimaksut tällä hetkellä viisi puntaa, itse näköjään jouduin pulittamaan 10 puntaa kun viime vuonna tilasin. Silti säästyin huomattavasti halvemmalla kuin jos olisin ostanut kyseiset kamat Suomesta! Tuolta löytää kivoja rentoilupaitoja.

Mutta kiinnostaako teitä kumpikaan näistä yhtään? Linkatkaa teidän lempparinettikauppoja, kenties muutakin kuin kosmetiikkaa?

9 Comment

 1. Ooooooh mitä ihanuuksia tuolla chicksrule:ssa! Tilipäivä, tule jo!

  1. Hah!

  2. Minäkin erehdyin klikkaamaan itseni chicksruleen! Ei olis pitänyt, tahtooo~! :I

 2. ami says: Vastaa

  Voi ei mikä ihana krääsäkauppa……… Pakko saada Photo of my cock -magneetti :—D

  1. 😀

 3. Mä taidan katsoa nuo nettikaupat vasta tuon meijän matkan jälkeen ;D. Vaikuttavat kyllä mielenkiintoisilta!
  Hei, ootko mitä tilannut yleensä tuolta Nellyltä??
  Vaikka monissa blogeissa onkin ollut juttua siitä ja kollaaseja näkynyt myös kyllästymiseen asti, niin kiinnostaa kyseinen nettipulju aika paljon, mutta jotenkin arastelen tilata sieltä, kun ei tiedä minkä kokoisia ne vaatteet ovat loppupeleissä??
  Eli ootko ihan oikeankokoista vaatetta saanut, vai miten ne koot menevät tuolla?

  Mulle ikisuosikit vaate-nettikaupoista ovat EMP (www.emp.fi) ja Halens (www.halens.fi), nuista löytyy todella paljon oman tyylisiä vaatteita :).
  Mutta niitä farkkuja mun ainakin täytyy alkaa urakalla etsimään niin netistä kuin fyysisesti kaupoista :D.
  Kannattaako rahallisesti panostaa farkkuihin mielestäsi, vai ovatko myös ne about 40e farkut tarpeeksi ok?
  Ainakin se mun täytyy oppia, ettei yhdet farkut kerrallaan vaan riitä minun käytöllä, eli useammat täytyy vaan ostaa kaappiin, jos en puolen vuoden välein halua olla tässä samassa epätoivoisessa tilanteessa 😀

  1. Oon tilannu kaikkea! Nytkin ootan paria pakettia joista toinen oottaa hakemista Postissa. Ihan oikeen kokosta oon saanu, ja voihan aina palauttaa ilmaseks jos ei mahdu tai miellytä. Koot on ihan normaaleja, ei mitään US/UK-kokoja, vaatteissa ainakaan.

   Tossa kesän aikana kävi niin, että tilasin yhden mekon Nellyltä jota ei koskaan tullu perille vaan Posti palautti sen Nellylle, vähän harmitti. Mutta muuten on toiminut kivasti. Palautusrahoja sieltä saa kyllä odotella sen kolmisen viikkoa palautuksen jälkeen. Asiakaspalvelu vastaa kyllä kaikkeen jopa parissa minuutissa sivujen kautta!

   En muista koska oisin ostanu alle satasen farkkuja! G-Stareja käytän yleensä, tosin nyt mun farkkuvarasto on aika pieni, kalleimmat (Liu Jo:t) möinkin jo pois huutonetin kautta kun kävivät liian isoiksi. Kyllä aina laadukkaammat farkut kestää paremmin, etenkin pesuissa. Ja G-Starit ei mulla käytössä veny koskaan, kuten useimmat. Tykkään myös niistä blogeissakin paljon kirjotetuista DR DENIMin leggarifarkuista! Sekä Kissyt että Plentyt mulla ahkerassa käytössä, nytkin mustat Kissyt jalassa. 🙂 En pidä leggingseistä yleensä, mutta nämä farkkuleggarit on jees!

 4. Oi molemmat kaupat kiinnostaa ihan kovin!
  Mä tilasin just viikko sitten tämmösestä puljusta kuin http://www.asos.com/. Tosi kivoja kaikkia juttuja ilmaset postit! Että ei hullumpaa.
  Vaan nyt menen heti kattomaan tota säläkauppaa :)!

  1. Asokselta oon tilannu kans muutamia kertoja! 🙂

Vastaa