Ilonkiljahdus

Kävin jokunen viikko sitten AVONin bloggaajatapahtumassa, jossa yksi kohokohdista oli meikki ammattilaismeikkaajan tuolissa. Koska olin ollut ripsihuollossa vasta edellisenä päivänä, en valitettavasti pystynyt mitään hienoa silmämeikkiä ottamaan, vaan pakko oli huuliinsa väriä pyytää. Siirryttiin siis vahvasti mun epämukavuusalueelle. Olen aina ollut vähän arka huulien meikkaamisen suhteen. En ole koskaan edes rajannut huuliani! En vaan jotenkin osaa olla huulipunan kanssa. Se tuntuu oudolta huulilla ja mietin jatkuvasti, onko se levinnyt tai näyttääkö muuten liian kummalliselta. Ja on jotenkin ällöttävää syödä ja juoda huulipunaa huulissa.

Vaikka edelleenkin olen arka ja laiska huuliani punaamaan, niin pakko on myöntää, että markkinoille on viimeinkin saapunut sellainen huulipuna, josta minä todella, TODELLA kovasti tykkään. Ensimmäiseni sain töistä ja siitä se sitten lähti…nyt näitä on kertynyt viisi kappaletta, ja tykkään jokaisesta sävystä. YvesSaintLaurentin Baby Doll Kiss & Blush on siis sekä huuliväri että poskipuna samassa putkilossa. Olen kokeillut näistä muutamaa poskipäitäkin sävyttämään, mutta parhaiten nämä silti toimivat huulilla. Siis tämä on oikeasti huuliväri, joka ei tunnu eikä edes näytä huulipunalta, tämä jotenkin ”imeytyy” huuliin ja tuo kivasti sävyä olematta kuitenkaan hankala. Tätä levitettyään ei tarvitse miettiä huuliaan lainkaan! Tosi pysyvä väri, ja lähtee pois silleen huomaamattoman nätisti.

Putkiloni ovat jo vähän kuluneita, sillä näitä pyörii kassini pohjalla aina noin kolmisen kappaletta kerrallaan. Arvokkaita nämä ovat, päälle nelisenkymppiä saa tällaisesta maksaa.

5,10,4,11,1

Lempisävyjäni on…kaikki. Jopa tummempi punainen, jota en ”normaalissa” muodossa huulilleni laittaisi. Nämä ovat itse asiassa todella paljon samanlaisia kuin Benefitin Benetintit, joita olen nyt viimeinkin päässyt kokeilemaan. Nämä kuitenkin tarttuvat ja pysyvät Benetinttejä paremmin.

Tässä huulilla kolme ekaa eli sävyt 5, 10 ja 4:

Tässä kaksi vikaa eli sävyt 11 ja 1:

Nää on niin mun juttu! Löytyykö teiltä yhtään Babydollia?

31 Comment

 1. Ei löydy mutta kivoilta vaikuttavat 🙂 tosin ovat ihan liikaa budjetilleni 🙂

  1. Joo, hinta on aika hurja! 😮

 2. Aarghhh miten ihanat, jos yhden ensin raaskisi.. 😉 Mopo tosi voi helposti karata käsistä.

  Iloista sunnuntaita. <3

  1. Näiden kanssa kyl helposti lähtee 😀

   Kiitos samoin! 🙂

 3. MS says: Vastaa

  Ei löydy, mutta nyt viimeistään on kyllä pakko kokeilla näitä 🙂 Jossain blogissa näihin törmäsin jo viime vuoden puolella, ja piti jo silloin hankkia tällainen, mutta on ihan unohtunut 😉 Sävyt näyttää tosi kivoilta huulilla. Ei ollenkaan niin tummilta kuin luulin!

  1. Minna (Glitz & Glam) on näistä ainakin blogannut. 🙂 Ja joo, eivät oo liian räikeitä huulilla nää punasimmatkaan sävyt! Tykkään tosi paljon, kun jotenkin ”kuivuvat” huuliin, eivät jää mitenkään tahmasiks tai tunnu muutenkaan.

 4. Ei löydy, mutten panisi pahakseni, jos noita ilmestyisi jostain munkin meikkipussiini. Tosi kauniita sävyjä, varsinkin tuo kaikkein kylmin pinkki! 40 euron huulipuna on mun budjetille vähän liikaa, joten pakko tyytyä etäihastelemaan.

  1. Nää sävyt on musta kaikki aivan ihania! Mutta totta, hinta on iso. 🙁

 5. Ilona says: Vastaa

  Nää on ihania, IHANIA, eikä mulla ole ainuttakaan. Murrur,haluan.

  1. Ihmettelen kyllä suuresti, että sulla ei oo. 😀

 6. wau, no tuo ois kyllä just passeli mulle kans, muuten meikkaan ja paljon, mutta huulet jää paljaaksi. Mulla on just sama ongelma, tuntuu äklölle eikä mikään väri passaa. Mutta, jospa kokeilisin tuota!
  -Hellu ja Blackie Kahden Naisen Loukussa-

  1. Näissä kaikki sävyt näyttää huulilla kivoilta. 🙂

 7. Just tälläistä tuotetta haluaisin kokeilla, pitää ehkä etsiä halvempia versio tästä 🙂

  1. No se Benetint! Pitää tehdä niistä juttua pian!

 8. Aamu says: Vastaa

  Minulla on sävy 6 lähes päivittäin poskipunana ja usein huulilla. Täysin hintansa väärti, ehkä mahtavin meikkituote ikinä. Aluksi kummastelin kynsilakkapullomaista ulkoasua, eikä huulipuna+ poskipuna – tuotteet yleensä kiinnosta minua ollenkaan. En kyllä tiedä mitä teen, sitten joskus ilman näitä.

  1. Musta nää ulkoasutkin on ihan superjees. 🙂 Mä en oikeen nestemäisessä muodossa poskipunia käytä, joten siksi nää on itselle parempia huulilla!

 9. Salka says: Vastaa

  Mulla on näistä tuo 11 sävy ja olen kyllä aivan myyty! Tykkään myös siitä tunteesta, jonka nämä jättävät huulille..se on kevyt, ei yhtään sellainen tahmainen. Ja väri häviää huulilta kauniisti. Poskipunanakin on muuten tosi kestävä. En ole raaskinut ostaa kuin tuon yhden, mutta harkitsen jopa toisen kappaleen hankkimista tuosta sävystäni, sillä tämä ei ehkä ole riittävin pakkaus, huulikäytössä ( pelkässä poskipunakäytössähän tämä varmaan kestäisi maailman tappiin!).

  1. Jep, ainoa tuollainen ”punaisempi puna”, jota ite saan käytettyä. 🙂 Ja joo, näitä ei tunne huulilla lainkaan! 🙂

 10. Ei löydy, mutta on ostolistalla. :p

  1. 😀

 11. Nämä menivät hankintalistalle NYT! :D<3

  1. Suosittelen. 🙂

 12. Gitta says: Vastaa

  Vaikuttaa kyllä aika täydelliseltä tuotteelta! Tahtoisin kuitenkin sen verran urkkia käyttökokemusta, ennen kuin ryntään kauppaan, kuivattaako nämä huulia kuinka paljon? Jos kuitenkin on tuollainen tavallaan imeytyvä koostumus?

  1. Mulla on melko kuivat huulet vuoden ympäri, joka on kans yks syy huulipunanihkeilyyni. Huulirasva-addikti olen, mieluummin oonkin aina ollut laittamassa huulipunan sijaan huulirasvaa. Nää ei kuivata mun huulia LAINKAAN, vaikka on ”imeytyvä” koostumus, ihan kumma juttu. Tota mä just aluks pelkäsinkin, että kuin karseen näköset huulet on puolen tunnin päästä, mut ei!

 13. Noi ois ihan parhaita, mut hinta ihan nou nou tasoa 🙁

  1. Joo 🙁

 14. Hullasivat minutkin. Mulla on vaan neljä, koska kaksi kertaa on käynyt niin, että toinen haluamani sävy on ollut loppu. 🙁

  1. VAAN neljä! 😀

  2. Nyt on VIISI! 😀 Ystävä osti synttärilahjaksi (synttärini olivat kaksi päivää tuon kommenttini jälkeen) sävyn 6, jonka olisin ostanut ensimmäisekseni Kiss & Blushiksi, mutta oli silloin loppunut. Ostin sävyn 5 ja se ei ole yhtä ihana, kuin sävy 6.

 15. Mulla on yksi, mutta olen käyttänyt sitä ihan häpeällisen vähän. Ehkä viisi kertaa yhteensä melkein vuoden aikana. :/ Pitäisi todellakin kaivaa se esiin, se kuitenkin maksoi aikas paljon.

  1. No todellakin! Hullu! 😀

Vastaa