Erilainen arvonta

Olen pääasiassa luopunut arvonnoista blogissani. Syynä on yksinkertaisesti se, että haluan mieluummin lukijoita, jotka ovat kiinnostuneita blogistani muusta syystä kuin arvonnoissa voittaminen. Koska en tee blogillani minkäänlaista bisnestä, en myöskään halua ns. ”turhia” lukijoita. Arvontoja tulee varmasti silloin tällöin edelleenkin täältä löytymään, mutta mikään arvontablogi tämä ei ole.

Nyt kuitenkin haluan arpoa meikkipuuterin. Kyseessä on minulle ennestään täysin tuntemattoman Mineralissima-merkin mineraalimeikkipuuteri sävyä 2.0. Koska minua kiinnostaa tämä, haluan arpoa sen bloggaajalle, joka ainakin lupaa yrittävänsä kirjoittaa tästä jonkinlaisen arvostelun blogiinsa. En vaadi, että saamispaikka mainitaan, vaan haluan ihan puhtaasti lukea käyttökokemuksia.

Koska kyseessä on mineraalimeikki, se vaatii tietenkin siihen soveltuvan siveltimen (mieluiten kabuki). Sellaista minulla ei valitettavasti ole antaa, joten tällainen olisi hyvä löytyä voittajalta ennestään.

Löytyykö kiinnostuneita? Jätä kommenttia s-postiosoitteen JA blogisi osoitteen kera. Aikaa on perjantaihin klo 14. Jos innokkaita ei löydy, niin sitten testaan tämän itse, prkl. 😛

P.S. Löysin myös Mineralissima-verkkokaupan, sinne pääsee tästä! Ja tässä on suora linkki ilmeisestikin kyseiseen meikkipuuteriin…

21 Comment

 1. Niina says: Vastaa

  Minä minä minä! Ja se maaginen kabukikin löytyy, eli tajunnan räjäyttävää arviointia siis tiedossa, jos tuo purnukka meikäläiselle päätyy.

  niinanni(at)gmail.com

  1. 😀 !

 2. Nina says: Vastaa

  Kiinnostaa!! 😀 Ainoa vaan että onko tuo tarpeeksi vaalea tällaselle kalpeanaamalle 😛

  1. Sitä en osaa sanoa. 🙁 Noista ei oikeen tiiä ennenku kokeilee…

 3. Kiinnostaisi kovasti voitta ja tehdä arvostelu kyseisestä tuotteesta! En ole aiemmin tehnyt mitään meikkipostauksia, kun mitään arvostelujuttuja ei viitsikään alkaa opiskelijapudjetin rahankäytöllä, eli ostetaan mikä on kerralla hyväksi todettu eikä aleta kikkailla uutuuksilla 😀
  Jea!

  liuttu.marianna@gmail.com
  Blogi: joutounia.blogspot.com

 4. No tännekö se pitää raapustaa(kin).
  Mä oon kyllä häröilly nyt pahasti taas tämänki päivän…

  On joo kabuki ja vanha naama jolle hyvä sudittaa ihan mitä vaan.

  tylymuija@gmail.com
  tylymuijagoesblingbling.blogspot.com

 5. HANI says: Vastaa

  tahtoo kokeilla! 🙂 kabuki löytyy 🙂

  heidi-1092@hotmail.com
  http://www.tahtipolya.blogspot.com

 6. Itsehän en suoranaisesti edes ole näitä meikkiasiantuntijaihmisiä (aka osaan just ja just meikata sen peruspäivämeikin itselleni, haha), mutta siveltimiä ja suteja löytyy kyllä jos jonkinmoista (vaikkakaan ei sitä maagista kabukia…) ja kieltämättä olen kyllä halunnut päästä kokeilemaan mineraalipuutereita… Kalpee naamakin löytyy! Eli jos onni potkaisisi, niin mielelläni raapustaisin jonninsortin arvostelun, joka tosin olisi varmaan epäammattimaisin ikinä tämmösen ummikon rääpeltämänä, heh.

  Niin ja siis piti sitäkin sanoa, että mää alkujaan päädyin lueskelemaan blogiasi ihan muista syistä kuin arvontojen takia, että eiköhän täällä ole joukossa muitakin vastaavia?-) Että eipä ne arvontojen loppumiset ainakaan meikätyttöä oo rassannut, I’m here for Reiska! … no joo, oot säkin ihan jännä kyllä. ;D

  saija.kankaanpaa ät hotmail piste com
  http://tothesecondsthatwelost.blogspot.com

  1. Heh, joo, en vaadi mitään ammattimaista selontekoa tästä, ihan vaan peruskäyttökokemuksia. 🙂 Mulla on nyt näitä meikkipohjia ja -voiteita niin paljon, että mieluiten annan tän eteenpäin kokeiltavaksi.

 7. Gloss says: Vastaa

  Testaisin mielelläni! meikkistudio@luukku.com

 8. Nonnu says: Vastaa

  Kabuki löytyy! 🙂 Oij, tätä olisi mahtava kokeilla!

  nonnula@gmail.com

  nonnula.blogpot.com 🙂

 9. Nonnu says: Vastaa

  siis BLOGSPOT.com 😀

  1. Joo kyl sun blogi on ihan tuttu. <3 😀

 10. hmm kyllähän sitä voisi kokeilla. oon tähän asti leikkinyt vaan markettimineraaleilla. kävin tutkimassa niin näyttäisi tuo sävykin aika hyvältä jos nyt tuotekuvasta uskaltaa mitään sanoa.

  profiilissa yhteystietoja 🙂

 11. Ruu says: Vastaa

  Mitä etkö sä rakastakkaan meitä muuten vaan niin ahneita kaikkiin arvontoihin osallistuvia vakkari lukijoita 😀

  1. Heh, no en sinänsä vaadi mitään ”vakkarilukijuutta”, vaan ehkä vähän nyt vaan vierastan ajatusta siitä, että joku klikkaa itsensä blogini lukijaksi vaan siksi, että ei missaa arvontoja. Mieluummin otan vastaan sellaisia lukijoita, jotka ovat kiinnostuneita mun postauksista eikä vaan niistä arvonnoista.

 12. Voi että… Jonkinlainen kabuki-sivellin kyllä löytyy ja oon aina halunnut testata oikeita mineraalimeikkejä, mutta itseni järkytyksekseni taidan ehkä jättää tämän arvonnan väliin :o.
  Nuita meikkivoiteita kun löytyy kaapista melko monta ja lisäksi yksi avonin ”mineraali”meikkipuuteri ja nuo kuluu niin tuskastuttavan hitaaaaaasti, niin pakko jättää tämä tässä tapauksessa väliin…
  Mun sisäinen kosmetiikkanarkkari itkee verta tällä hetkellä…
  Olisipa ollut luomiväri, niin siihen olisin voinut kirkuen osallistua, luomivärit kun ovat sallittu pahe ;D.

  1. Heh, joo, en mitenkään pakota osallistumaan tähän! 😀 Mulla on kans mineraalipohjia ja muita meikkivoiteita nyt niin paljon, että arvon tän pois. Kyllä tää kuitenkin kiinnostaa ja siksi mielelläni luenkin jotain arvostelua, en muista tästä merkistä nimittäin lukeneeni…

 13. Elisa says: Vastaa

  Olen kiinnostunut osallistumaan. Toistaiseksi mulla on kokemusta vain Lily Lolon mineraaleista, joskin LL:n mineraalipohja on mun iholle aivan liian kuiva talvisin. Haenkin siis korvaajaa sille, sellaista joka kävisi vuoden ympäri. Kabukikin siis löytyy 🙂 Ja arvostelun kirjoitan totta kai!

  mitenniinliikaa ät gmail.com

 14. Sonja says: Vastaa

  Minäminäminä! Bongasin blogisi tuolta blogilistan (tarkennettuna juurikin tämän postauksen) kautta, ja luin kaikki postaukset läpi (joo, olen vähän kummallinen)! Itse en ole vielä kertaakaan kokeillut mineraalimeikkejä, joten kabukia ei vielä löydy, mutta kauppaan ei onneksi ole pitkä matka 🙂 Kaiken lisäksi tämä arvonta osuu mitä parhaimpaan rakoon, edellinen meikkivoiteeni nimittäin loppui toissapäivänä! Koska meikkivoidemakuni on kallis, mieluummin juoksen ostamaan sitä kabukia kuin uutta meikkivoidetta 😀

  Itse olen kirjoitellut blogiani noin vuoden ajan, josta vasta viimeiset pari kuukautta vähän aktiivisemmin. Valon määrän lisääntyessä postausinto vaan lisääntyy, joten eiköhän päivitystahti vielä selkeästi kiihdy, älä siis säikähdä superharvaa päivitystahtia jos blogiani eksyt enemmänkin selailemaan! 😀 Arvostelua siis ehdottomasti luvassa, jos vain voitto sattuisi (maailman huonoimmasta arvontatuuristani huolimatta) osumaan kohdalle!

  sonjahei @ gmail.com

  kimitjak.blogspot.com

 15. Marie says: Vastaa

  Ehdottomasti voisin tehdä arvostelun! Tai no, tekisin muutoinkin. 😀

  beautiful.darkness@hotmail.com
  http://thedividedone-marie.blogspot.com/

Vastaa