En ikinä paitsi nyt

Niin, tiedetään. Tämä oli taas niitä asioita, joista sanoin ”en ikinä”. Mutta onhan se jo niin monesti aiemminkin tullut todistettua, ettei koskaan pitäisi sanoa ei koskaan. Ehkä joskus vielä opin, ehkä en.

Mutta siis perustinpa blogilleni FB-sivut! Ihan vaan, koska sellaiset kai jokaisella itseään kunnioittavalla blogilla pitää nykypäivänä olla. Pidän tätä blogiani edelleenkin sellaisena hassuna hömpänpömppäblogina, ja FB-sivut kuulostivat jotenkin niin…viralliselta. Mutta koska kiusaan FB-kavereitani muutenkin jatkuvasti Reiskan ja Arskan kuvilla, niin nytpähän voin sitten aina sujauttaa ne kuvat sinne Kissaämmän puolelle. Koska tottakai pakotin myös kaikki kaverini tykkäämään siitä! Hahahahahaa!

Niin, ne FB-sivut löytyvät täältä. Käykää tykkäämässä, jos haluatte eloonne lisää kuvia kissapojista! Ja tietenkin ilmoitan kaikista todella tärkeistä (eli kaikista) blogipostauksista myös siellä.

Kivaa tiistaita kaikille! Ja muistakaa loputkin lukijani osallistua kisutyynyn arvontaan.Vielä ehditte.

8 Comment

 1. Kasu says: Vastaa

  Jee! Voi apua pitäiskö sitä meidänkin pojujen blogi tuonne salakavalasti (tai vähemmän salakavalasti hehe) ujuttaa.. 🙂 Välillä on käyny mielessä, vaan vielä jostain syystä vastustaa…

  Ja tykkäämässä on käyty!

  1. Ehdottomasti!

 2. Taru says: Vastaa

  Nämä kanssa jokunen aika sitten valtasi FB:n joten omat sivut saa pidettyä suhteellisen kissattomina 🙂

  1. Katotaan miten mä onnistun 😛

 3. Mella says: Vastaa

  Mä ajattelin, että tosta olis ollut apua (kun tekee FB-sivut) mut kaverit saa edelleenkin kärsiä suurimmasta osasta kissakuvia eli melkein päivittäin. 😀
  xoxo Mella

  1. Nii, kyl varmaan sama täällä 😀

 4. Ruu says: Vastaa

  Mä jotenkin inhoan syvästi kaikkien blogien fb sivuja ja jotenkin ärsyynnyin nyt, kun haluaisin tykätä sun sivusta, mutta kun en vaan ymmärrä miksi blogilla pitää olla se toinekin sivu, kun mun käsitys blogista on just se et sinne päivittää sen kaiken mitä haluaa sanoa ja laittaa, niin jotenkin noi blogien fb;t on kun hyvän sarjan spin off sarjat… ja nyt jään pohtimaan pitääkö mun nyt tykätä tuosta sivusta vai ei, kun haluan kyllä nähdä ne kaikki kuvat, ja sun muut kaikki hipleet, mutta mutta… (kiitos ja anteeksi 😀 )

  1. Joo, ymmärrän kyllä sua täysin. Mäkin tykkäilen tosi nihkeesti blogien fb-sivuista, ainakin ennen, ihan vasta nyt oon joitakin myöntynyt tykkäilemään. 😀 Jotain extrakuvia laitan tonne fb:n puolelle, mutta en mitään sen suurempaa. Kunhan huutelen uusista postauksista. 🙂

Vastaa