Rosa on täällä!

Rosa tuli taas ilahduttamaan meitä, ainakin seuraavaksi viideksi viikoksi. Huippua, nyt mulla on aina ruuanlaittoseuraa, eikä tarvii enää siivota jos vähän jotain ruokaa sattuu ohimennen tipahtamaan lattialle. Pojatkaan eivät ole ihan niin paniikissa enää, Arska on suorastaan sairaan kiinnostunut Rosan läsnäolosta ja pyrkii jatkuvasti lähelle mutta kuitenkin pienen turvallisen välimatkan päähän. Reiska on päättänyt pysytellä kauempana ja katsoa ensin miten Arskan käy…Hyvin nää elukat keskenään pärjäävät!

Kivaa, kenties myöskin eläimellistä viikonloppua kaikille!

13 Comment

 1. Ruu says: Vastaa

  awww mäkin haluan koiran !!!!! <3

  1. No sit sun pitää ottaa koira!!!! 😀

  2. Ruu says: Vastaa

   Se että mä haluaisin ei kumoa sitä että kissat ja mies ei varmaankaan halua 🙁

 2. Ihana Rosa <3 <3

  1. <3

 3. Anonymous says: Vastaa

  Heh! 🙂 Meille tuli eilen pikkuinen kissanpentu tuon 9kk vanhan kaveriksi.. Isompi hyökkäilee jatkuvasti toisen kimppuun mut jospa nämä tästä rauhottuvat. Poikia molemmat ja isompi leikattu! Miten kauan sinun pojilla kesti totuttautua toisiinsa? 🙂

  1. Ihan pari päivää vaan, meni tosi hyvin! 🙂

 4. Kerrassaan kätevä ois kyllä tommonen Roosa!
  -Blackie-

  1. No pojat pysyy ainakin kurissa ja järjestyksessä, toistaseks 😛

 5. Voi mikä suloisuus 🙂

  1. On 🙂

 6. me eleltiin syksyllä pari viikkoa koiran kanssa eikä luna oikeen sinä aikana uskaltautunut rentoutumaan vielä. ehkä ajan myötä. sitä kiinnosti hurjasti niinkuin arskaa, mutta kuitenkin pelotti sen verran että aina piti läpätä nenälle jos liika läheisyys uhkasi. mutta oon aika varma että harjoittelulla siitä päästäisiin.

  1. Joo no kyllähän pojat edelleenkin Rosaa varoo ja kyttää. Arska pyrkii leikkimään Rosan hännällä jos Rosa nukkuu tai muuten makoilee. 😀 Reiska kiertää mieluiten kaukaa.

   Tänään kun lähdin töihin niin kaikki elukat jäi yhdessä eteiseen, vähän jänskättää montako ruumista on, kun palaan… 😀 Ei kai muuten, mutta jos Rosa erehtyy tohottamaan liian lähelle…voi tulla kynsistä kuonoon, etenkin jos Reiska kyseessä. Mutta luulenpa/TOIVONPA, että kaikki nukkuvat päivän ajan eri puolilla asuntoa. 😀 Onhan nuo olleet jo viitisen tuntiakin keskenään…

Vastaa