Parasta nyt.

Mun piti tänään kirjotella tänne ihan parhaasta löydöstä pakkashiuksille, mutta jätän sen nyt kuitenkin ensi viikkoon, sillä haluan ehdottomasti hehkuttaa kivoja juttuja elämässäni tällä hetkellä! Nyt kun kahden viikon virus & bakteeri -meiningistä on päästy eroon ja olo alkaa olla terve, jaksaa ajatella kaikkea positiivista. Alla olevaan listaan voisi lisätä siis myös ”terveys”, koska toi pari viikkoa kipeenä oli aika todella ärsyttävää.

Mutta niitä jeejee -asioita:

Kynttilät. Keksin joulun aikaan ruveta polttamaan kynttilöitä! Me ei uskalleta pitää niitä kotona missään pöydällä, koska kissojen riehuessa olisivat vähän turhan vaarallisia. Onneksi meillä on seinällä alunperin kukkia varten tarkoitettuja tasoja, joita fiksuna tyttönä käytän nyt kynttilätelineinä. Kuulin äskettäin jotain shokeeraavaa: Ikeassa myydään Guerlainin meteoriittien tuoksuisia kynttilöitä??! Pitäis tehdä reissu Ikeaan.

Liitulakut. Mun suurin himon kohde jo jonkin aikaa! En yleensä osta mitään valmiita karkkipusseja, syön karkkia aina elokuvissa ja haluan itse valita irtokarkkini Makuunista. Nyt olen kuitenkin pariin kertaan ostanut erikseen liitulakuja. Harmittaa, että se pussi on TODELLA iso, vähempikin nimittäin riittäis. Toki näitä voisin syödä enemmänkin, mutta:

Tuleva reissu! Varattiin eilen lennot Manilaan! Olen Filippiineistä haaveillut jo pitkään ja helmikuun lopulla olis lähtö pariksi viikoksi ihan superihaniin maisemiin ja lämpötiloihin. Boracaylle ajateltiin mennä, mutta Manilassa on vähän pakko pari yötä yöpyä. Ei kyllä haittaa, koska Manila kiinnostaa mua tosi paljon. Kohta siis kaikki LivBoxeista tulleet minikoot pääsevät käyttöön! Niin, ja sitä karkin syömistä pitää tosiaan ehkä vähän vähentää, että mahdun bikineihin.

Supersankarisarjat. Gotham, Daredevil, Jessica Jones, Arrow! Kolme ensimmäistä tuli tuijoteltua joulun pyhinä ja sairaslomalla ja nyt menossa Arrown kolmas kausi. Kyllä on Netflix mainio.

Talvi. Ihanaa, kun ei oo sitä pimeetä ja loskasta koko ajan! Okei tällä viikolla on ollut oikeesti jo vähän liiankin kylmä, mutta tällä hetkellä Helsingissä sataa lunta ja pakkasasteet ovat jo jotenkin järkevämmät. (Ulkona en kyllä halua hengata liikaa, mutta pakkasta on mukava katsella kotoa ikkunan takaa, hehe.)

Kirjat. Tällä hetkellä luen Millennium-sarjan jatko-osaa (”Se mikä ei tapa”) ja seuraavana jonossa olis ”Kolme”-kirjan (kirjoitin siitä vuosi sitten täällä) kirjoittajan uusin (”Neljäs päivä”) ja joululahjaksi saadulla lahjakortilla ostamani Finlandia-voittaja (”Oneiron”). Vähän kyllä epäilyttää nämä molemmat, mutta odotan silti innolla niihin tarttumista. Oneironin saatan jättää matkalukemiseksi.

Kertokaa tekin kivoja juttuja teidän elämässä! Niitä olisi erittäin kiva lukea.

24 Comment

 1. Katarooma says: Vastaa

  Parasta just nyt: 1. Auto ei kuollut -30 pakkasilla. 2. Maraboun Daim saltlakrits- suklaa. 3. Kohta haen kupin tuoretta kahvia. 4. Kärppä-peli menossa tässä samalla ku luen blogipostauksia. 😀

  1. Aika mahtavaa! 😀

 2. Emma says: Vastaa

  Mä muistaakseni kävin aiemmin sekoilemassa sun kommenttiboksissa liitulakuaiheesta ja silloin pidit mua kummallisena 😀 Liitulakut all the way!!!

  1. Eiku siitä se just alko!!! :’D

   1. Emma says: Vastaa

    ELI OLE HYVÄ! 😀

    1. KIITOS 😀

 3. RuuRuu says: Vastaa

  1. vegaanitammikuu, lähinnä se miten helposti tää on mennyt tällä kerralla 2. öö, miks en nyt keksi mitään 😀 kai sitä vois aina kissojaan ja ukkoaan kehua, mut en nyt viittis 😀 ja luennassa just Saalo, ihan mahtava opus 😀

  1. RuuRuu says: Vastaa

   typotin jopa kirjan 😀 Staalo siis 😀

  2. Mulla jäi Staalo kesken. 🙁 Voi olla, että annan sille vielä joskus mahdollisuuden…

 4. Villaviltti autossa. Siihen voi kääriä palelevat jalat ja päätukien väliin viritettynä auttaa lämpimän ilman jäämisen tuulilasin läheisyyteen -> vähemmän skrapaamista aamulla. Kaarituettomat rintaliivit, ah niin mukavat! Sulatettu pakastin. Madaran SOS-voide!

  1. Hmmm et kai sä kuitenkaan aja autoa villaviltti jaloissa? 😀 Madaran SOS on kyllä mainio!

   1. Kyllä ajan! Ei se nilkkoihin asti ylety mut siihen polvitaipeeseen. Ihan turvallista on.

    1. Noni, sit hyväksyn!

 5. nea says: Vastaa

  Hyviä juttuja 🙂 Kynttilä sopii talveen kuin Reiska joka syliin! Vai meteoriittituoksulla, ihan sun kuuloinen juttu 😀
  Voi kuinka monta asiaa saa mainita… 1. Oma koti, vapaus, itsenäisyys on maailman parasta varsinkin kun asuu ihan Helsingin ytimessä ja lähes kaikki on helppoa ja lähellä 2. Värikäs pöllökuvioitu fleece -peitto johon kääriydyn joka aamu hampaiden pesun ajaksi kylmää maailmaa vastaan suojautuakseni (usein myös nukun sen kanssa, kunnon uninunnu! 3. Salitreeni kun on aina oppinut tekemään juuri niin kevyen tai raskaan treenin kuin päivä vaatii 4. Yli 80% suklaa joka pystyy järkevällä määrällä tyydyttämään mun makeantarpeen (<3 Lindt) 5. Juusto. Kaikki paitsi emmental-tyyppiset. Ei mul muuta 😀

  1. Hehe, no mut kyllä se Kamppikin oli(/on edelleen) ihan keskustassa! Mutta oon kade kyllä tosta sun kämpän sijainnista (miten sä ees maltat tulla tänne Arabianrantaan näitä vintiöitä vahtii?)

   1. nea says: Vastaa

    Arabianranta on kiva! Kissat ihan parhautta ja vaihtelu virkistää 🙂

    1. :)))

 6. Mäkin sain ton Oneironin joululahjaksi ja luin sen jo heti. Tykkäsin! Se oli vähän outo ja kokeellinen mutta mun mielestä siitä huolimatta mukaansatempaava ja nopeasti luettava. Toivottavasti uppoaa suhunkin!

  1. Mä pelkään, että on liian outo! 😀 Mutta pikaselailun perusteella uskalsin kuitenkin ostaa. 😀

 7. ellu. says: Vastaa

  Hei Arrow!! Me ollaan kans just 3 seasonilla ja ai että.. Huippua! 😀 Kaikkein hauskinta mun mielestä, että Stephen Amell on jotenkin livenä saman tyyppinen, kun Oliver Queeninakin, semmonen symppis. Tykkään kauheesti näyttelijänä 🙂 Ootko The Flashia kattonut? Kantsii ehdottomasti kattoa ensin Arrow ja sitten vasta Flash, koska meillä meni just toisinpäin ja siinä sitte samalla tuli vähän vahingossa spoilattua itteään :DD

  1. En oo kattonu! Pitää tutustua! 🙂

 8. moi says: Vastaa

  Onko sulla tietoa mikä/mitkä kynttilät on niitä meteoriitin tuoksuisia? 🙂 Koitin kurkkia Ikean sivuilta mutten löytänyt

  1. Joo, merkki on Lugga ja paketin päällä semmosta vaaleenpunasta puuteria ja sivellin! Tässä vielä linkki: http://www.ikea.com/fi/fi/catalog/products/80259222/

   1. Niin ja luulen, että tää on kans sama: http://www.ikea.com/fi/fi/catalog/products/70259213/

Vastaa