Lokakuun loppuneet

Lokakuun loppuneet

Nojoo, vähän venähti tän postauksen julkaisu, kun kiukuttelin näiden kuvien kanssa. Kamalia ovat taas, mutta yritän päästä yli, yrittäkää tekin. Syyskuun loppuneiden kohdalla kommenttiboksissa veikkailtiin, että lokakuussa mulla tuskin kauheesti loppuu, mutta höpsis! Kunnon kasa taas loppui lokakuussakin.

Lokakuun loppuneet

Ducrayn herkälle hiuspohjalle tarkoitetun shampoon käytin loppuun käsisaippuana, hehe. Tämä olin ihan ensin miehellä käytössä, mutta iho alkoi punoittaa aina suihkun jälkeen, joten otin tän haltuuni. En kuitenkaan ihan hirveesti ihastunut, mutta en vihastunutkaan. Pesi hellävaraisesti mutta tehokkaasti.

L’Oreal Casting Sunkiss Jelly eli asteittain hiuksia vaalentava aine oli ihan ookoo silloin, kun oli vähän tummemmat hiukset. Nyt haluan supervaaleaa, joten tästä ei ole enää apua. Vähän tätä jäi jäljelle purkkiin mutta oli jo vähän vanhaakin, joten en jaksanut tätä enää säästää.

Batisten XXL Volume, nyyyyh, tulee ikävä jos kerran lopettivat tän! Paras kuivashampoo, ikinä, piste.

Lokakuun loppuneet

Lumene LABin silottava ja kosteuttava silmänympärysvoide oli todella hyvä ja tää tuubi kesti IKUISUUDEN. Ei yhtään mitään pahaa sanottavaa tästä, tuoksuton ja kosteutti hyvin.

Biothermin Skin Best -silmänympärysvoide oli myös todella hyvä ja tääkin kesti ihan sairaan kauan. Näitä kahta käytin siis melkeinpä aina vuorotellen, toista aamulla, toista illalla.

Ja sit vielä joskus välillä tätä Bakelin Cool Eyesia, joka on bloggaajien keskuudessa saavuttanut suurta suosiota. Mä en tätä taas hiffannut lainkaan. Putkilon päässä oleva kuula jäi jatkuvasti jumiin. Turvonneisiin silmänalusiin tää toimi kyllä ihan kivasti, ja kuula viilensi mukavasti silloin kun salli toimia, mutta en vaan jotenkin ihastunut tähän. Jätti silmänaluset vähän kuiviksi ja kiristäviksi. En huomannut että olis ollut apua tummiin silmänympäryksiin.

Lokakuun loppuneet

Dermosilin kukkaiselta tuoksuva suihkugeeli oli ihan hyvä eikä onneksi tuoksunut kuitenkaan liian kukilta ärsyttääkseen. Kätevä pumppupullo.

Nonnulta lahjaksi saamani AVONin Hello Kitty -suihkugeelin kanssa kävi vähän köpelösti: jemmasin tätä liian pitkään ja kun lopulta korkkasin, taisi olla jo hieman vanhaa. Käytin tästä loput käsisaippuana, koska tää jotenkin ”jämähti” iholle ja oli vaikea pestä pois. Kiitos Nonnu kuitenkin tästä! Niin söpö pullo! Tästä taas opin, ettei pidä jemmata mitään liian kauaa.

Lushin Comforter painii kuitenkin ihan eri sarjassa, NIIN IHANA. Käytin tän extranopeasti, koska tällä oli niin ihana läträtä. Tän tuoksu on lähes yhtä parasta kuin Snow Fairy! On kosteuttava mutta pesee myös hyvin. Aion ostaa uuden pullon.

Lokakuun loppuneet

Lumenen Sensitive Touch 3 in 1 puhdistuspyyhkeet tuli myös käytettyä loppuun. Mä en näillä koko kasvojen meikkiä koskaan putsaillut, mutta kevyempää silmämeikkiä ja huulimeikkiä kyllä! Tykkäsin, todella hyviä, hajusteettomia ja hellävaraisia.

Lokakuun loppuneet

Balilta tuomani omenan tuoksuinen Clean&Clearin Fruit Essentials oli ihan pirtsakka tapaus, mutta ei toiminut Clarisonicin kanssa lainkaan! Kivoja, kuorivia rakeita mukana.

Eucerinin DermatoCLEAN 3in1 misellivesi oli yksi parhaista ellei jopa paras koskaan käyttämäni misellivesi, koska toimi mainiosti myös kasvovetenä! Puhdisti siis kivasti loput meikit ja virkisti kuivattamatta ihoa lainkaan. Todellakin voisin ostaa tätä uuden pullon.

Cliniquen Rinse-Off Foaming Cleanser minikoossa oli ihan hyvä. Ihanan pehmeä koostumus, tuntui hyvältä iholla. Täysin hajusteeton. Voisin ostaa isompanakin.

Sensain Silky Purifying Creamy Soap step 2… noh, olen rakkaudestani tätä kohtaan täällä hehkuttanut jo kunnolla ja tosissaan. Uusi tällainen on jemmassa tottakai, ja sen uudistunut koostumus vaikuttaa vieläkin paremmalta, jos mitenkään mahdollista! Tuli nimittäin testattua sitä viikko sitten Bernerin bloggaajapäivillä.

Lokakuun loppuneet

Nyt sitten enemmän sarjaa ”en tykännyt”. Cliniquen Clinique Smart Custom-Repair seerumi mulla oli täyskoossakin mutta se sai hyvän uuden kodin. En vaan oikein tajua ja osaa näitä seerumeita! Tästä en vaan jotenkin pitänyt, enkä osaa perustella sen tarkemmin.

Estée Lauderin Clear Differencestä olisin halunnut tykätä, mutta ei vaan toiminut. Tuntui iholla kivan kirpsakalta ja ”tehokkaalta”, mutta enemmän kuitenkin kuivatti ihoa enkä huomannut myöskään mitään eroa ihossa. Tosi hankala tämä pieni purkki, voidetta oli vaikea saada ulos.

Baben Stop AKN Skin Balance Moisturiser oli enemmänkin ”ihan sama”. Aika mitäänsanomaton kosteusvoide.

Lokakuun loppuneet

Lushin New Charity Pot käsi ja -vartalovoide oli oikein kiva. Hemmetin hankala vaan tämä purkki etenkin suljettaessa, kun kädet ovat tietenkin siinä voiteessa!

Guerlainin Les Voilettes -puuteri, sävy 3 medium, loppui myös ja melkeinpä itkin, tää oli niin ihana ja hyvä ja tuoksui Guerlainilta elikkäs meteoriiteilta. RAKASTIN tätä. Kaunis, ihana rasia. Tällä sai ihanan tasaisen lopputuloksen.

Calvin Kleinin Down Town -tuoksu oli ihan ookoo, mutta ei haitannut, että loppui. Nää minituoksut välillä ihan rasittaa mua, kun niitä kertyy enkä raaski heittää pois mutta en välttämättä jaksaisi käyttääkään.

Oliko mun lokakuun loppuneissa mitään tuttuja tai kiinnostavia?

10 Comment

 1. Anna says: Vastaa

  Mitä mitä mitä EI EI EI! XXL ei saa loppua! Pitää siis vissiin lähteä hamstraamaan tota. :((

  1. Heavenly Volume tuli tän XXL:n tilalle, näin oon ymmärtänyt. Hyvä sekin, mutta mun mielestä tää XXL on parempi. 🙁

 2. Emma says: Vastaa

  Tässähän oli vaikka mitä mielenkiintoista purkkia ja purnukkaa! Tuo Eucerinin misellivesi alkoi erityisesti kiinnostaa. Oon käyttänyt Garnieria ja Herbinan Energy boostia, ja vaikka jälkimmäinen tuoksuu ihanalta, sen puhdistusteho ei tunnu olevan ihan yhtä hyvä kuin Garnierissa.

  Oon varmaan vähemmistössä tässä, mutta oon ihan mielissäni että XXL:n tilalle tuli uus versio, koska mä en kertakaikkiaan kestänyt XXL:n tuoksua vaikka olisin halunnut sitä volyymiefektin vuoksi käyttää 🙂

  1. Mua misellivesissä hämää just se, että haluan niiden myös puhdistavan ja virkistävän, en jaksa käyttää sen jälkeen vielä kasvovettäkin!?

   Heh, mua ei XXL:n tuoksu häirinnyt yhtään!

 3. Oleppa hyvä 🙂 kiva, että tuli käytettyä edes käsisaippuana! Mä olen kans sellainen jemmari, mikä on ihan pölhöä. Eniten kirpoi se, että jouduin heittämään kasan Victoria’s Secretin vartalovoiteita roskiin kun en raaskinut käyttää niitä. Kyllä ihminen on älytön näissä asioissa, näköjään 😀

  1. Muistan sen, haha. 😀

 4. Siis mitä, mulla menny täysin ohi tuo XXL: lopetus 🙁
  Hemmetti, ois pitänyt syksyllä ostaa jemmaan hullareilta ja 3+1päiviltä sitä useampi pullo…

  Mutta hitsi, miten paljon sulla taas loppui 😮
  Jos sulla vielä nyt marraskuussa loppuu yhtä paljon ja täysikokoisia tuotteita, niin oot kyllä melkoinen :D.
  Mulla kyllä aina tulee hyvän kuukauden jälkeen tosi huonoja loppumiskuukausia :/ Tai sit mun pitäisi vaan aukoa useampia purkkeja käyttöön :p.

  1. Ei kyllä nyt lopu kovin paljoa. 😀 Nyt on vaan sattunu olemaan paljon lopussa näin loppuvuodesta. Mut joo, mun mielestä tosiaan se Heavenly Volume tuli tän XXL:n tilalle. On sekin hyvä, kaikki Batistet on, mutta XXL on vaan paras!

 5. Mä kuljetan noita testipulloja tuoksuja aina lompakossa! Jos tulee sellanen viba että tarttis tuoksua paremmalta.

  1. Heh, mäkin tajusin ton viime viikolla! 😀

Vastaa